Prije 10 dana su igrali u LA, gdje je Boston lagano ostvario pobjedu protiv Lakersa. Utrpali su im preko 100 koševa. Mislim da će i večeras Boston dobiti ovu utakmicu. Također, odigrat ću Bryanta under koševe. U Bet Live je ponuđeno 27,5 dok u Premieru 26,5. Pierce ima gripu, možda i on večeras išao ispod ukoliko nastupi.

Denver vs. Dallas X2 @ 1,73 (Premier)
Dallas ima 10 uzastopnih pobjeda. Mislim da su u velikoj formi, dok Denver igra toplo - hladno. Sinoć su izgubili od Golden State-a 116:114. Carmelo je postigao 29 pts. Njega bih igrao večeras na over što se poena tiče. Granica je 26,5 u Bet Live, dok je Premieru 27,5. Nowicki je sinoc loše skroz odigrao, šut iz igre 4-14 protiv slabih Kingsa. Ubacio je svega 10 poena u pobjedi mavericksa. Mislim da će večeras ići preko (24,5) jer protivnik nije slab kao ostali da igra samo koliko treba. Denver ne igra jaku odbranu, što govori činjenica da su u zadnjih 10 utakmica primili prosječno preko 105 koševa. Zbog čega bi Nowicki trebao ići preko večeras.

Ukoliko su tačne te informacije, onda ne treba nowickog igrati, Terry bi trebao uletiti preko.