Dudić i Osim su klub preuzimali u totalno različitim situacijama.
Ovaj prvi je preuzeo klub nakon 3 uzastopna poraza i nije mogao niže. Znamo da tada klub nije imao tu prepoznatljivu Dudićevu igru presinga i sve je to bilo tanko. Nakon nekog vremena su se kockice slagale jedna na drugu. I tada smo dovodili neke igrače koji su izgledali smješno ali sve se zaboravilo. Bilo je raskida i nezadovoljstva.
Osim dolazi u totalno drugom ozračju. Nakon osvajanja kupa apetiti navijača su porasli i sama očekivanja su logično veća.
Porazi su sastavni dio sporta i ne treba odma otkidati glave.
Imamo solidan igrački kadar u kojem po meni fali to krilo da bi ekipa bila popunjena.
Prošle godine su nas nakon Aeka svrstavali u red kandidata za prvaka pa gdje smo završili.
Nakon prve utakmice protiv maltežana nam predviđaju borbu za opstanak.
Pametnom dosta.
I ja sam nasekiran, umoran, promukao ali i dalje pun optimizma da će se sve okrenut.
Ukoliko se ne okrene, tražit će se rješenje.
Smijali smo se sarajlijama kako mjenjaju trenere svaki mjesec..a sad bi i mi otpuštali nakon 2 utakmice.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...