Čisto sumnjam da Matt Law griješi, vidjet ćemo na kraju gdje će Kounde završiti.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑23 jul 2022, 11:52BarcaBoixosNois1899 je napisao/la: ↑23 jul 2022, 10:13
Kakvo zapišavanje Chelseaja u ovom prelaznom roku.![]()
![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Čisto sumnjam da Matt Law griješi, vidjet ćemo na kraju gdje će Kounde završiti.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑23 jul 2022, 11:52BarcaBoixosNois1899 je napisao/la: ↑23 jul 2022, 10:13
Kakvo zapišavanje Chelseaja u ovom prelaznom roku.![]()
![]()
Hoeness je bio kriv i odslužio je kaznu što nema veze sa klubom nego njegovom kompanijom.Njemačka je uređena zemlja a ne poput hadalja iz Španije.Ne platiš porez i opet ne odeš u zatvor nego platiš iznos koji je manji od same utaje poreza.
Sans dosta pouzdaniji izvor od ludog Romera, koji se ovdje iz nekog neobjašnjivog razloga uzima kao božija riječ
Ipak, i Di Marzio je rekao da je done deal sa Chelseajem. Baš ne znam, ako je Romero to napisao nakon Di Marzia, možda se dogodio obrat. Jedan je sigurno pogriješio, a Di Marzio je inače jako pouzdan.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑23 jul 2022, 13:12Romero je zadnja dva prelazna roka sve pogodio. Očigledno je da ima dobre izvore u klubu. Zato mislim da ne bi tek tako bacao ove bombe.
Ovaj Romero je bio baš bezveze novinar do prije jedno godinu dvije dana tako da ga ni ja nisam do skoro cijenio. Nije mogao ništa ubosti. Onda je dolaskom ove nove uprave pokazao se prilično tačnim.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑23 jul 2022, 13:15Ipak, i Di Marzio je rekao da je done deal sa Chelseajem. Baš ne znam, ako je Romero to napisao nakon Di Marzia, možda se dogodio obrat. Jedan je sigurno pogriješio, a Di Marzio je inače jako pouzdan.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑23 jul 2022, 13:12Romero je zadnja dva prelazna roka sve pogodio. Očigledno je da ima dobre izvore u klubu. Zato mislim da ne bi tek tako bacao ove bombe.![]()
Ne znam, pričekajmo sliku s dresom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.