Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Nunez ide po zlatnu loptu
Milner najbolje nalazi Nuneza hahaha
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
ŠTA JE OVO?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Njunji :O
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Steph je kosarski bogotac a ovaj je fuzbalski pa molit cu da se naziva #bogotac
Bas steta sto nema mjesta za Carvalha negdje vise kroz sredinu, 10 puta bolje izgleda
Too fucking good 
What a team, daj naftase da se koljemo

What a team, daj naftase da se koljemo
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Viagogo + RB Leipzig app
Napisao bio post i umjesto da posaljem- refreshujem stranicu.

Darwin tito, vec mu se pjevala pjesma.

Bice top momcina.
Mali srbin takodjer super odigrao.
Mo, Bobby, Virgil.. ljudi dragi kakva lakoca igranja. Virg nije potrcao kako treba, odbijaju se od njeg ko djeca. U zraku mu nista niko ne moze.
Tsimikas kako se priblizi liniji, tako mu se pjevala pjesma. Bas je obozavan medju navijacima.
Ali Hendo.. Sad tek znam sto je kapiten i sto je sve ove godine nezamjenjiv. Bukvalno ga cujes kako diktira utakmicu u smjeru kakvom hoce, a obzirom da su drugo poluvrijeme napadali na gol iza kojeg sam bio, jos je vise doslo do izrazaja.
Pohvala i za Harveya koji je ostao dobrih 10ak minuta nakon tekme i pobrinuo se da dres dodje u ruke neke male curice.
Iako je bila nebitna tekma, svima vam zelim da ih pogledate uzivo. Ako je ovakva atmosfera u **** prijateljskoj, ne smijem ni zamisliti kako je na derbijima.
Btw. gledati tekmu sa proper Scouserima je nesto posebno.
Meni prvi, al' deff ne posljednji put da ih gledam uzivo.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Preludo mi je koliko Tsimikas ima dobre ubacaje, skoro svaki put kreira sansu cak ni Robertson nema onako dobru tehniku i pregled igre. Ne mogu vjerovati koliko smo ga jeftino dobili.
Zanimljivo je bilo i gdje je stojao Trent kad smo imali loptu u vrhu napada, Keita a u drugom poluvremenu Eliott su isli skroz u sirinu, Salah ka unutra a Trent u liniji sa sredinom terena, nesto se ne sjecam da je prosle sezone okupirao taj centralni prostor u toj mjeri.
Zanimljivo je bilo i gdje je stojao Trent kad smo imali loptu u vrhu napada, Keita a u drugom poluvremenu Eliott su isli skroz u sirinu, Salah ka unutra a Trent u liniji sa sredinom terena, nesto se ne sjecam da je prosle sezone okupirao taj centralni prostor u toj mjeri.
Bajcetic od prve. Zanimljiv tim.
Pretpostavljam da je ovaj drugi tim sastav za City + Alisson
Ko je ovaj Srbin i kako je vako dobar 

Mesari austrijski
Oj ovog levata na Areni 
Priča onu lažnu priču za transfer

Priča onu lažnu priču za transfer

Brate jel moguće da sebe nazivaš novinarem i plaćen si za to a pričaš ove gluposti ahhaha
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Bajcetic za Jonesa Xavi, bas stagnira..
Ma njemu je ova sezona ključna, ako se ne nametne kako spada nabit nogom u neki Brentford iduće ljeto.
Šjo Adriana, ko Gušo u prajmu.
Šta su se ovoliko slizali sa Red Bullom?
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.