FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jel mislis da ima razloga? Ako mislis onda prenesi to i najvecim svjetskim i regionalnim klubovima koji prodaju identicne majice poput Barcelone, Bayerna, Arsenala, Dinama, Zvezde i sl jer su mi oni bili inspiracija za neke majice
Ili mozda samo radis u bosnian kingdomu

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Mene samo brine temperatura, jer ovo nije normalno da se igra po ovom vremenu. Savez rizikuje zdravstvene probleme radi ne postojanja reflektora. Samo da izađu živi I zdravi.
- napoleon72
- Kontakt:
Sto bismo trolali, majice izgledaju odlicno. Meni licno se svidjaju vise nego vecina ponude u fanshopu.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- LovacnaJelene
- Kontakt:
Citam u Prijedoru pljusak, to je na nekih pola aata od Bosanskog Novog... Bilo bi dobro da je pala kisa i tamo.
-
- Kontakt:
Svaka tebi cast na trudu prijatelju. Ali ovo sto si uradio je stvarno amaterski. Ovako ne radi nijedan svjetski klub. Ispod imas link odakle si skinuo vektorsku sliku i samo zalijepio na majicu. Uzeo si neki random font i napisao na vise majica FKS, 1946 i slicno. Napisao si “Horde zla 1946”. Nisi uradio nijedan svoj licni dizajn. Mislim izvini ako si se nasao uvrijedjen, ali ovo nije nesto sto radi ijedan ozbiljan klub.JavierBosnia je napisao/la: ↑24 jul 2022, 14:22Jel mislis da ima razloga? Ako mislis onda prenesi to i najvecim svjetskim i regionalnim klubovima koji prodaju identicne majice poput Barcelone, Bayerna, Arsenala, Dinama, Zvezde i sl jer su mi oni bili inspiracija za neke majice
Ili mozda samo radis u bosnian kingdomu![]()

https://depositphotos.com/81575828/stoc ... mblem.html
PS ni meni se ne svidjaju majice u fanshopu. Ne sve.
LEŠINARI PUŠE GA
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ma nisam ja uvrijedjen, postujem svacije misljenje, samo ne razumijes da ovdje nije ni cilj izmisliti toplu vodu nego napraviti majicu sa sto jednostavnijim natpisom, a to je i uradjeno. Pogledaj majice svjetskih klubova kakve prodaju a na njima pise samo naziv kluba cak i obicnim fontovima, grb ili tu i tamo neka ilustracija. Istrazujuci fan shopove trazeci ideje sam vidio 3 razlicita svjetska kluba sa 3 skoro identicne majice samo drugi nazivi. Tako da..izdzezveubrazil je napisao/la: ↑24 jul 2022, 14:41
Svaka tebi cast na trudu prijatelju. Ali ovo sto si uradio je stvarno amaterski. Ovako ne radi nijedan svjetski klub. Ispod imas link odakle si skinuo vektorsku sliku i samo zalijepio na majicu. Uzeo si neki random font i napisao na vise majica FKS, 1946 i slicno. Napisao si “Horde zla 1946”. Nisi uradio nijedan svoj licni dizajn. Mislim izvini ako si se nasao uvrijedjen, ali ovo nije nesto sto radi ijedan ozbiljan klub.
Svakome se nesto svidja drugacije, svi smo razliciti, postujem svakoga

Pisali su na banjaluka forumu da je padala jutros kiša, na slikama terena od danas je sunčano.LovacnaJelene je napisao/la: ↑24 jul 2022, 14:39Citam u Prijedoru pljusak, to je na nekih pola aata od Bosanskog Novog... Bilo bi dobro da je pala kisa i tamo.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Javier, meni su majce top. Pravo osvjezenje. Sto se tice ljudi kojima se ne svidjaju, postujem i to.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Boze sacuvaj za sat i pol.igra Sarajevo, ovde se samo pise o majicama.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Još malo, hajde Sarajevo 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ElCartel11
- Kontakt:
@Javier majice su ekstra 
Idemo danas po 3 boda samo mirno uci u tekmu. Zatvoriti cigija i Zakarica i onda je Borac bespomocan. Odbrana im je i onako za kur.ca samo je pitanje kakvi ce naši napadaci biti.

Idemo danas po 3 boda samo mirno uci u tekmu. Zatvoriti cigija i Zakarica i onda je Borac bespomocan. Odbrana im je i onako za kur.ca samo je pitanje kakvi ce naši napadaci biti.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
**** majku imali iko normalan u savezu pa bolan gdje ćeš staviti utakmicu u 17 h na ovakvom vremenu,nastradaće ko sve vam **** retardirano fuj...
Javier drug evo promovisao si se ovdje, iskreno ja bi te zaposlio u marketing kluba. Top su maje. Izradom na svoju ruku možeš samo tužbu dobiti.
Trebaju da ti se jave iz kluba, bar da pogledaju prijedloge.
Trebaju da ti se jave iz kluba, bar da pogledaju prijedloge.
🇵🇸
I danas opet tu saaaaaaam
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- JavierBosnia
- Kontakt:
Nijedan ozbiljan klub..izdzezveubrazil je napisao/la: ↑24 jul 2022, 14:41
ali ovo nije nesto sto radi ijedan ozbiljan klub.

Ima ih jos, mrsko mi sada traziti
Idemo sad pripreme za utakmicu, yebo majice

Imal sastava? Ajde Fedja ubij bagru
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- napoleon72
- Kontakt:
Pa o cemu treba da pisemo, da svi pisemo "hajdeeeee" i "hajcaaaaaj", "yebi Boraaaac"?
Na forumu FK Sarajeva pise se o majicama koje je dizajnirao forumas sa te teme i majice su posvecene FK Sarajevu. Ja stvarno ne vidim problem. Ne pisemo o ratu u Ukrajini jbt.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot], riki46 i 32 gosta.