Naravno, trebalo je nastaviti graditi ono sto je zapoceto.Ado1922 je napisao/la: ↑22 jul 2022, 12:36Morali su dovesti nekog mladog trenera koji će samo nadograditi ono što smo sa Feđom izgradili.Zizu1981 je napisao/la: ↑22 jul 2022, 12:32Bio sam protiv Osima jer sam se bojao da ce on biti jedan od onih starih trenera, bez ikakve vizije, gdje se igra na ho-ruk i gdje se sve svodi na individualni kvalitet.
Ispostavilo se da je bas tako. Nikakve igre Velez nema. Velez nije ni prije imao previse kreativnu sredinu, i napadi bi vecinom isli po stranama, ali ni toga vise nema. Protok lopte je toliko spor, da je to za plakat. A kada nemamo loptu stojimo toliko lose, da izgleda da igramo 10 protiv 11. Sve je to zasluzujuci Osimu.....
Za Velez je najbolje da izgubi na Malti, pa da nakon toga zareda jos dva poraza, i da mozda krene prica o otkazu.
Ali posto je uprava dovela ovog starog neznalicu, sigurno ce opet dovesti nesto slicno. Steta...
Ali jbg sad je kasno. Moj favorit je bio Jure Ivanković
Mi smo se vratili na pocetak.
Nadajmo se da ce uprava shvatiti gdje je pogrijesila i sto prije ispraviti gresku. Ja ne vjerujem da hoce.....ali nada zadnja umire.