AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Možda, ali čisto sumnjam da ih Maldini već nebi otjerao u 3 PM da ne poštuju ugovoreno 

Il Club più titolato al mondo!
Elliot jedino sto je uradio je postavljanje Gazidisa i to sto su rekli samofinasirajuci smo klub. Radili su Bobanu i Maldiniju iza ledja, pa su s Bobanom na sudu zavrsili. Odbijali su ideju povratka Ibrahimovica. Ama bas nista pozitivno nije doslo od njih osim sto doveli Maldinija.muxa je napisao/la: ↑22 jul 2022, 14:47
Pa i Eliot su Ameri, nije bitno ko je vlasnik, bitno je da li želi (može) ulagati. Mada ni Eliot nije puno ulagao ali su pametnim radom uz dozu sreće osvojili Seriu A i uduplali vrijednost kluba.
Niste mi jasni sa stalnim kukanjem na vlasnika, iz dana u dan, kao da će to nešto promjeniti. Džaba se nervirate.
A ako ćemo do kraja iskreno, trenutno više ima razloga da se kritikuju MiM. Oni su potpisali ugovore (i hvala Bogu da jesu) i znali su sa čime raspolažu, pa onda i mercato prilagođavaš tome a ne iz dana u dan se cjenkaš za jednog igrača na kojeg po medijskim pisanjima će otići pola budžeta.
Mada ja ću opet, kao i obično, svoj sud dati po završetku mecata.
Daj vise okrenite se nekom drugom, za 30 mil se itekako dobri igraci mogu dovesti
Goni ga u kur.ac vise i njeg i klub briz
daj Ziyecha pa da idemo dalje a ne cekaju ovog magarca 2 mjeseca 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Beduin
- Kontakt:
Ziyech, Renato i taj Tanganga ili kako vec pa da u rahatluku gledamo novu sezonu.
A prodamo Radeta ili probati Bakayoka gdje poslati na posudbu ako vec nece nazad u London.
A prodamo Radeta ili probati Bakayoka gdje poslati na posudbu ako vec nece nazad u London.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ih kud ga ne uhapsise neki dan, mozda bi nam ko i dosao 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- OldFashioned
- Kontakt:
Pošto mi sve ovo sa ovogodišnjim mercatom mnogo ide na rinuka, rekoh da se počastim sa ovim na ponavljalici noćas!
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- LegendKiller
- Kontakt:
Ovog Belgijanca čekamo ko mister X birvaktile, pa na kraju Nocerino dođe. Mogao bi i ovaj puta neki Nocerino osvanuti, kada nam uvale kakvog Verdia ili Sansonea.
Budeš prvak, kupi te neki bogataš, pa završiš ko na buvljaku cjenkajuci se, čuj naši nude 32 a ovi traže 35 i bonuse. Cirkus.
Nije mi jasan ovaj novi vlasnik, je li on uopće pratio fudbal. Kada dođe novi vlasnik mora izvaliti lovu za pojačanja, šta on očekuje da mu opet Skudeto donese rezervni golman intera. Hajde Eliot mi je jasan, on je klub dobio u vlasništvo zbog duga, ali ovaj lik je dobrovoljno kupio klub, šta čeka sa ulaganjem.
Budeš prvak, kupi te neki bogataš, pa završiš ko na buvljaku cjenkajuci se, čuj naši nude 32 a ovi traže 35 i bonuse. Cirkus.
Nije mi jasan ovaj novi vlasnik, je li on uopće pratio fudbal. Kada dođe novi vlasnik mora izvaliti lovu za pojačanja, šta on očekuje da mu opet Skudeto donese rezervni golman intera. Hajde Eliot mi je jasan, on je klub dobio u vlasništvo zbog duga, ali ovaj lik je dobrovoljno kupio klub, šta čeka sa ulaganjem.
Pa Elliot jos uvijek vodi klub. Ovi su od Septembra sluzbeno.LegendKiller je napisao/la: ↑22 jul 2022, 22:01Ovog Belgijanca čekamo ko mister X birvaktile, pa na kraju Nocerino dođe. Mogao bi i ovaj puta neki Nocerino osvanuti, kada nam uvale kakvog Verdia ili Sansonea.
pokenjam i njih i Elliota zajedno… da izvinete...
- Fantasista
- Kontakt:
Nemoj ti nama Nocerina dirati, dao brat prve sezone 10 golova i 5 asist msm da je imao, kada bi ovaj CDK dosao i kad bi imao takvu prvu sezonu svi bi od njega pravili novog Kaku ili novog Kevina De BruyneLegendKiller je napisao/la: ↑22 jul 2022, 22:01Ovog Belgijanca čekamo ko mister X birvaktile, pa na kraju Nocerino dođe. Mogao bi i ovaj puta neki Nocerino osvanuti, kada nam uvale kakvog Verdia ili Sansonea.
Meni je čitav ovaj period poslije osvojenog merkata jedno veliko razočarenje, počevši od Maldini-Massara sage pa do činjenice da još uvijek ni nakon 23 dana nakon njihovog potpisa nismo uradili apsolutno ništa, a sezona počinje za 3 sedmice.
Očekivalo se puno poslije skudeta, a dobila se qurčina (zasad).
Iako ću čekati septembar da donesem konačan zaključak jer se još uvijek dosta toga može okrenuti u našu korist, ali je iritantno koliko ovo sve ide sporo i koliko se jedan prvak Italije muči sa dovođenjem igrača.
Očekivalo se puno poslije skudeta, a dobila se qurčina (zasad).
Iako ću čekati septembar da donesem konačan zaključak jer se još uvijek dosta toga može okrenuti u našu korist, ali je iritantno koliko ovo sve ide sporo i koliko se jedan prvak Italije muči sa dovođenjem igrača.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Fantasista
- Kontakt:
Bolje bi im bilo da su ovih 30M i kusur usmjerili na Sanchesa nego na CDK-a.
- OldFashioned
- Kontakt:
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Koji vise ponedjeljak koji vise utorak
Izgleda da nema ništa od belgijanca, ovo više postaje žalosno kako nisu u stanju ništa završiti i kako svi poslovi propadaju nakon dugih pregovora.
I opet se odustaje radi par miliona razlike, pa yebo ga otac, ako već toliko želiš tog igrača, onda plati i završi tu priču. Ja ovo majke mi nikako ne kontam.
I opet se odustaje radi par miliona razlike, pa yebo ga otac, ako već toliko želiš tog igrača, onda plati i završi tu priču. Ja ovo majke mi nikako ne kontam.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Najveći problem je taj što su potrošili 23 dana bezveze, a mogli su se okrenuti drugim igračima.
I dalje vjerujem da će Maldini dovesti 3-4 igrača i da će to sve biti okej.
Ili su mogli ko Barca prodavati sve sto imaju da bi prikupili novac.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Nije problem što ne žele platiti tih par miliona jer onda ispade da koliko traže ti daš. Nema tu onda nikakve mudrosti i sutra će svi isto raditi. Problem je što se ranije nije postavio uslov, naša konačna ponuda je toliko, ako ne prihvatite do tad okrecemo se drugim opcijama.
Il Club più titolato al mondo!
Mi ne prodajemo igrace, mi ih poklanjamo....Romagnoli13 je napisao/la: ↑23 jul 2022, 12:45Najveći problem je taj što su potrošili 23 dana bezveze, a mogli su se okrenuti drugim igračima.
Imaju oni plan B ili C, doci ce vodoinstalater, keramicar, dostavljac donera, klima instalater....
No sikiriki....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.