AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- nextterrain
- Kontakt:
Re: AC Milan
N'dicka, Ndombele, Ziyech i CDK 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Milan expect a response from Club Brugge on their last offer for De Ketelaere tomorrow
Ajde da i to vidimo
Ajde da i to vidimo

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- OldFashioned
- Kontakt:
Hajde Brugge pristani nam dati ovog Messija molim te, evo na koljenima sam kao kakva moralna žena sa xvideos. 

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Beduin
- Kontakt:
Probaj ko na XhamsteruOldFashioned je napisao/la: ↑22 jul 2022, 00:10Hajde Brugge pristani nam dati ovog Messija molim te, evo na koljenima sam kao kakva moralna žena sa xvideos.![]()
Salim se malo, no hard feelings
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Lucas Serafini:
"Oni ne znaju kako da pregovaraju, ne znaju kako da kupuju, ne znaju kako da upravljaju: ali kako su uspjeli osvojiti Scudetto?"
"Oni ne znaju kako da pregovaraju, ne znaju kako da kupuju, ne znaju kako da upravljaju: ali kako su uspjeli osvojiti Scudetto?"
075 ❤
075 ❤
- Fantasista
- Kontakt:
Daj nam Ziyecha, yebo belgijanca.
- OldFashioned
- Kontakt:
Pa majke mi, šta ću više reći, smiješno postalo. Leeds i Mi za velikog Messija od 130 mil.Beduin je napisao/la: ↑22 jul 2022, 09:51Probaj ko na XhamsteruOldFashioned je napisao/la: ↑22 jul 2022, 00:10Hajde Brugge pristani nam dati ovog Messija molim te, evo na koljenima sam kao kakva moralna žena sa xvideos.![]()
Salim se malo, no hard feelings
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Nije ni budzet, nego budžet!ronaldo99 je napisao/la: ↑20 jul 2022, 14:03Nije budjet vec budzet, jes ti mozda iz Kozarcamemaga je napisao/la: ↑20 jul 2022, 13:11na forumu je sve vise puta ispricano, skoro svi forumasi su uvidjeli strategiju novih vlasnika i skontali put kojim ce Milan ici, meni iskreno zal ostaje sto oni investitori iz Bahreina nisu usli u klub, jer ako Maldini pravi odlicne stvari sa malim budjetom,sta bi tek radio sa budjetom od 200 mil...![]()
-
- Kontakt:
Misliš "budžet" jer navodiš tuđu riječ?SejoSexon je napisao/la: ↑22 jul 2022, 10:38Nije ni budzet, nego budžet!ronaldo99 je napisao/la: ↑20 jul 2022, 14:03Nije budjet vec budzet, jes ti mozda iz Kozarcamemaga je napisao/la: ↑20 jul 2022, 13:11na forumu je sve vise puta ispricano, skoro svi forumasi su uvidjeli strategiju novih vlasnika i skontali put kojim ce Milan ici, meni iskreno zal ostaje sto oni investitori iz Bahreina nisu usli u klub, jer ako Maldini pravi odlicne stvari sa malim budjetom,sta bi tek radio sa budjetom od 200 mil...![]()
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
Dobro je kolektori 

-
- Kontakt:
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
1899 AC Milan
Kako god bilo, mi nemamo niti budjet, budzet ili budžet jer nikog nismo doveli, a daj Boze ( Bože ) da koga i dovedu....
- OldFashioned
- Kontakt:
Kolektorski konsultanti, nije nego je proračun 

Ostavio sam komentar prija nego što su nas Ameri kupili tj kad su arapi odustali da će ovako biti. Kod njih je samo pozitivan ishod biznisa nema u minus i to je to. Teško namaOldFashioned je napisao/la: ↑21 jul 2022, 10:423 yebene sedmice od potpisivanja novog ugovora, nula igrača.
Sve vam američko, namazano yebem!
"Ma to sam i kazao prijatelju"
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Drka pojmove

Pa i Eliot su Ameri, nije bitno ko je vlasnik, bitno je da li želi (može) ulagati. Mada ni Eliot nije puno ulagao ali su pametnim radom uz dozu sreće osvojili Seriu A i uduplali vrijednost kluba.RipCity je napisao/la: ↑22 jul 2022, 14:30Ostavio sam komentar prija nego što su nas Ameri kupili tj kad su arapi odustali da će ovako biti. Kod njih je samo pozitivan ishod biznisa nema u minus i to je to. Teško namaOldFashioned je napisao/la: ↑21 jul 2022, 10:423 yebene sedmice od potpisivanja novog ugovora, nula igrača.
Sve vam američko, namazano yebem!
Niste mi jasni sa stalnim kukanjem na vlasnika, iz dana u dan, kao da će to nešto promjeniti. Džaba se nervirate.
A ako ćemo do kraja iskreno, trenutno više ima razloga da se kritikuju MiM. Oni su potpisali ugovore (i hvala Bogu da jesu) i znali su sa čime raspolažu, pa onda i mercato prilagođavaš tome a ne iz dana u dan se cjenkaš za jednog igrača na kojeg po medijskim pisanjima će otići pola budžeta.
Mada ja ću opet, kao i obično, svoj sud dati po završetku mecata.
Il Club più titolato al mondo!
- OldFashioned
- Kontakt:
Druže, ja nešto kontam da su ih ovi nasamarili sa nekim obećanjem čisto da produže i sad im ne daju $$ koliko je obećano.
Naravno, svi mi možemo samo pretpostaviti šta je stvarno u pitanju ali ono što ne smijemo nikada dovesti u pitanje je Maldinijeva ljubav i posvećenost klubu kojeg voli više nego svi mi zajedno.
Naravno, svi mi možemo samo pretpostaviti šta je stvarno u pitanju ali ono što ne smijemo nikada dovesti u pitanje je Maldinijeva ljubav i posvećenost klubu kojeg voli više nego svi mi zajedno.
- Beduin
- Kontakt:
Upravo sto Muxa kaze, na kraju mercata treba dati sud. Ovako se kuka kao i uvijek po nekom defaultu, nekad osnovano, nekad ne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 7 gostiju.