NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Off Topic
Pomoć za mladog sudiju i bivšeg omladinca NK Čelik
Pomoć za mladog sudiju i bivšeg omladinca NK Čelik
Re: Re: NK Čelik Zenica
Valjda ce se oni sto su zaduzeni za strim udostojiti da sutra prenose finale kupa, da ne bude opet tehnicki problem ili tekstualni prenos hahah, danas iz svemira mozes raditi strim.Dosta raje je zainteresovano dugo se najavljuje a nama jako bitna.
Biti ce prijenos na SmartTV Tešanj, prenose sve utakmice Borca domaće sa komentatorom
Vrijeme je da i mi komentatora imamo, pa mislim ono jel
Tesanj ima mi nemamo
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
POMJEREN TERMIN TEKME
U 18:30 SE IGRA AKO NISTE VIDJELI
U 18:30 SE IGRA AKO NISTE VIDJELI
- BatistutA19
- Kontakt:
kako nac tu Smart tv imal to na Telemachu il se mora trazit po netu
Znam da ima na MojaTV, sad nez hoce li biti i na njihovom YouTube kanalu uzivoBatistutA19 je napisao/la: ↑22 jul 2022, 16:38kako nac tu Smart tv imal to na Telemachu il se mora trazit po netu
Ima na YT smart tv prenos je uzivo...kirat410 je napisao/la: ↑22 jul 2022, 16:55Znam da ima na MojaTV, sad nez hoce li biti i na njihovom YouTube kanalu uzivoBatistutA19 je napisao/la: ↑22 jul 2022, 16:38kako nac tu Smart tv imal to na Telemachu il se mora trazit po netu
Lijep provod sutra u Jelahu i nek pobjedi bolji tj. Borac
Nadam se da cemo biti dobar domacin Velikom Celiku..
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
Najavili su i nasi da ce pokusati organizovati.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
Da, to je ta..
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
- RoB_Do_BaGrO
- Kontakt:
- BatistutA19
- Kontakt:
Naso sam smart na yt ali nema uzivo ,kako naci uzivo..
Tihi nek bude sve korektno i sportski a nek pobijedi bolji a ko ce bit vidjet ce mo ,znam samo da smo prvi favoriti za prvo mjesto i ulazak i akobogda uci ce mo
Tihi nek bude sve korektno i sportski a nek pobijedi bolji a ko ce bit vidjet ce mo ,znam samo da smo prvi favoriti za prvo mjesto i ulazak i akobogda uci ce mo
Polako ovi što pljuju po Čelikovom livestreamu

Bit će unapređenje livestreama siguran sam jer trenutno momci koji rade livestream trebaju imati struju (koja je obavezna prema propozicija ali mnogi klubovi je nemaju i to je razlog što ponekad nema streamova sa gostujućih utakmica).
Svaka čast klubu i ljudima koji su pokrenuli priču oko ČZstreama, da svi možemo gledati utakmcie bez obzira gdje se nalazili!
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Malo nas je klub umazio, pa postajemo nezahvalni 
Salu na stranu, ovo je sve odlicno sto se tice drustvenih mreza i vodjenja istih i yt kanala. Ovo nismo imali ni u pl, a ni sad nema vecina klubova. Kad se sjetim da je ibro hodzic snimao svojom go pro kamerom pa slao nekom i ovaj to objavljivao sa priprema
Treba gledati naprijed i unaprijediti neke stvari, ali ne trebamo biti nezahvalni na onome sto imamo, a imamo mnogo sigurno.
Zna li neko da li ce se moci raditi live prenosi u 1. federalnoj ili imaju vlasnicka prava prenosa?

Salu na stranu, ovo je sve odlicno sto se tice drustvenih mreza i vodjenja istih i yt kanala. Ovo nismo imali ni u pl, a ni sad nema vecina klubova. Kad se sjetim da je ibro hodzic snimao svojom go pro kamerom pa slao nekom i ovaj to objavljivao sa priprema

Treba gledati naprijed i unaprijediti neke stvari, ali ne trebamo biti nezahvalni na onome sto imamo, a imamo mnogo sigurno.
Zna li neko da li ce se moci raditi live prenosi u 1. federalnoj ili imaju vlasnicka prava prenosa?
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Velike cestitke momcima koji ureduju nasu youtube stranicu. Ni u premijer ligi nismo imali ovakve izvjestaje sa utakmica i treninga. Naravno da to moze ici sve na veci nivo ali i ovo je za cistu 9. 
Idemo momci samo jako sutra. Dugo vec pricamo o ovome kupu i finalu, red je dosao da ga i osvojimo
Hajde likČe
Hajde likČe

Re: Čelični zid
Da li smo svi izvršili uplate ?
Evo i od mene jedan prijedlog sta bi mogli napisat posto mi je ovo forumasi nekako beze, sto kaze Steelman plocica jedno slovo, nigdje veze.
Nikad - neces - biti - sam - mi - smo - tvoji - sinovi - napred - Celik
Nikad - neces - biti - sam - mi - smo - tvoji - sinovi - napred - Celik
moSa likCe
Je li kasno da se ukljucim u akciju?
Prijedlog za natpis
Za jedan-GRAD-i jedan-KLUB-hiljade-duša-jednim-srcem-sada-pjeva...
Prijedlog za natpis
Za jedan-GRAD-i jedan-KLUB-hiljade-duša-jednim-srcem-sada-pjeva...
#samoČelik
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.