znam da je tesko gledati da liverpul dovede klasu njunjeza a celsi penzionera kulibajlija

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
znam da je tesko gledati da liverpul dovede klasu njunjeza a celsi penzionera kulibajlija
Pa ako se moze sprdat na njegov racun zbog 60ak min odigranih u prve 2 pripremne tekme, moze se i pohvalit nakon 4 komada za poluvrijeme Leipzigu.
Od dovodjenja Njunjeza mislim da je to dobar potez Liverpoola i ako pronadje "zajednicku rijec" na terenu sa Salahom to bi moglo funkcionisati i bolje od Salah-Mane (pogotovo nakon sto je Salah produzio i opet se osjeca kao glavna baja), ali misliti da 4 gola u nekoj prijateljskoj utakmici mogu nesto kriticarima je ludost - Njunjez moze usutiti kriticare samo ako krene trpati u sluzbenim utakmicama, ali ovo je za njeg super jer vec su ga poceli puno pritiskiati i cak neke snimeke kad mu na treningu jedna lopta predje preko noge kaciti i kojekave gluposti pisati kako se jos trazi (cuj trazi se jer je na treningu od 100 pokusaja jednu loptu nabio na 10 red trbina)
Ko i Owen kad je otisao s otoka - klupica i gleda kako Müler zabija velemajstorske golove.coelho41 je napisao/la: ↑22 jul 2022, 12:12Izgleda da nakon najboljeg krilnog igrača Bayern sljedeće sezone dovodi i najboljeg napadača engleske poljoprivredne lige Harrya Kanea.
Zanimljiv transfer, ne znam zaista kako će se tridesetogodišnji Kane snaći u taktički zahtjevnoj Bundesligi, ali u svakom slučaju podržavam prelazak, vrijeme je da i on nešto osvoji.
Takticki zahtjevnoj jedino ako nisi Bayern u koji navodno ide.coelho41 je napisao/la: ↑22 jul 2022, 12:12Izgleda da nakon najboljeg krilnog igrača Bayern sljedeće sezone dovodi i najboljeg napadača engleske poljoprivredne lige Harrya Kanea.
Zanimljiv transfer, ne znam zaista kako će se tridesetogodišnji Kane snaći u taktički zahtjevnoj Bundesligi, ali u svakom slučaju podržavam prelazak, vrijeme je da i on nešto osvoji.
U medijima je napravljen lažni ideal o fizički najzahtjevnijoj engleskoj ligi, a u praksi skoro da ne vidimo engleske igrače da igraju van Otoka. Ušuškani u ogromne količine novca, kao i čitav medijski hype koji im njihova domovina pruža, većina engleskih igrača se ne usudi ići vani. Tako da tri najuspješnija engleza van svoje domovine ostaju: Hargreaves, McMannaman i Beckham, ostali su većinom teško flopali, a imamo sada i Judea Bellingahama koji nakon skoro 20 godina prijeti da postane jedan uspješan Englez van domovine. Sudeći po tome, prelazak Kanea u drugu ligu može značiti kraj njegove karijere.Sport90 je napisao/la: ↑22 jul 2022, 12:34Ko i Owen kad je otisao s otoka - klupica i gleda kako Müler zabija velemajstorske golove.coelho41 je napisao/la: ↑22 jul 2022, 12:12Izgleda da nakon najboljeg krilnog igrača Bayern sljedeće sezone dovodi i najboljeg napadača engleske poljoprivredne lige Harrya Kanea.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.