Baraz za par dana, cekam samo da nadjem najbolji izbor parova. Mislim da ce to biti 01/02/03.06.2022.
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Max Allegri
Najtrofejnije su ti ekipe Green Dragonsa,Delfin,Gongashi, ....ekipe koje nikad nisu osvojile prvu ligu su one ekipe koje nemaju zvjezdicu na svom baneru, koliko zvjezdica toliko titula.
Portal Sportsport.ba nije prilagodjen smarttelefonima, pa tako ni forum, udji preko pc i sve ces skontati, jer kad udjes preko pc onda izgleda onako kako bi ti htio.
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Poštovani igrači,
U ime Saveza SS lige zatvaramo još jednu uspješnu sezonu SS lige.
Iza nas je čak 27 Sezona SS Lige ili 13,5 godina postojanja i druženja na ovom forumu.
Predstavljamo Vam osvajače svih trofeja za sezonu 27:
Šampioni SS lige, po prvi puta ekipa ..........FK Kockara

Osvajači Zweite, ekipa ........... Blue Traina

Iz razvojne 3 lige dolazi nam ekipa .........Crazy Legsa

Osvajač Zlatne kopačke za Sezonu 27, iz ekipe ....FK Garaže dolazi nam strijelac lige.....FCB1986

Te već ranije predstavljena ekipa FC Grizzliesa osvajač SS Kupa za sezonu 27

Sa utakmicom super kupa za sezonu 27 izmjeđu FK Kockara i Grizzlies FC započet ćemo Sezonu 28, do tada se odmorite na dužoj pauzi odnosno ljetnom prelaznom roku.
Trofeji su postavljeni u trofejnu salu,
U ime Saveza SS lige zatvaramo još jednu uspješnu sezonu SS lige.
Iza nas je čak 27 Sezona SS Lige ili 13,5 godina postojanja i druženja na ovom forumu.
Predstavljamo Vam osvajače svih trofeja za sezonu 27:
Šampioni SS lige, po prvi puta ekipa ..........FK Kockara

Osvajači Zweite, ekipa ........... Blue Traina

Iz razvojne 3 lige dolazi nam ekipa .........Crazy Legsa

Osvajač Zlatne kopačke za Sezonu 27, iz ekipe ....FK Garaže dolazi nam strijelac lige.....FCB1986

Te već ranije predstavljena ekipa FC Grizzliesa osvajač SS Kupa za sezonu 27

Sa utakmicom super kupa za sezonu 27 izmjeđu FK Kockara i Grizzlies FC započet ćemo Sezonu 28, do tada se odmorite na dužoj pauzi odnosno ljetnom prelaznom roku.
Trofeji su postavljeni u trofejnu salu,

® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Hollywood na produzetke, BB Slovacku pogodio. 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Bravo Bado, bravo Hammers, promocija dvije sezone uzastopno. Sve ide puno bolje kad smo redovni na terenu..
Support Velez, It's logical! ★
Cestitke na pobjedi, bas ste far play odigrali baraz, s obzirom da smo igrali s igracem manje niste kopirali nase prognoze kao sto bi to neki uradili.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

U ime kluba Čekićari i u svoje lično ime čestitam prvacima svih nivoa.
Negdje je bilo neizvjesno, negdje je falilo sreće. Čestitam svim takmičarima za još jednu uspješno završenu sezonu. Mi idemo na odmor pa ubrzo krećemo sa pripremama za novu sezonu i društvo najboljih.
Ugodan odmor svima,
Bada
Ide polako.

Rezultat je bio 3:2, ali nije toliko bitno. Kontinuitet je ključ.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- kraljttbvb
- Kontakt:
Kad pocinje liga?
Trebat ce nam novi igrac, umjesto madridista, pa da znam kad da pocnemo traziti...
Trebat ce nam novi igrac, umjesto madridista, pa da znam kad da pocnemo traziti...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
1.8 pocinje vecina liga tako da cemo i mi tada startat. Cim nadjes igraca javi mi, ubacit cemo gakraljttbvb je napisao/la: ↑29 jun 2022, 16:17Kad pocinje liga?
Max Allegri
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ima jos onda vremena.Mig_Mig je napisao/la: ↑29 jun 2022, 16:281.8 pocinje vecina liga tako da cemo i mi tada startat. Cim nadjes igraca javi mi, ubacit cemo gakraljttbvb je napisao/la: ↑29 jun 2022, 16:17Kad pocinje liga?
Tamo 15-ak dana prije pocetka lige cemo zaganjati nekoga, pa ti javim koga smo odabrali

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Naravno. Vazi.kraljttbvb je napisao/la: ↑29 jun 2022, 16:36Ima jos onda vremena.Mig_Mig je napisao/la: ↑29 jun 2022, 16:281.8 pocinje vecina liga tako da cemo i mi tada startat. Cim nadjes igraca javi mi, ubacit cemo gakraljttbvb je napisao/la: ↑29 jun 2022, 16:17Kad pocinje liga?
Tamo 15-ak dana prije pocetka lige cemo zaganjati nekoga, pa ti javim koga smo odabrali![]()
Max Allegri
- kraljttbvb
- Kontakt:
Novi igrač u ekipi SK Hercegovina na vidiku 
Rasni strijelac, ubica pred golom
Dogovaraju se posljednji detalji ugovora, sitnice nas dijele od potpisa

Dogovaraju se posljednji detalji ugovora, sitnice nas dijele od potpisa

Samo jos da vidimo i cujemo stavove o LGBT igraca sa kojim pregovarate. Od ove sezone savez donosi rigorozne mjere za igrače koji budu promovisali takve stavove.kraljttbvb je napisao/la: ↑03 jul 2022, 00:08Novi igrač u ekipi SK Hercegovina na vidiku
Dogovaraju se posljednji detalji ugovora, sitnice nas dijele od potpisa![]()
Max Allegri
- kraljttbvb
- Kontakt:
Novi član ekipe SK Hercegovina je prošlosezonski najbolji strijelac treće lige
Mokes.
Dobro nam došao u ekipu, da nastaviš sa zabijanjem i da na kraju sezone zajedno slavimo ulazak u prvu ligu

Dobro nam došao u ekipu, da nastaviš sa zabijanjem i da na kraju sezone zajedno slavimo ulazak u prvu ligu

Predlažem da kraljttbvb postane novi kapiten, s obzirom da je on tu solidan broj sezona i potpisao novog igrača
Da pozdravim Mokesa, nadamo se odličnoj saradnji i dobrim igrama
Da pozdravim Mokesa, nadamo se odličnoj saradnji i dobrim igrama

★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
Kakva je situacija, jel se odlucilo kad startamo.
Jel mi delinjo ziv
Jel mi delinjo ziv
Vidi treću ili četvrtu stranicu, ne znam kako je kod tebe raspoređeno.
Pa valjda te mig označio, ili te uzeo na iskustvo pa zaobišao

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.