Naravno aBd da se sruši taj negativan niz, svemu dođe kraj pa red je da se i tamo pobijedi.LaBombonera88 je napisao/la: ↑24 jul 2022, 11:47Bilo bi lijepo startovati sa 3b nismo nikad cini mi tamo pobijediti i onda kad smo imali najjaci tim, kad smo bili drugi, al tradicija je tu da se mijenja i rusi.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑24 jul 2022, 10:43Haman da otpadaju iako mi nije jasno zašto, a najviše za M. Osmića on od ove trojice ima državljanstvo BiH I iz BiH je tako da nije stranac. Mislim da se može I pobijediti Široki nisu oni mista kvalitetniji od nas, a i njima fali još više igrača.LaBombonera88 je napisao/la: ↑24 jul 2022, 10:31Jel Komazec, M.Osmic i Vosnjak otpadaju definitivno za danas? Sta je sa Saidom...i remi bi danas bio dobar
S hairom danas da zavrsi aBd.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
- Beduin
- Kontakt:
Prvih 5 minuta oba poluvremena su krucijalna. Tad obicno primamo golove. 
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nova sezona, nova nafaka, valjda bude bolja nego prosla....mada ovi iz uprave sto sve to vode nisu za tog posla...valjda jednog dana i sunce grane na Tusanj.
🔴⚫️
- TzBulevar87
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Postava ok, drago mi je da je Hadžibeganović desni bek, žao mi je što ne igra Mujarić mislim da je vrlo kvalitetan. Hoće li Maksimović igrati centralnog veznog?
Nije losa postava, mislim da bi vecina istu izvela. Ajmo manekeni 

"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Bice ovo dobra sezona 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sretno!
Bordo pozdrav momci!
Bordo pozdrav momci!
Jedino malo igraca na klupi, zar nisu mogli kojeg juniora za svaki slucaj povesti?
Uglavnom samo borbeno, valjda ce ekipa pokazati volju u odnosu na onu kurcobolju u proljece.
Uglavnom samo borbeno, valjda ce ekipa pokazati volju u odnosu na onu kurcobolju u proljece.
Jedan grad, jedna ljubav!
-
- Kontakt:
Pretpostavljam Maksa lijevo krilo, Osmic desno, Mehmedovic AMC, Kurtalic i Delic vezni.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑24 jul 2022, 18:17Postava ok, drago mi je da je Hadžibeganović desni bek, žao mi je što ne igra Mujarić mislim da je vrlo kvalitetan. Hoće li Maksimović igrati centralnog veznog?
4 u21 po meni previse, Mujaric je trebao poceti.
-
- Kontakt:
Postava blago receno katastrofa, drugo kolo a nisu registrovali igrace i vec se kuburi s postavom. Sta ce biti u toku sezone kad stignu povrede i kartoni. Istina je da borbu mozemo ocekivati ali premalo je kvaliteta u ovoj ekipi. Ko je gledao prijateljske zna da se sva igra svodi na saida i sta ce on napravit... Jarovic teski panj, Adija su poslali na posudbu bezveze i sad nemas spica. S obzirom da je Komazec nespreman i da ne moze igrati ni poluvrijeme a kamoli cijelu utakmicu i da je Jarovic panj, Adi je morao dobiti svoje minute. Jedina dobra stvar silom prilika je Harun na beku a ne Osmic...
-
- Kontakt:
Definitvno kad se sve uzme u obzir i vidis ovu postavu, ovo je pretano, pre pre pretanko.DoktorIgrice je napisao/la: ↑24 jul 2022, 18:34Postava blago receno katastrofa, drugo kolo a nisu registrovali igrace i vec se kuburi s postavom. Sta ce biti u toku sezone kad stignu povrede i kartoni. Istina je da borbu mozemo ocekivati ali premalo je kvaliteta u ovoj ekipi. Ko je gledao prijateljske zna da se sva igra svodi na saida i sta ce on napravit... Jarovic teski panj, Adija su poslali na posudbu bezveze i sad nemas spica. S obzirom da je Komazec nespreman i da ne moze igrati ni poluvrijeme a kamoli cijelu utakmicu i da je Jarovic panj, Adi je morao dobiti svoje minute. Jedina dobra stvar silom prilika je Harun na beku a ne Osmic...
-
- Kontakt:
Hajde sa srecom da ne seremo prije reda.
Imal prenos???
-
- Kontakt:
Arena sport 1
Jarovic brz ko metak
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.