Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Reprezentativci (fudbal)
Danas uz kafu nešto kontam kako se mi nikako ne možemo plasirati na neko veliko takmičenje.Evo krenimo od golmana:Asmir Begović-jest da je momak ne odazivanjem pokazao (da se kulturno izrazim - neka stvar),ali zato momak pobrani po golova u Engleskoj.Sad je i u Stoke redovan i u odličnoj je formi kao što ste mogli vidjeti.Što je najbolje to je i Chelsea primjetio tako da imamo odličnog golmana.Hasagić mu može biti samo zamjena.Što se tiće odbrane i nije neka po mom mišljenju.Spahić je izuzetak,momak ima lavlje srce,sa jednom nogom bi trčao ako treba.Isto u Monpeljeu je odličan,pa ga sad hoće Arsenal.Znači još jedan odličan nogometaš.Mujdža je isto super,evo sad je bio u timu kola i po meni je bio jedan od najboljih protiv Albanije.Dodatak mu je što igra u Bundesligi i u prvoj je postavi u Freiburgu.Ove druge ne želim spominjat,zato što nisu baš tolika klasa,Veza-uhhh.Pa imamo jednu od najjačih veza u europi.Odlični Salihović čiji je kvalitet svima poznat,onda mali Pjanić koji je zvjerka,samo ga **** minutaža u zadnje vrijeme.Medunjanin koji je nastupao za mlađe kategorije Holandije,a u svom trenutnom klubu je jedan od ključnih igrača.Ibričić koji je već zabio par pogodaka za Lokomotiv,što znači da je u formi (a i sami znate kolko je vadio Hajduk dok je igrao za njega).Miske,e sad ne znam,rijetko igra u Galatasarayu i upitna je njegova forma,ali ako bude barem blizu kako je prije igrao biće super.Rahimić koji sa svojih 35 godina odlično igra u defanzivi,a čuo sam da igra malo više u zadnje vrijeme.
Napad-Džeko-bog i batina
Ibišević-Bog i batina
Zec-uvijek iznenadi i redovno zabija za onaj svoj turski klub
Muslimović - može ponekad poslužit
E sad da čujem vas,jer fakat iz svih ih ovih razloga mi bi trebali imati zapaženiju ulogu u fudbalu.
Napad-Džeko-bog i batina
Ibišević-Bog i batina
E sad da čujem vas,jer fakat iz svih ih ovih razloga mi bi trebali imati zapaženiju ulogu u fudbalu.
Danas uz kafu nešto kontam kako se mi nikako ne možemo plasirati na neko veliko takmičenje.Evo krenimo od golmana:Asmir Begović-jest da je momak ne odazivanjem pokazao (da se kulturno izrazim - neka stvar),ali zato momak pobrani po golova u Engleskoj.Sad je i u Stoke redovan i u odličnoj je formi kao što ste mogli vidjeti.Što je najbolje to je i Chelsea primjetio tako da imamo odličnog golmana.Hasagić mu može biti samo zamjena.Što se tiće odbrane i nije neka po mom mišljenju.Spahić je izuzetak,momak ima lavlje srce,sa jednom nogom bi trčao ako treba.Isto u Monpeljeu je odličan,pa ga sad hoće Arsenal.Znači još jedan odličan nogometaš.Mujdža je isto super,evo sad je bio u timu kola i po meni je bio jedan od najboljih protiv Albanije.Dodatak mu je što igra u Bundesligi i u prvoj je postavi u Freiburgu.Ove druge ne želim spominjat,zato što nisu baš tolika klasa,Veza-uhhh.Pa imamo jednu od najjačih veza u europi.Odlični Salihović čiji je kvalitet svima poznat,onda mali Pjanić koji je zvjerka,samo ga **** minutaža u zadnje vrijeme.Medunjanin koji je nastupao za mlađe kategorije Holandije,a u svom trenutnom klubu je jedan od ključnih igrača.Ibričić koji je već zabio par pogodaka za Lokomotiv,što znači da je u formi (a i sami znate kolko je vadio Hajduk dok je igrao za njega).Miske,e sad ne znam,rijetko igra u Galatasarayu i upitna je njegova forma,ali ako bude barem blizu kako je prije igrao biće super.Rahimić koji sa svojih 35 godina odlično igra u defanzivi,a čuo sam da igra malo više u zadnje vrijeme.
Napad-Džeko-bog i batina
Ibišević-Bog i batina
Napad-Džeko-bog i batina
Ibišević-Bog i batina
Sigurno je da ima problema i u strucnom kadru,ne samo sad sa Susicem nego inace.Osim Cire nismo imali velikog trenera,iskusnog sa rezultatima iza sebe.
Problem je sa pomocnicima koji se biraju po nacionalnom kljucu.,problem je i sa organizacijom utakmica,gledaj da igraci sami sebi vade vize pa neki i nedobiju...(kao protiv Mexica).
Uvijek nam fale igraci na par pozicija,odbrana vecinom....gdje trebamo imati 2 stopera i lijevog i desnog beka na kao rezervne mi krpimo i prvu 11cu....
I sreca kao i nemilost UEFA-FIFA.....prvo u barazu imaju nosioci,pa onda utakmica protiv Srbije u Beogradu gdje nas kazne umjesto Srbe a protiv Italije su odma Srbe kaznili i Italiji bodovi......
Problem je sa pomocnicima koji se biraju po nacionalnom kljucu.,problem je i sa organizacijom utakmica,gledaj da igraci sami sebi vade vize pa neki i nedobiju...(kao protiv Mexica).
Uvijek nam fale igraci na par pozicija,odbrana vecinom....gdje trebamo imati 2 stopera i lijevog i desnog beka na kao rezervne mi krpimo i prvu 11cu....
I sreca kao i nemilost UEFA-FIFA.....prvo u barazu imaju nosioci,pa onda utakmica protiv Srbije u Beogradu gdje nas kazne umjesto Srbe a protiv Italije su odma Srbe kaznili i Italiji bodovi......
RIP SALE VILENJAK
prespavo sam sinoc prvo poluvrijeme, mozel neko onako u golabalu rec kakv su bili nasi tad, kakv je bio mali besic ?
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Trka,borba,zalagnje na visokom nivou.Ja sam se veoma pozitivno iznenadio,mislio sam da ce se nakon dugog puta i svih sranja oko utakmice vuc ko prebijene macke.seha je napisao/la:prespavo sam sinoc prvo poluvrijeme, mozel neko onako u golabalu rec kakv su bili nasi tad, kakv je bio mali besic ?
Samo sudija koji je ocigledno bio na strani mexica,ne samo penal nego opcenito + nasa najveca mana NESRECA,mi sto nemamo srece to je za istrazivanje na nacionalnoj geografiji
RIP SALE VILENJAK
-
- Kontakt:
Ja sam malo istraživao taj naš vječiti utisak "nemamo sreće",evo do kakvih sam podataka došao.RKO je napisao/la:Trka,borba,zalagnje na visokom nivou.Ja sam se veoma pozitivno iznenadio,mislio sam da ce se nakon dugog puta i svih sranja oko utakmice vuc ko prebijene macke.seha je napisao/la:prespavo sam sinoc prvo poluvrijeme, mozel neko onako u golabalu rec kakv su bili nasi tad, kakv je bio mali besic ?
Samo sudija koji je ocigledno bio na strani mexica,ne samo penal nego opcenito + nasa najveca mana NESRECA,mi sto nemamo srece to je za istrazivanje na nacionalnoj geografiji
Metod korišćenja su bili svi najveći sportski dogadjaji u kojima je učestvovala naša reprezentacija,a uzet je i metod komparativne analize,zasnovan na čistoj profesionalnoj strani a ne na subjektivnim mišljenjima i razočarenjima.
Jednostavno "nemamo sreće" umjesto ovog obrazloženja često čujemo i "neko drugi je kriv",a desi se al rijedje " protivnik je imao sreću",nažalost ono što se najmanji broj puta čuje je "protivnik je zasluženo pobjedio".
Ili ćemo krenuti linijom manjeg otpora i reći kako eto djeluje neka sila koja nama ne dozvoljava da nastupimo na najvećim takmičenjima,neko će možda reći da masonske grupe ili ti lobiji poput priče pred revanš sa Portugalom imaju nešto protiv naše prelijepe države,ali nažalost rijetko kada ćemo pogledati isključivo u svoje dvorište i reći "bez realnog sagledavanja i medjusobnog samokritizovanja nema napretka". Tek tada će se u glavama naših sportista pojaviti da nije izdajnički pružit ruku boljem,a ne kao Pjanić koji me je svojom izjavom iznenadio jutros svoju lošu partiju pravda u penalu (koji je ruku na srce diskutabilan),a da pri tom ne uzme u obzir uspješnost svojih pasova,broj klizećih startova,dobijenih duela itd.....Tek tada će naša voljena Bosna moći očekivati nešto više,ne u fudbalu,već i u ostalim sportovima!
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
subjektivan si...braco je napisao/la:Danas uz kafu nešto kontam kako se mi nikako ne možemo plasirati na neko veliko takmičenje.Evo krenimo od golmana:Asmir Begović-jest da je momak ne odazivanjem pokazao (da se kulturno izrazim - neka stvar),ali zato momak pobrani po golova u Engleskoj.Sad je i u Stoke redovan i u odličnoj je formi kao što ste mogli vidjeti.Što je najbolje to je i Chelsea primjetio tako da imamo odličnog golmana.Hasagić mu može biti samo zamjena.Što se tiće odbrane i nije neka po mom mišljenju.Spahić je izuzetak,momak ima lavlje srce,sa jednom nogom bi trčao ako treba.Isto u Monpeljeu je odličan,pa ga sad hoće Arsenal.Znači još jedan odličan nogometaš.Mujdža je isto super,evo sad je bio u timu kola i po meni je bio jedan od najboljih protiv Albanije.Dodatak mu je što igra u Bundesligi i u prvoj je postavi u Freiburgu.Ove druge ne želim spominjat,zato što nisu baš tolika klasa,Veza-uhhh.Pa imamo jednu od najjačih veza u europi.Odlični Salihović čiji je kvalitet svima poznat,onda mali Pjanić koji je zvjerka,samo ga **** minutaža u zadnje vrijeme.Medunjanin koji je nastupao za mlađe kategorije Holandije,a u svom trenutnom klubu je jedan od ključnih igrača.Ibričić koji je već zabio par pogodaka za Lokomotiv,što znači da je u formi (a i sami znate kolko je vadio Hajduk dok je igrao za njega).Miske,e sad ne znam,rijetko igra u Galatasarayu i upitna je njegova forma,ali ako bude barem blizu kako je prije igrao biće super.Rahimić koji sa svojih 35 godina odlično igra u defanzivi,a čuo sam da igra malo više u zadnje vrijeme.
Napad-Džeko-bog i batina
Ibišević-Bog i batina
Arsenal nikad nije pokazao interes za Spahića, odbrana nam je očajna
da imamo jednu od najjačih veza u Evropi, samo se mogu slatko nasmijati
Pjanić da je zvijerka nebi grijao klupu...
ove polovnjake zeca, Mujdžu, Mravca, Ibiševića, Medunjanina i slične ne treba ni komentarisati
NAJBOLJI IGRAČI IGRAJU U NAJBOLJIM KLUBOVIMA NA SVIJETU to upamti a to je svakako samo Edin Džeko.
nadam se da se ne ljutiš?
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Atlanta obojena u Bosanske boje...Bio sam u hotelu do reprezentacije, pozdravio se sa momcima. Susic je ovaj put napravio izuzetak i dozvolio jedno odredjeno vrijeme susret reprezentativaca sa navijacima. Time je odusevio Ameriku jer je ovo prvi put da je reprezentacija gost u drzavai gdje ima skoro pola miliona bosancerosa. Svi reprezentativci su bili fantasticno raspolozeni, nigdje traga od one sumorne atmosfere koju su zlobnici, dzukci, poganceri, cete i ustase...najavljivali. Tri sahata pred utakmica stadion je bio "okupiran", kao i obliznji parkovi. Na najvecem se okupiolo po slobodnoj procjeni naj manje 5000 ljudi...Bosno, moja, divna mila, lijepa gizdava... bravo dijasporo, tako se daje support svojoj zemlji bez obzira gdje se zivi, kako, kada i zasto se tamo dospjelo. A ne kada bjelosvetske pobjegulje, sinovi dezertera i moze biti onih koji su se borili protiv BiH, dakle support nije kada takvi djilkani dodju i na pasija usta bez ikakvih povoda i argumenata pocnu olajavati sve sto nas selektor i igraci naprave. Dakle stadodsmo kod parka...VOLIM TE BOSNO, culo se sigurno par kilometara daleko. Ljiljani, ove nove zastave, salovi...sve u znaku BiH. BiH Fanatikosi iz Evrope bili su posebna atrakcija. Malo me razocaralo zvizdanje i provociranje one stare policijake, koja je haman gasila vatru i stjerivala bosance sa krovova automobila (tudjih). Helem neise, sve se to sleglo na tribine i zanimljivo izmjesalo sa Mesksickim navijacima. Cudo nevidjeno, mi razavili nasu zastavu, Mekse njihovu i picimo li picimo. Osim par manjih incidenata , sve je proteklo u naj boljem redu. Veca skupina nas je bila iza Meksickog gola u prvom poluvremenu, yebem li ga ako sada kontam koja je strana svijeta. Utakmica pocinje, na stadionu delirijem, ispreplicu se i paraju noc pokolici; BOSNA, MEXIKO, BOSNA, MEXIKO....I konacno izlaze tih 11 zmajeva, tih momaka koji su dosli bez obzira na to sto imaju jake utakmice za par dana, bez obzira na razliku u vremenu, bez obzira na sve....(IBRO pi.k..e, ucero ti Surjak, Buljan i cijeli Split - **** jedno)
Realno ocekujem lak plijen za Meksikance, medjutim kako vrijeme odmice ne mogu da dodjem sebi....Nasi igraju toliko zrelo, pametno, kontrola i prijem lopte fantasticni, na terenu rasporedjeni tako da se cinilo da Meksikanci nemaju rjesenja...U naj manju ruku ravnopravna igra, s'tim da nasi napadi izgledaju smisljenije, zrelije...Mekse pokusavaju naj vise preko desnog krila, sedmica je strahovito brz igrac i jos bolji dribler, par puta je posteno izlomio Seju, koji se opet hrvao i na kraju i odnosio lopte, presjecao napade istrcavao kontre...Meni se igra cinili bolja od one protiv Slovacke, mozda i zato sto sam tu utakmicu gledao na TV, nisam imao sansu vidjetu kompletnu sliku na terenu. Vedo fantastican, trci, ganja...i za razliku od nekih prethodnih utakmica i naj nezgodnije lopte "lijepi" na noge, grudi. Mujdza "brije" po desnoj strani, Lulic kidise sa lijeva, MRAVAC siguran, stalozen...NAJBOLJI igrac nase odbrane u ovoj utakmici, kontam - Boze, koliko nepravdi smo mi nanijeli tome momku, par situacije je rijesio poput naj vecih svjetskih stopera, predaja lopte perfektna, postavljanja, pregled igre...za cistu desetku. Spaha po obicaju, srce kao Srdj, potura glavu gdje drugi ne bi noge, a noge tamo gdje bi se i kamikaze dvoumile. Hasagic siguran, par pravovremenih istrcavanja, par lopti sa distance koje su prohujale blizu naseg gola je imao i sigurno bi ih skinuo da su isle unutra...u situaciji jedan na jedan bravurozno postavljanje koje je itekako doprinijelo da Mekso promasi. Besic je izgledao kao momak koji imao desetine reprezentativnih nastupa, aferim momce. Medunjanin solidan, Misimovic - u globalu prolaznu, ali MORA vise, brze...inace nekoliko ono bas lopti "koje imaju oci". Pjana drzak (pozitivno), bez kompleksa "igraca sa klupe", u par navrata je izlomio omalene Meksikance tako da im se zavrtjelo u glavi. Subasic je pokazao da je kvalitet, dovoljno je bilo ono sto je igrao da se vidi da tu ima stofa, definitivno bi trebao startirati sa Salihovicem na lijevom boku, a Lulica sa Mujdzom desno, Pjana u sredinu te uz Rahimica i Medunjanina (Besic), mislim da bi imali sredinu kadru i "stici i uteci i na bojnom pollju postojati". Muslimovic - bez komentara, danas pisem samo i lijepom, Vranjes ne dovljno igrao za bilo kakvu ocjenu, u svakom slucaju kapa dole za odnos prema reprezentaciji. IBRO I BEGOVIC - smradovi, ne trebaju nam ni jedan ni drugi. Dzeko - dobio dozvolu, nema se sta prigovoriti mada...
Nadarevic, Rahimic, Pandza - steta sto nisu uspjeli regulisati te administrativne stvari (necu da vjerujem u bilo kakve konspiracije)
Sa manjim oscilacijam u igri, manje vise smo i zavrsili utakmicu kako smo i poceli. BRAVO MOMCI, BRAVO PAPE. Rezultat - ma yebaji ga u krajnjem slucaju, daj Boze ovakve igre, ovakvog odnosa prema dresu reprezentacije pa nek pogubimo sve ako je bas sudjeno i ako nas dragi Allah, sveti Petar, Mojsije ili sta ja znmo ko - bas tako mrze. Penal u vecini "zvanicinih" utakmica ne bi bio sudjen, medjutim - nije da kontakta nije bilo, mislim da je Spahu malo ponijelo, iako je Mravac vec bio spreman zatvoriti toga yebenoga Chichirita...
Gol posle penala, drugi gol - desava se. Neiskoristene sanse....sta sam ono rekao o Allahu dz.s, svetome Petru i drugim svecima i "Bogovima"? Valjda ce i nas pogledati.
Realno ocekujem lak plijen za Meksikance, medjutim kako vrijeme odmice ne mogu da dodjem sebi....Nasi igraju toliko zrelo, pametno, kontrola i prijem lopte fantasticni, na terenu rasporedjeni tako da se cinilo da Meksikanci nemaju rjesenja...U naj manju ruku ravnopravna igra, s'tim da nasi napadi izgledaju smisljenije, zrelije...Mekse pokusavaju naj vise preko desnog krila, sedmica je strahovito brz igrac i jos bolji dribler, par puta je posteno izlomio Seju, koji se opet hrvao i na kraju i odnosio lopte, presjecao napade istrcavao kontre...Meni se igra cinili bolja od one protiv Slovacke, mozda i zato sto sam tu utakmicu gledao na TV, nisam imao sansu vidjetu kompletnu sliku na terenu. Vedo fantastican, trci, ganja...i za razliku od nekih prethodnih utakmica i naj nezgodnije lopte "lijepi" na noge, grudi. Mujdza "brije" po desnoj strani, Lulic kidise sa lijeva, MRAVAC siguran, stalozen...NAJBOLJI igrac nase odbrane u ovoj utakmici, kontam - Boze, koliko nepravdi smo mi nanijeli tome momku, par situacije je rijesio poput naj vecih svjetskih stopera, predaja lopte perfektna, postavljanja, pregled igre...za cistu desetku. Spaha po obicaju, srce kao Srdj, potura glavu gdje drugi ne bi noge, a noge tamo gdje bi se i kamikaze dvoumile. Hasagic siguran, par pravovremenih istrcavanja, par lopti sa distance koje su prohujale blizu naseg gola je imao i sigurno bi ih skinuo da su isle unutra...u situaciji jedan na jedan bravurozno postavljanje koje je itekako doprinijelo da Mekso promasi. Besic je izgledao kao momak koji imao desetine reprezentativnih nastupa, aferim momce. Medunjanin solidan, Misimovic - u globalu prolaznu, ali MORA vise, brze...inace nekoliko ono bas lopti "koje imaju oci". Pjana drzak (pozitivno), bez kompleksa "igraca sa klupe", u par navrata je izlomio omalene Meksikance tako da im se zavrtjelo u glavi. Subasic je pokazao da je kvalitet, dovoljno je bilo ono sto je igrao da se vidi da tu ima stofa, definitivno bi trebao startirati sa Salihovicem na lijevom boku, a Lulica sa Mujdzom desno, Pjana u sredinu te uz Rahimica i Medunjanina (Besic), mislim da bi imali sredinu kadru i "stici i uteci i na bojnom pollju postojati". Muslimovic - bez komentara, danas pisem samo i lijepom, Vranjes ne dovljno igrao za bilo kakvu ocjenu, u svakom slucaju kapa dole za odnos prema reprezentaciji. IBRO I BEGOVIC - smradovi, ne trebaju nam ni jedan ni drugi. Dzeko - dobio dozvolu, nema se sta prigovoriti mada...
Nadarevic, Rahimic, Pandza - steta sto nisu uspjeli regulisati te administrativne stvari (necu da vjerujem u bilo kakve konspiracije)
Sa manjim oscilacijam u igri, manje vise smo i zavrsili utakmicu kako smo i poceli. BRAVO MOMCI, BRAVO PAPE. Rezultat - ma yebaji ga u krajnjem slucaju, daj Boze ovakve igre, ovakvog odnosa prema dresu reprezentacije pa nek pogubimo sve ako je bas sudjeno i ako nas dragi Allah, sveti Petar, Mojsije ili sta ja znmo ko - bas tako mrze. Penal u vecini "zvanicinih" utakmica ne bi bio sudjen, medjutim - nije da kontakta nije bilo, mislim da je Spahu malo ponijelo, iako je Mravac vec bio spreman zatvoriti toga yebenoga Chichirita...
Gol posle penala, drugi gol - desava se. Neiskoristene sanse....sta sam ono rekao o Allahu dz.s, svetome Petru i drugim svecima i "Bogovima"? Valjda ce i nas pogledati.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
SABANE ne seri boga ti,,,

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Da prestanem? Dobro ako si vec sit, javi se kada ponoov ogladnis.vrebac86 je napisao/la:SABANE ne seri boga ti,,,![]()

Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
hah što mu ga šabo šuknu
Nemoj molim te vise nijedne,Zec ti polovnjak sa 21 god?Onakav ti igrac polovnjak?Koliko si puta gledao Zeku kako igra?muXmania je napisao/la:subjektivan si...
ove polovnjake zeca, Mujdžu, Mravca, Ibiševića, Medunjanina i slične ne treba ni komentarisati
NAJBOLJI IGRAČI IGRAJU U NAJBOLJIM KLUBOVIMA NA SVIJETU to upamti a to je svakako samo Edin Džeko.
A takodje polovnjaci ne mogu biti u timu kola u ligi kakva je Bundes , Mujdza...

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Sabo gladan sam,,,,samo sto cu tebe tesko pojestiSaban je napisao/la:Da prestanem? Dobro ako si vec sit, javi se kada ponoov ogladnis.vrebac86 je napisao/la:SABANE ne seri boga ti,,,![]()
![]()

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
gdje igra taj Zeko, u kingirbilizučuu jel?Za_raju je napisao/la:Nemoj molim te vise nijedne,Zec ti polovnjak sa 21 god?Onakav ti igrac polovnjak?Koliko si puta gledao Zeku kako igra?muXmania je napisao/la:subjektivan si...
A takodje polovnjaci ne mogu biti u timu kola u ligi kakva je Bundes , Mujdza...![]()
![]()
da ti nabrojim zadnjih pet godina ko je sve bio u timu kola u Bundesligi, da vidiš panjeva?
...e upravo tako...cuj to polovnjaci...to su sve sjajni igraci pred kojima je blistava buducnost...Za_raju je napisao/la:Nemoj molim te vise nijedne,Zec ti polovnjak sa 21 god?Onakav ti igrac polovnjak?Koliko si puta gledao Zeku kako igra?muXmania je napisao/la:subjektivan si...
A takodje polovnjaci ne mogu biti u timu kola u ligi kakva je Bundes , Mujdza...![]()
![]()

- SaLL/ihovic
- Kontakt:
hahahahahhaah ti ocito negledas utakmice na kojim Zec nastupamuXmania je napisao/la:subjektivan si...braco je napisao/la:Danas uz kafu nešto kontam kako se mi nikako ne možemo plasirati na neko veliko takmičenje.Evo krenimo od golmana:Asmir Begović-jest da je momak ne odazivanjem pokazao (da se kulturno izrazim - neka stvar),ali zato momak pobrani po golova u Engleskoj.Sad je i u Stoke redovan i u odličnoj je formi kao što ste mogli vidjeti.Što je najbolje to je i Chelsea primjetio tako da imamo odličnog golmana.Hasagić mu može biti samo zamjena.Što se tiće odbrane i nije neka po mom mišljenju.Spahić je izuzetak,momak ima lavlje srce,sa jednom nogom bi trčao ako treba.Isto u Monpeljeu je odličan,pa ga sad hoće Arsenal.Znači još jedan odličan nogometaš.Mujdža je isto super,evo sad je bio u timu kola i po meni je bio jedan od najboljih protiv Albanije.Dodatak mu je što igra u Bundesligi i u prvoj je postavi u Freiburgu.Ove druge ne želim spominjat,zato što nisu baš tolika klasa,Veza-uhhh.Pa imamo jednu od najjačih veza u europi.Odlični Salihović čiji je kvalitet svima poznat,onda mali Pjanić koji je zvjerka,samo ga **** minutaža u zadnje vrijeme.Medunjanin koji je nastupao za mlađe kategorije Holandije,a u svom trenutnom klubu je jedan od ključnih igrača.Ibričić koji je već zabio par pogodaka za Lokomotiv,što znači da je u formi (a i sami znate kolko je vadio Hajduk dok je igrao za njega).Miske,e sad ne znam,rijetko igra u Galatasarayu i upitna je njegova forma,ali ako bude barem blizu kako je prije igrao biće super.Rahimić koji sa svojih 35 godina odlično igra u defanzivi,a čuo sam da igra malo više u zadnje vrijeme.
Napad-Džeko-bog i batina
Ibišević-Bog i batina

SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Pa gledaš li ti barem Ibiševićeve, zabio je prije 5 dana...SaLL/ihovic je napisao/la: hahahahahhaah ti ocito negledas utakmice na kojim Zec nastupa![]()
....Ibisevic hahahaha
![]()
pa on ti je rame uz rame s Dzekom jest da nije dugo dao go al bice aBd da je on nama ziv i zdrav....Medunjanin ja neznam zasto si ga ovdje svrstao po meni jedan od najboljih nasih igraca ...za Mujdzu ti necu nista rec jer nepratim ga bas puno tako da i neznam kakav je ali ono sinoc sto je pokazao je odlicno osim one greske al etto rodeni smo da grjesimo svakom se moze desit pa i najboljim ...al ovdje ima smjesnih tipova hahhahaha
![]()
100% sportski i krajnje opušten potpis
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
hehehe pa gdje to da propustimRiNo je napisao/la:Pa gledaš li ti barem Ibiševićeve, zabio je prije 5 dana...SaLL/ihovic je napisao/la: hahahahahhaah ti ocito negledas utakmice na kojim Zec nastupa![]()
....Ibisevic hahahaha
![]()
pa on ti je rame uz rame s Dzekom jest da nije dugo dao go al bice aBd da je on nama ziv i zdrav....Medunjanin ja neznam zasto si ga ovdje svrstao po meni jedan od najboljih nasih igraca ...za Mujdzu ti necu nista rec jer nepratim ga bas puno tako da i neznam kakav je ali ono sinoc sto je pokazao je odlicno osim one greske al etto rodeni smo da grjesimo svakom se moze desit pa i najboljim ...al ovdje ima smjesnih tipova hahhahaha
![]()

ovo se odnosilo na bliznju proslost kad nije stvarno dugo dao go al je po meni igrao solidno i vise nego solidno u HoFF ali nece lopta u go kao da ima nesto protiv njega

SLOBODA do groba .
naj bolji je bio sehic 

jest kad ga je cuvao sredojevic i baljichrk je napisao/la:naj bolji je bio sehic
adeko
Trenutno korisnika/ca: Coolpanda24, denza, Google Adsense [Bot], rukometubih23, Sheyi, zastitaIdentiteta i 41 gost.