Ljubi brat obojicuMortemHz je napisao/la: ↑24 jul 2022, 19:21elvirbaljic je napisao/la: ↑24 jul 2022, 19:13E ogadiste im fudbal, aferim... Busi vicinu/dodinu prciju. Cestitam @Morto & @Maron..![]()
![]()
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Guranjem igrača bojca bićemo slabiji od San Marina, jbg tako je trenutno. Ali neće ni njihova dovijekagrbavicka1921 je napisao/la: ↑24 jul 2022, 19:27Ima ovdje reprezentativnog kadra (čitaj golman Borca)
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- svrakino1921
- Kontakt:
Pa gdje si brate mojMiljacka je napisao/la: ↑24 jul 2022, 19:22Obriši tu pjenu oko usta prijatelju mojsvrakino1921 je napisao/la: ↑24 jul 2022, 19:10Mi tražimo dresove, a dresovi predstavljeni prije mjesec na prvoj pripremnoj.
Jest da nema imena al hajd šta je tu je.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nemoj samo ruku na sebe, trebaš raji ovdje
Ipak si ti u top 4 forumaša godine![]()
Cestitam na pobjedi
I hvala Bogu da nitko nije nastradao od igraca strucnih stabova i gledatelja ....
Na ovom zvizdanu
A necu na sebe ruku
MUMIN sam ja
Čitav dan se pitam jel Krug99 zasjedao. Dobro je.scorpion je napisao/la: ↑24 jul 2022, 19:21Je..bo ti svaki Zeljovac kosti mrtvih!!! Usta ti majku raspalu je..bem...LutakSutko je napisao/la: ↑24 jul 2022, 18:12**** ti mrtvo dijete i kurvu majku krepalu
**** ti mrtvog oca i sestru kurvu
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Sloboda kojeg god trenera dovede oni defanzivan fudbal igraju,kontam da ovo više nije ni do trenera da je to neka filozofija kluba šta li
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- LutakSutko
- Kontakt:
I tebe i želju i komplet familijuscorpion je napisao/la: ↑24 jul 2022, 19:21Je..bo ti svaki Zeljovac kosti mrtvih!!! Usta ti majku raspalu je..bem...LutakSutko je napisao/la: ↑24 jul 2022, 18:12**** ti mrtvo dijete i kurvu majku krepalu
**** ti mrtvog oca i sestru kurvu
Posebno mrtve
Sretno Željezničaru večeras. Svaki kiks konkurenata za titulu je dobro došao.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
- LutakSutko
- Kontakt:
Gladan likMaroonBjelave je napisao/la: ↑24 jul 2022, 18:21A beze vam je ovo bgm.
Sirotinja
Prvi počeo da psuje
Neću nikome ostati dužan
Može i na šake, samo nek se javi u pp
- oldschool72
- Kontakt:
Hvala prijateljusvrakino1921 je napisao/la: ↑24 jul 2022, 19:31Pa gdje si brate mojMiljacka je napisao/la: ↑24 jul 2022, 19:22Obriši tu pjenu oko usta prijatelju mojsvrakino1921 je napisao/la: ↑24 jul 2022, 19:10Mi tražimo dresove, a dresovi predstavljeni prije mjesec na prvoj pripremnoj.
Jest da nema imena al hajd šta je tu je.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nemoj samo ruku na sebe, trebaš raji ovdje
Ipak si ti u top 4 forumaša godine![]()
Cestitam na pobjedi
I hvala Bogu da nitko nije nastradao od igraca strucnih stabova i gledatelja ....
Na ovom zvizdanu
A necu na sebe ruku
MUMIN sam ja
Čuj nitko
Selam za brata mumina
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- HordasOdMalena
- Kontakt:

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- svrakino1921
- Kontakt:
SelamMiljacka je napisao/la: ↑24 jul 2022, 19:36Hvala prijateljusvrakino1921 je napisao/la: ↑24 jul 2022, 19:31Pa gdje si brate moj
Cestitam na pobjedi
Na ovom zvizdanu
A necu na sebe ruku
MUMIN sam ja![]()
Čuj nitkoI onda vam smeta kad vam se kaže da ste NK
![]()
Selam za brata mumina![]()
Lalat je danas bio pošten i došao je na kraju utakmica kako bi dao izjavu. Nažalost jedva čovjek progovorio dvije rečenice.
Moze li Zeljka veceras bar do casnog poraza?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ne znam ko je prvi sa krepavanjem poceo. Gledaj svoja posla i ne barci u tudje. Inace ce mozda i stici poziv u pp...LutakSutko je napisao/la: ↑24 jul 2022, 19:34Gladan lik
Sirotinja
Prvi počeo da psuje
Neću nikome ostati dužan
Može i na šake, samo nek se javi u pp
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
- svrakino1921
- Kontakt:
Aajjjooooojjj
Jos sat i 15 minuta
Pa ce pocet moj Zeljo
Jos sat i 15 minuta
Pa ce pocet moj Zeljo
"Majka krepala, sestra kur.va, otac mrtvi, kosti umrlih" itd
tužno je sve to čitati
vrlo nizak nivo.