Nema.Romagnoli13 je napisao/la: ↑23 jul 2022, 16:30Ima li danas na SportKlubu prenos utakmice ili da se traže linkovi
AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
Re: AC Milan
Brate za interes Milana za CDK ima clanak od prije godinu i po dana. To sto Milan nema para pa ne ne moze dosta igraca dovede to je drugi par opanaka.Romagnoli13 je napisao/la: ↑23 jul 2022, 13:59Novinari ne znaju ni ko nam je plan A, a kamoli C. I ovo oko CDK su pogodili nekom ludom srećom + taj odlaz u Belgiju.
Napisao si da ce CDK "sigurno" igrati krilo ? Sto bi neko ko primarno igra poziciju ofanzivnog veznog i lazne 9ke igrao krilo ? Mislim koja je logika tu da dovedes igraca koji igra na skroz drugoj poziciji ?
Sjecas se kad si pisao da ce Botman i Sanches doci za 40-50 miliona u paketu da je sve dogovoreno. Bgm ode Botman sam za skoro toliko , a i budzet Milana izgleda klimavo cim ne mogu zavrsiti CDK , Sanchesa za 50-ak miliona plus Ziyecha i Tangangu na posudbu.
Skroz je malo igraca kroz historiju koji imaju utjecaj na tim na i van terena. Di Maria kao i Zlatan ima konstantu, jedan je od 3 najbolja asistenta u zadnjih 10 godina a drugi (Ibrahimovic) medju top 5 strijelaca. Obojica mogu jednim potezom rijesiti mec. A uz to su nevjerovatni profesionalci jer u njihovim godinama 99% igraca je u penziji ili igra u MLS-u.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kako nema para a nude 32 miliona za CDKa? To što oni ne žele da ponude 3-4 miliona više to je druga stvar.
Uostalom ako nema para za ovo ljeto, kako onda Maldini namjerava donijeti 3-4 igrača koje je sam najavio prije mjesec dana. I zašto je potpisao novi ugovor ako neće dobiti ono što želi?
Što se tiče Sanchesa i Botmana, svi su pisali da je to gotovo za oko 50M. A onda se pojavio Newcastle koji ima neograničen budžet i s njima se ne možeš takmičiti.
Uostalom ako nema para za ovo ljeto, kako onda Maldini namjerava donijeti 3-4 igrača koje je sam najavio prije mjesec dana. I zašto je potpisao novi ugovor ako neće dobiti ono što želi?
Što se tiče Sanchesa i Botmana, svi su pisali da je to gotovo za oko 50M. A onda se pojavio Newcastle koji ima neograničen budžet i s njima se ne možeš takmičiti.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Pa dobro je li ta 3-4 miliona prave veliku razliku. Je li se moze CB dati tipa 10% od naredne prodaje ? 5-10 miliona kroz bonuse ?Romagnoli13 je napisao/la: ↑23 jul 2022, 17:33Kako nema para a nude 32 miliona za CDKa? To što oni ne žele da ponude 3-4 miliona više to je druga stvar.
Maldini je potpisao novi ugovor jer voli ovaj klub i zeli samo najbolje. Zamisli da ti uradis ogroman podvig i ostvaris nesto i nakon toga odes ? Ne ide to tako. Maldini je znao u sta se upusta. Da on ima budzet od 80-100 miliona zavrsio bi on i CDK i Sanchesa dosad , ali nema upitno je da li budzet prelazi 50-60 miliona.
Ta 3-4 igraca sto je najavio vjerovatno ce barem 2 doci na posudbu (stoper i krilo), a dva su planirali kupiti ( Sanches i CDK).
- OldFashioned
- Kontakt:
Ni oni najoptimističniji forumaši ne mogu vjerovati trenutnoj situaciji oko ovogodišnjeg mercata.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Hajde da pustimo da mercato prođe, a to je jos 5 sedmica pa cemo onda vidjeti sta je urađeno. Za sad ništa, osim što je otišlo nekoliko momaka koji nam ne trebaju.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Maldini nije potpisao novi ugovor jer voli Milan. Znamo svi koliko puta je ranije mogao preuzeti neku ulogu u klubu ali nije htio jer ima principe. Za njega sam siguran da će sutra dati otkaz ako gazde ne ispostuju dogovoreno.meepo je napisao/la: ↑23 jul 2022, 17:40Pa dobro je li ta 3-4 miliona prave veliku razliku. Je li se moze CB dati tipa 10% od naredne prodaje ? 5-10 miliona kroz bonuse ?Romagnoli13 je napisao/la: ↑23 jul 2022, 17:33Kako nema para a nude 32 miliona za CDKa? To što oni ne žele da ponude 3-4 miliona više to je druga stvar.
Maldini je potpisao novi ugovor jer voli ovaj klub i zeli samo najbolje. Zamisli da ti uradis ogroman podvig i ostvaris nesto i nakon toga odes ? Ne ide to tako. Maldini je znao u sta se upusta. Da on ima budzet od 80-100 miliona zavrsio bi on i CDK i Sanchesa dosad , ali nema upitno je da li budzet prelazi 50-60 miliona.
Ta 3-4 igraca sto je najavio vjerovatno ce barem 2 doci na posudbu (stoper i krilo), a dva su planirali kupiti ( Sanches i CDK).
Čovek im sam na 16 niko ga ne pokriva.
Il Club più titolato al mondo!
tri gola, šta je ovo tobejarabi 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ovom malom Brescaniniju treba reći da proba drugi sport dok je mlad (22 god)
Il Club più titolato al mondo!
- OldFashioned
- Kontakt:
Zar ću Messija i iduće sezone gledati kao startno desno krilo. FUCK!
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ja lošijeg igrača nisam vidio nikad, ali iskreno. Pa ništa jadnik ne zna.
Koliko je bitno imati nove igrače na vrijeme to će se vidjeti kad počne sezone. A Pioli će morati početi sa Messiasom recimo u prvih 11 ili Diaz. Lijevog beka osim Thea mi nemamo. Gabbia je isto zreo za odlazak.
Koliko je bitno imati nove igrače na vrijeme to će se vidjeti kad počne sezone. A Pioli će morati početi sa Messiasom recimo u prvih 11 ili Diaz. Lijevog beka osim Thea mi nemamo. Gabbia je isto zreo za odlazak.
- OldFashioned
- Kontakt:
Gdje sa ovima dogovoriše "prijateljsku", ljudi samo što pištolje ne počnu vadit'.
- Beduin
- Kontakt:
Nema sta nisu vise pokusali sa ovim jadnim Maldinijem, evo i centarfora pokusavaju od njega napraviti pored klasicnog na klupi ali ne ide pa ne ide.
Salji ga u Slobodu, nek vidi sta je patnja pa da vise cijeni sport kojim se bavi.
Salji ga u Slobodu, nek vidi sta je patnja pa da vise cijeni sport kojim se bavi.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ulaskom ovih standardnih prvotimaca, to je izgledalo koliko toliko dobro. Igrači koji su došli prije 7-8 dana trebaju još barem 15ak dana da uhvate ritam.
Ono što ću sad napisati važi za cijelu ovu sezonu koja je pred nama. Adli je za ovih 30 minuta više pokazao od Diaza nego što će ovaj za cijelu sezonu. Daleko bolji igrač već sad.
A Maldini junior je za Serie B
Ono što ću sad napisati važi za cijelu ovu sezonu koja je pred nama. Adli je za ovih 30 minuta više pokazao od Diaza nego što će ovaj za cijelu sezonu. Daleko bolji igrač već sad.
A Maldini junior je za Serie B
- OldFashioned
- Kontakt:
Nisam nikada vidio igrača koji je uspio više utakmica zaredom odigrati ispod svakog mogućeg nivoa kao što to je to slučaj više od pola godine sa Diazom.
-
- Kontakt:
Nisam gledao utakmicu ali reći ću ovo. Neka se okane CDK, neka ganjaju Ziyecha na krilu. Umjesto Diaza imamo Adlija koji će biti i više nego dovoljan iza Girouda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.