La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: La Liga
Ovo što Barca radi sa uzimanjem novca kojeg nema, će se pokazati kao najveći posao u narednih 20 godina ili kao najgluplji potez ikad. Opasnu igru igra Laport. Ali sve dok mu to dopušta savez u Španiji i UEFA, svaka mu čast na ideji.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Mislim da su dosli do tacke kad se svaki poslovni potez cini logicnim. Misliti o tv pravima za 20 godina se cini glupim ako si sad na konopcima. Ova prodaja tv prava dovoljno govori u kakvoj je klub situaciji.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Šta će prodati narodne sezone, jer ovo ih ne čupa iz dugovanja, to ostaje veliko pitanje.
Zadnja izmjena: Romagnoli13, dana/u 23 jul 2022, 12:47, ukupno mijenjano 1 put.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Mora podici rezultate a time i interesovanja i ulaganja, i vrijednost brenda, da bi mogao dobiti bolje pare od drugih izvora. Ako grohne sa rezultatima tu im je i definitivno kraj.
Mora kupovati zvijezde, instagramase i slicne. Mora imati svasta jer inace ide ka dnu.
Mora kupovati zvijezde, instagramase i slicne. Mora imati svasta jer inace ide ka dnu.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ako ovo sve izvede bez većih oscilacija i problema, Laporta postaviti za direktora svemira.
I opet u takvom kanalu otmu Bayernu najboljeg igrača.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ti ne možeš preboliti činjenicu da vam je Bayern uzeo najboljeg igrača.
Laporta opasno pleše po ivici malo fali da gurne klub preko te ivice gdje nema povratka.
Laporta opasno pleše po ivici malo fali da gurne klub preko te ivice gdje nema povratka.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Prvo, Bajern se nije puno pitao, vec igrac, klub je doveden pred svrsen cin. Drugo, pitanje je da li ce to biti pametno za Barselonu. Za Lewin paket ce istresti, koliko, 120 mil? Koliko god da je paket, Lewa mora napraviti iste ili vece pare, a da li ce, ne znam. Tesko ali eto bar se nesto pokusava napraviti. Mislim da nemaju izbora, propali sad ili za 5 godina isto je, ali se nesto mora napraviti.
Mane jedini igrac koji je izmedju 29. i 30. godine napredovao od smeca i potrosenog igraca do najboljeg igraca top 3 ekipe svijeta 

-
- Kontakt:
Meni bi u najboljih 11 svijeta bili Liverpoolovi bekovi, Van Dijk, Allison i Salah sigurno. Ali Mane sigurno ne bi. I kaže brat najbolji igrač Liverpoola.

Mislim, ne znam je li ozbiljan kad iskoči s ovakvim glupostima. Može biti i da je vrhunski troll, šta znam.
Pa Sarmi ko god kosta preko 10 mil i ne igra u Bajernu je smece i promasena investicija, a kad taj isti dodje u Bajern odjednom ce trener od njega napraviti masinu. Ne znam, imati takvu nekonzistentnost i manjak integriteta u stavovima moze samo ko je trol, za drugo nemam opis. Nekad se i zakacim sa njim zbog toga, da bih mu to pokazao, ali dzaba, jednostavno Sarma.
Ovaj retardirani kobasičar na svakoj temi o finansijama Barcelone, ide mu pjena na usta zbog Lewandowskog.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- BoixosNois1899
- Kontakt:
A sa druge strane Lewandowski u pola godine od najboljeg igrača galaksije do starog i istrošenog igrača.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Nije trol samo trenirasljivo je napisao/la: ↑23 jul 2022, 13:18Pa Sarmi ko god kosta preko 10 mil i ne igra u Bajernu je smece i promasena investicija, a kad taj isti dodje u Bajern odjednom ce trener od njega napraviti masinu. Ne znam, imati takvu nekonzistentnost i manjak integriteta u stavovima moze samo ko je trol, za drugo nemam opis. Nekad se i zakacim sa njim zbog toga, da bih mu to pokazao, ali dzaba, jednostavno Sarma.

Evo i neko dijete placaju 40 miliona.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑23 jul 2022, 10:14Platili 90 miliona za nizozemskog Sulea i ono nešto pametuje o finansijama.![]()

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Za ovoga rođena porodica ne zna da postoji a ovi levati će ga platiti 40 miliona.Justin je napisao/la: ↑23 jul 2022, 18:29Evo i neko dijete placaju 40 miliona.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑23 jul 2022, 10:14Platili 90 miliona za nizozemskog Sulea i ono nešto pametuje o finansijama.![]()
![]()

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
- Kontakt:
Koja sprdnja od klubaBoixosNois1899 je napisao/la: ↑23 jul 2022, 18:36Za ovoga rođena porodica ne zna da postoji a ovi levati će ga platiti 40 miliona.Justin je napisao/la: ↑23 jul 2022, 18:29Evo i neko dijete placaju 40 miliona.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑23 jul 2022, 10:14Platili 90 miliona za nizozemskog Sulea i ono nešto pametuje o finansijama.![]()
![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.