Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

VolimLiverpool
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la VolimLiverpool » 10 feb 2011, 20:47

:cry: :x

Jonjo Shelvey, 18-godišnji vezni nogometaš Liverpoola, u sljedeća tri mjeseca neće biti na raspolaganju menadžeru Kennyju Dalglishu...

Shelvey će biti izvan pogona do svibnja, što znači da ove sezone vjerojatno više neće igrati za svoj klub. Velika je to šteta za engleskog U-19 reprezentativca, koji je prošlog ljeta stigao na Anfield iz Charltona, jer mu Kenny Dalglish puno više vjeruje od bivšeg menadžera Roya Hodgsona. Naime, Shelvey je ove sezone odigrao devet utakmica za ''redse'' u prvenstvu, ali čak pet od njih otkad je vođenje momčadi preuzeo Kenny Dalglish. A to se, podsjetimo, dogodilo 8. siječnja.

Shelvey, koji je u svih devet utakmica u Premiershipu ulazio s klupe, izjavio je:

- Ova ozljeda mi je prilično pokvarila raspoloženje. No, nadam se da ću se vratiti još jači. Sada je preda mnom rehabilitacija od 12 tjedana. Nadam se brzom povratku na teren.
You'll never walk alone.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 10 feb 2011, 20:51

Ako Reina želi ići neka ide, zašto držati igrače kojima se ne ostaje ?! :roll:
Uvijek se može naći zamjena, sigurno bismo imali love za Neura, Llorisa, petog desetog. :)

Cilic LFC
Kontakt:

Post Postao/la Cilic LFC » 10 feb 2011, 20:55

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ako Reina želi ići neka ide, zašto držati igrače kojima se ne ostaje ?! :roll:
Uvijek se može naći zamjena, sigurno bismo imali love za Neura, Llorisa, petog desetog. :)
Tačno, ako želi ići neka ide, ali zašto sada to govori (ako je istina da je to rekao)? :?
You'll Never Walk Alone

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 10 feb 2011, 20:56

Ne znam koliko je tačna ova informacija, samo sam iznio svoje mišljenje. :)

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 10 feb 2011, 20:56

Dovesti Begovića. :P

KENNY O CARRI, WIGANU I TRENUTNOJ FORMI

Kenny Dalglish danas je odao priznanje Carragheru rekavši da se na njegovom izdanju protiv Chelseaja nije vidjelo da je neko vrijeme bio van terena.
Vicekapetan Liverpoola vratio se na teren nakon ozljede ramena u studenom protiv Tottenhama i u svom je stilu zapovijedao obranom po čemu je uostalom i poznat.
Šef je rekao da je Carragher pokazanom igrom nakon poduže pauze zaslužio povjerenje i da će u budućnosti biti bitan faktor u njegovim planovima.
Dalglish je tijekom 80-ih igrao uz, a kasnije ih i trenirao, Hansena i Lawrensona, te je na upit novinara može li usporediti Carru sa spomenutim dvojcem, odgovorio u svom stilu:
"Za mene je Carra bolji od Hansena i Lawrensona jer igra sada, Alan i Mark to ne mogu, jer imaju više od 50 godina."
"Mislim da svi znaju koliko poštovanje i zahvalnost imam prema Jamieju, a vjerujem da to osjeća i svaki navijač Liverpoola. Možemo biti sretni što je s nama i što je privržen klubu."
Nakon reprezentativne pauze, momčad se okreće sljedećem zadatku, subotnjem gostovanju Wigana na Anfieldu.
Liverpool je trenutno u nizu od 4 prvenstvene pobjede, a isti je podebljan s četiri clean sheeta. Ipak, Kenny ne želi da ikoga u Melwoodu ponese trenutna forma.
"Ostvarili smo 4 pobjede, što znači da se krećemo u pravom smjeru. Kao što smo ranije rekli, klub se nalazio u poziciji u kojoj se nitko ne želi biti. Naši posljednji rezultati ne znače previše uoči subotnje utakmice, značajno smo se popravili, ali to ne znači da smo postigli konačni cilj."
Na novinarsko pitanje da li je povećano samopouzdanje ključan faktor dobrih rezultata u posljednje vrijeme, Dalglish je odgovorio:
"Mislim da je, uz samopouzdanje, ključna želja i predanost igrača. Zaista cijenim njihove napore, poštovanje i odanost prema klubu i osoblju, što duže potraje takva atmosfera, to ćemo bolje rezultate bilježiti."
Wigan za Anfield stiže osokoljen 4:3 pobjedom protiv Blackburna, koja ih je ipak ostavila među posljednje tri momčad lige. Međutim, Dalglish tvrdi da ništa neće prepustiti slučaju, pogotovo iz razloga što im je reprezentativna pauza poremetila pripreme za utakmicu.
"Vjerujem da su razočarani svojim trenutnim položajem na tablici, a kao i svi drugi klubovi, imaju problem što moraju strepiti tko će im biti na raspolaganju nakon utakmica reprezentacija. Odigrali su odlično protiv Roversa, ali imamo dobar uvid u njihove mogućnosti, te ništa nećemo prepustiti slučaju. Dobra su momčad, ali najvažnije je da mi budemo pravi."
Upitan hoće li Wiganov stil igre odgovarati Redsima na Anfieldu, odgovorio je:
"U Premiershipu se susrećete s raznim stilovima igre i svakom se morate prilagoditi, tako će biti i ovog puta. Moramo biti fokusirani na sebe i svoj stil igre, Wigan će biti na svoj. Ne znam da li nam odgovara, saznati ćemo u subotu."
Dodao je: "Mislim da ne činite dobro svom klubu ako je jedino što činite briga o protivniku. Kao što rekoh, poštujemo bilo koga tko dođe na Anfield. Ali još veće poštovanje gajimo prema našim igračima i puno je važnije kako će oni odigrati." 8-)
FK Pjetlovi

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 10 feb 2011, 21:00

Ako je Reini zelja da ide neka ide idealo rjesenje bi bio Begovic siguran sam u tome ! :D
YOU'LL NEVER WALK ALONE

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 10 feb 2011, 21:02

GLEN: IGRATI ĆU BILO GDJE

Glen Johnson se osvrnuo na igračku rolu koju ima kao trenutni lijevi bek Liverpoola te je izjavio: "Igrati ću bilo gdje, gdje god Dalglish želi da igram"
Engleski internacionalac je odigrao svih šest utakmica Premier Lige na mjesu lijevog beka. Od kada je napravljena zamjena, Johnson je pokazao autoritativane igre, pomogavši timu odigrati četiri utakmice bez primljenog gola u ligi. Dvadesetšestogodišnjak nema nikakve sumnje u igre koje pruža na njemu ne prirodnoj poziciji.
"Nije bilo nikakve diskusije između mene i Kennya. Rekao mi je da ću igrati lijevog beka i to je bilo to. Tim nisam ja, pa stoga ako me traže da odigram bilo gdje drugdje ja ću objeručke prihvatiti tu ulogu, bila ona kratkoročna ili dugoročna. Želim dati sve od sebe. Svi znaju da sam desni bek, ali ako tim pobjeđuje a ja sam u njemu, ne brine me onda gdje igram." - rekao je
Nakon njegovog premještanja na poziciju lijevog beka nastale su mnoge rasprave navijača Liverpoola i medija da li se Johnson može prikazati iskoristivim na toj poziciji. Mnogi smatraju da ga se može iskorisiti kao desno krilo. Tu ulogu je igrao u prijašnjim klubovima, i ako ga menadžer traži da ju odigra on će je odigrati
Dodao je: "Kao što sam prihvatio ulogu lijevog beka, ako me menadžer traži da igram na toj poziciji, uradit ću to bez pogovora. Igrao sam u mnogo zahtjevnijim ulogama u Chelseau. Sjećam se kada smo pobijedili United na Old Traffordu i tada sam igrao desno krilo. Smatram da svi igrači imaju isto razmišljanje sada - dati sve od sebe, što god vas tražili."
Dok je Johnson odrađivao odličan posao kao lijevi bek, Martin Kelly je pružio isto tako hvale vrijedne partije kao desni bek. Dvadesetogodišnjak je počeo svaki meč od kada je Dalglish sjeo na klupu, a Johnson priznaje kako mu je sada vidljivo zašto je to tako.
"Otkada je ušao u igru protiv Uniteda, pokazao je dosljednost u svemu što radi, pokazao je zrelost i zaslužuje svoje mjesto u prvih 11. Navijači vole vidjeti lokalne dečke kako igraju i uspijevaju, to daje poticaj svima."
FK Pjetlovi

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 10 feb 2011, 21:10

[youtube][/youtube]

Evo malo da vidimo Asmira , ako ode Reina onda nam je on zamjena !
Neznam da li je istina ali neko je na forumu rekao da je on navijac Liverpool-a pa ako zna neko tacno jeli neka mi kaze ;)
YOU'LL NEVER WALK ALONE

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 10 feb 2011, 21:30

Iskreno mislim da Reina nece preci u United, ne vjerujem da ce Ferguson potezati takva poteze. Covjek razumije rivalitet ova dva kluba, a sto se tice Arsenala, to je moguce...nadam se da nece mada uprava Arsenala forsira da se tim znatno pojaca, kao da gube u viziju Wengera. Iskreno njih se najvise pribojavam sljedece sezone...United ce vjerovatno dovesti Stekelenburga iz Ajaxa, jer ovaj, bar tako mislim, tome se i nada, jer je odbio u oktobru potpisati novi ugovor sa Kopljanicima...
Joint_fc

king1000
Kontakt:

Post Postao/la king1000 » 10 feb 2011, 21:34

Jonjo nam se ozljedio :cry: :cry: :cry: :cry:

Liverpool tri mjeseca bez Shelveyja

Jonjo Shelvey, 18-godišnji vezni nogometaš Liverpoola, u sljedeća tri mjeseca neće biti na raspolaganju menadžeru Kennyju Dalglishu...

Shelvey će biti izvan pogona do svibnja, što znači da ove sezone vjerojatno više neće igrati za svoj klub. Velika je to šteta za engleskog U-19 reprezentativca, koji je prošlog ljeta stigao na Anfield iz Charltona, jer mu Kenny Dalglish puno više vjeruje od bivšeg menadžera Roya Hodgsona. Naime, Shelvey je ove sezone odigrao devet utakmica za ''redse'' u prvenstvu, ali čak pet od njih otkad je vođenje momčadi preuzeo Kenny Dalglish. A to se, podsjetimo, dogodilo 8. siječnja.

Shelvey, koji je u svih devet utakmica u Premiershipu ulazio s klupe, izjavio je:

- Ova ozljeda mi je prilično pokvarila raspoloženje. No, nadam se da ću se vratiti još jači. Sada je preda mnom rehabilitacija od 12 tjedana. Nadam se brzom povratku na teren.

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 10 feb 2011, 21:53

Ovaj Shelvey ima glavu za medalju.
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 feb 2011, 22:04

NISAM želio napustiti svoj dom", napisao je novi centarfor Liverpoola Andy Carroll u SMS-poruci uredniku Newcastleova navijačkog fanzina Steveu Wraithu.
Wraith je svog dobrog prijatelja kontaktirao nakon što je saznao da ovaj napušta Newcastle United i odlazi u Liverpool. Upitan što se događa, 22-godišnji je nogometaš opisao:

"Rekli su mi u klubu da moram ići i tražili da javno kažem da to želim. Rekao sam im da to neću učiniti jer ne želim", prva je u seriji poruka koje je Wraithu poslao engleski reprezentativac.

"Ogorčen sam. Rekli su mi da trebaju novac. Ogorčen sam jer moram otići iz svog matičnog kluba, ali što ću kad su me praktički prisilili. Nisam želio otići, a završio sam potpisavši petogodišnji ugovor", dodao je.

Carrollove poruke zasigurno neće naići na odobravanje Liverpoolovih navijača, koji su još uvijek iziritirani odlaskom Fernanda Torresa, igrača kojeg bi Carroll trebao naslijediti. Newcastle će, pak trpjeti porugu zbog svog službenog kalendara - ironija sudbine htjela je da na naslovnici za veljaču bude baš - Carroll.

Šukn"o vam Torres pa i Carroll.. :lol: poštuju vas kao Čičolinu
1974---1975---1976---2001---2013---2020

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 10 feb 2011, 22:11

Saurman je napisao/la:NISAM želio napustiti svoj dom", napisao je novi centarfor Liverpoola Andy Carroll u SMS-poruci uredniku Newcastleova navijačkog fanzina Steveu Wraithu.
Wraith je svog dobrog prijatelja kontaktirao nakon što je saznao da ovaj napušta Newcastle United i odlazi u Liverpool. Upitan što se događa, 22-godišnji je nogometaš opisao:

"Rekli su mi u klubu da moram ići i tražili da javno kažem da to želim. Rekao sam im da to neću učiniti jer ne želim", prva je u seriji poruka koje je Wraithu poslao engleski reprezentativac.

"Ogorčen sam. Rekli su mi da trebaju novac. Ogorčen sam jer moram otići iz svog matičnog kluba, ali što ću kad su me praktički prisilili. Nisam želio otići, a završio sam potpisavši petogodišnji ugovor", dodao je.

Carrollove poruke zasigurno neće naići na odobravanje Liverpoolovih navijača, koji su još uvijek iziritirani odlaskom Fernanda Torresa, igrača kojeg bi Carroll trebao naslijediti. Newcastle će, pak trpjeti porugu zbog svog službenog kalendara - ironija sudbine htjela je da na naslovnici za veljaču bude baš - Carroll.

O ovome se pisalo prije 10-ak dana,kakvo sukanje, ako je ovo istina,samo moze ici u korist Carrollu jer je tako pokazao da je igrac koji voli svoj klub,medjutim ovu pricu trener Newcastla je kasnije demantovao rekavsi da je Andy trazio bolji poboljsani ugovor i da mu oni nisu bili u stanju omoguciti i da se on odluci da predje u giganta tj. Liverpool...budi mi pozdravljen :!:
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 10 feb 2011, 22:14

A sta je reko Carroll nakon utakmice s Stoke City ?

Osjecam se kao da sam kod kuce, navijaci su me sjajno primili !
YOU'LL NEVER WALK ALONE

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 10 feb 2011, 22:21

Ma prijatelju ti kao da si prespavao zadnjih 20 godina. Ja u vjernost nekog igraca prema klubu ne vjerujem od 2001. godine i prelaska Robbia Fowlera u Leeds United. Ali u svakom je klubu slicna situacija, fudbaleri nisu navijaci, to moras shvatiti, ako do sad nisi shvatio. Carroll je placen da igra, a da li mu je po volji ili ne, to je druga stvar, i ja bih htjeo da sam arapski seik i da imam harem zena :D :D :D :D :D :D :D
Joint_fc

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 feb 2011, 22:21

Han!$;Lfc je napisao/la:A sta je reko Carroll nakon utakmice s Stoke City ?

Sta ce drugo reci valja mu sad hljeb zarađivati u Liverpool-u,ona poruka uopste nije trebala da ugleda svijetlo dana ali ipak jest i pokazala je sta misli o njegovom prelasku na Anfield..
1974---1975---1976---2001---2013---2020

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 10 feb 2011, 22:22

Han!$;Lfc je napisao/la:A sta je reko Carroll nakon utakmice s Stoke City ?

Da, to je ono što je pisalo na stranici a ove špekulacije ... ;)

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 10 feb 2011, 23:01

Saurman je napisao/la:NISAM želio napustiti svoj dom", napisao je novi centarfor Liverpoola Andy Carroll u SMS-poruci uredniku Newcastleova navijačkog fanzina Steveu Wraithu.

haha, a Owen je rekao da je LFC mali u odnosu na MANU...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Mure_LFC
Kontakt:

Post Postao/la Mure_LFC » 11 feb 2011, 02:23

Han!$;Lfc je napisao/la:[youtube][/youtube]

Evo malo da vidimo Asmira , ako ode Reina onda nam je on zamjena !
Neznam da li je istina ali neko je na forumu rekao da je on navijac Liverpool-a pa ako zna neko tacno jeli neka mi kaze ;)
ja sam to rekao na forumu i istina je kada su ga povezivali sa celskijem prosli prelazni rok rekao je da bi najvise volio u LFC jer odmalena navija za isti 8-) 8-) Begović Liverpool nuber one 8-) 8-)
Zadnja izmjena: Mure_LFC, dana/u 11 feb 2011, 02:47, ukupno mijenjano 1 put.
LFC...

mighty_reds
Kontakt:

Post Postao/la mighty_reds » 11 feb 2011, 02:37

Fernando Torres has been accused of a lack of respect by joining one of Liverpool's arch rivals, Chelsea. Photograph: Richard Sellers/Sportsphoto/Sportsphoto Ltd/Allstar

Daniel Agger has denounced Fernando Torres for showing a lack of "respect" for Liverpool by joining Chelsea but admitted the Merseysiders' dismal start to the season had contributed heavily to the Spaniard's inconsistent form.

The Denmark centre-half has been a key member of the Liverpool side revitalised under Kenny Dalglish, rising to sixth in the table and six points from the fourth Champions League qualification place. The arrival of the £23m Luis Suárez from Ajax and Newcastle's Andy Carroll for a club record £35m could add even more impetus, potentially offsetting the £50m departure of Torres to Stamford Bridge.

The Spaniard's move, triggered by a desire to leave Anfield, frustrated Agger. "It is unacceptable to play for one of Liverpool's arch rivals," he said. "For a Dane, it's about having respect for the club you play at. I am proud to be able to pull on my Liverpool jersey and will never go to another club in England. I would never go to Manchester United or Everton, for example. It's about a form of respect for the club.

"I suppose Liverpool got a lot of money for him and, if the player doesn't want to be there any more, there is no reason to keep him. I should say I think everyone at Melwood liked him and still do, because he is a good guy and we wish him all the best in a blue shirt – except against us."

Asked why Torres's form had been so stodgy in the first half of the season, Agger said: "That is a big question, isn't it? How to explain that ... Look at the team – we played awful, we were shit. And he is a part of the team. When every element of the team plays well, he plays a lot better. It is the same for everybody – for me, for Stevie [Gerrard], everyone. When the team are performing, look at every single player and he is playing better. But when we are losing, everybody is on top of us. Everybody is playing poorly."

Liverpool have rediscovered their poise in recent weeks, with Dalglish overseeing a run of four successive victories, the last of which came at Torres's expense last Sunday. "A big part of it is down to Kenny and [the coach] Steve Clarke," said Agger. "They have made a major difference. But it is also something to do with confidence, because we are the same footballers. Confidence can win games and, somehow, Kenny and Steve have put the confidence back into the players. It is looking good, but there is still a long way to go."

8-)
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly

R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Venom i 9 gostiju.