RŠD Velež Mostar
Re: RSD Velež Mostar
Uzeo sam internet od jednoga samo da ovo napisem
Boli me qurac za igrace, ovo su namjerno uradili
Ali samo da yebem kumaj svima na istoku sto nisu navijali svih 90 minuta. Haj razumijem dede i malu djecu, ali ostali. Ista atmosfera kao protiv Elfsborga i isto kao finale kupa. Yeble vas porodice...
Bolje je nas 1,000 koji cemo forcati 90 minuta nego vas 6,000
Osim gori trener od svoga babe, pa jel to moguce da od Ivice Osima pokojnog budis losiji trener
Fuj
Necu vam moci odgovariti jer necu imati interneta
Ali samo da yebem kumaj svima na istoku sto nisu navijali svih 90 minuta. Haj razumijem dede i malu djecu, ali ostali. Ista atmosfera kao protiv Elfsborga i isto kao finale kupa. Yeble vas porodice...
Osim gori trener od svoga babe, pa jel to moguce da od Ivice Osima pokojnog budis losiji trener
Fuj
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
OnlyLeft22 je napisao/la: ↑21 jul 2022, 22:32Uzeo sam internet od jednoga samo da ovo napisem
Fuj
sabuRA bRAte.. sretan i miran put kući želim.. ujutro hladne glave komentirati, ali ovo je očaj
-
- Kontakt:
Ovo ne vodi ni cemu, vjerujte mi. Na pripremama su se igraci bunili sa radom. Par njih nazalost otislo a dosta igraca papire trazili. Amar nije za nasu ekipu, za ovaj klub. Unistice sve za sta smo se u protekli godina izborili. Uprava hitno mora da reaguje. Vidjelo se na pripremnim utakmica kako stojimo. Pod hitno menjati u usmjerit se u pravi put dok nije kasno!
-
- Kontakt:
Slabo
Nastati će novo doba, Matija Ivaniću. Ustati ćeš ti iz groba, s tobom u boj poći ću!
- DzananMusa11
- Kontakt:
Bit že bolje kad se upali plava lokomotiva...a ja... nayebali smo .....
Losiji mec veleza odavno nisam gledao
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Ne može mi niko reći da ovo nije poraz trenera.
Nišević je apsolutno nadmudrio Osima. Sa tri stopera pozadi sa takvom lakoćom su iznosili lopte i odgovarali na naš pokušaj pritiska. Mi smo kao nešto pokušavali dugim loptama na Haskića koji je haman svaki duel izgubio.
Ono što nas je krasilo, kvalitetan presing sa homogenim pomjeranjem linija večeras je bio totalni promašaj.
Krila su se nenormalno trošila da nadomjeste rupe u prostoru.
Dalo bi se još stvari napisati, Hamrun nije lagan protivnik treba biti realan jer su izbacili Alashkert, ali mene brine naša igra tačnije bezidejnost.
I da, Amarovo smijanje poslije utakmice gdje ga je kadar uhvatio kad je Nišević završio sa izjavama i takva qrcobolja kod davanja izjave je ODRON.
Niko ne očekuje da pjeniš ali druže kriv si za poraz, njegov stav je takav da je tu kao slučajni prolaznik.
Hibridno i hladno, odvratno postavljanje prema klubu i navijačima. Možda nas je Feđa svojim temperentom previše naložio al i ovaj je druga krajnost.
Nišević je apsolutno nadmudrio Osima. Sa tri stopera pozadi sa takvom lakoćom su iznosili lopte i odgovarali na naš pokušaj pritiska. Mi smo kao nešto pokušavali dugim loptama na Haskića koji je haman svaki duel izgubio.
Ono što nas je krasilo, kvalitetan presing sa homogenim pomjeranjem linija večeras je bio totalni promašaj.
Krila su se nenormalno trošila da nadomjeste rupe u prostoru.
Dalo bi se još stvari napisati, Hamrun nije lagan protivnik treba biti realan jer su izbacili Alashkert, ali mene brine naša igra tačnije bezidejnost.
I da, Amarovo smijanje poslije utakmice gdje ga je kadar uhvatio kad je Nišević završio sa izjavama i takva qrcobolja kod davanja izjave je ODRON.
Niko ne očekuje da pjeniš ali druže kriv si za poraz, njegov stav je takav da je tu kao slučajni prolaznik.
Hibridno i hladno, odvratno postavljanje prema klubu i navijačima. Možda nas je Feđa svojim temperentom previše naložio al i ovaj je druga krajnost.
Zadnja izmjena: JimmyPage, dana/u 21 jul 2022, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
Toni Karačić je bio bolji izbor za Velež od Osima jer Karačić prati moderne trendove u fudbalu dok je Osim kao trener totalno izlapio. Nevjerovatna je stvar ta koliko su Maltežani bolje izgledali u odnosu na Velež, usudio bih se reći da Velež može biti zadovoljan sa ovim rezultatom po prikazanoj igri.
-
- Kontakt:
Mi nemamo sredinu terena.
- DzananMusa11
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem ali napisat cu da mi je drago što nisam bio na utakmici večeras. Sutio sam od osvajanja kupa jer je i meni dosadilo da budem medju 3 budale koje isticu neke stvari koje drugi ne vide, treci ne zele da vide a cetvrti su placeni da ih niko ne vidi od ovih prvih.
Neču više širiti negativu, nakon bana večeras se neču ni vraćati.
Pozdrav pravoj crvenoj vojsci, a ulizice nek obale.
Neču više širiti negativu, nakon bana večeras se neču ni vraćati.
Pozdrav pravoj crvenoj vojsci, a ulizice nek obale.
Što se utakmice tiče, bilo je loše. Ubijeđen sam da ćemo ih proći u revanšu, ako ništa bar na penale. Ono što bi zamjerio dobrom djelu naših navijača je psovanje i zviždanje našim igračima, naročito Zaimoviću kad je izlazio. Kakvi su god naši su i zaslužuju da ih podržimo!!
-
- Kontakt:
Amar Osim najveća greška Veleža.
-
- Kontakt:
Amar se u putu nije sreo sa vama, ne mogu da vjerujem da ste njega uzeli za trenera
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Znači frajer je razjebao sve što se prije njega 3 godine gradilo. Je.bem i njega i onoga ko ga dovede.
Odlazi nakarado od trenera!
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Dalo se naslutiti, čekao sam prve zvanične utakmice da se uvjerim i istina je.RacioEmocionalan je napisao/la: ↑21 jul 2022, 23:18Znači frajer je razjebao sve što se prije njega 3 godine gradilo. Je.bem i njega i onoga ko ga dovede.
Gradi se igra na Blagojeviću i ostalim 'magovima' s loptom a trke ni na mapi. Sretniji bi bio da smo izgubili a da je igrao Šikalo, dijete bi makar ostavilo srce na terenu, sigurno bi preorao stadion
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Bio sma na tekmi i vidio jedno veliko nista. Rezultati u priprema su bili ogledalo ove ekipe. Sredina ne postoji, kondicija ne postoji, krila ne postoje, bekovi statiraju, sve se ide preko sredine, uz neke duge lopte.Tipicna igra ekipe koja nema ideje sta i kako. Sa Amarom ova ekipa moze smo izboriti ostanak.
Amar 15tak godina nije ozbiljan trener, covjek je ostao u proslosti.
Amar 15tak godina nije ozbiljan trener, covjek je ostao u proslosti.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Kaže Nišević na press konferenciji šanse su 50:50 naša ekipa je nova, imamo 11 novih igrača u odnosu na prošlu sezonu.
Akcije nismo napravili smislene
Akcije nismo napravili smislene

-
- Kontakt:
Osim sto smo igracki limitirani od povratka u prvu ligu, sad zvanicno mogu reci i da smo limitirani sto se tice kompletnog strucnog staba. Nisu dzaba pojedini igraci htjeli da idu nakon par treninga s Osimom, konkretno Radovac i Hasanovic a bilo ih je jos. Nadam se da nece docekati septembar kao trener Veleza.
Jao priče i alibija, fuj
Svi su krivi, od toga da igrači nisu naviknuti na dobar teren do toga da ne smiješ primit' onakav gol.
Konju jedan kako su naviknuti bili igrati prošle godine kad je protok lopte bio fantazija.

Svi su krivi, od toga da igrači nisu naviknuti na dobar teren do toga da ne smiješ primit' onakav gol.
Konju jedan kako su naviknuti bili igrati prošle godine kad je protok lopte bio fantazija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.