NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Re: NK Čelik Zenica
U federalnoj cekamo Burica 

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
- Kontakt:
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
Davno je na ovom forumu receno da je masta besplatna

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Nije masta za Burica negdje sam citao rekao da mu je zelja da karijeru zavrsi u Celiku sad za koliko godina to je pitanje
Treba ostalim golmanima dati šansu na turniru.
-
- Kontakt:
Re: NK Čelik Zenica
Branili smo se u Visokom pa momak skide penal i 5-6 zicera.BatistutA19 je napisao/la: ↑17 jul 2022, 23:33Nisam gledo utakmicu nisam stigo ali bice utakmica,nema ni izvjestaja ni nista ,malo procito komentare i vecina pise da je ipak Tosk ozbiljnija ekipa ali mogu rec da mi nismo nimalo naivni sa ovim jacim od nas po rangu to smo dokazali sa Velezom .Citam raja pise i Tosk i mi sansi imali i kako skonta mi precku pogodili...Dobro prva je nama tekma i volim sto ce mo igrat posle i sa Gradinom i ne znam u Fojnici ko ce bit na turniru i Vitezu a vidjet ce mo sad i u Jelahu.
Sto se tice ekipe trebali bi mi bit prvi i proc baraz taj i uci u FL a cak misllim i sa ovom sad ekipom u FL da ne bi ispali.
Ja sam davno piso za Durmu da je meni nesiguran pogotovo kod istrcavanja i sve je lahko njemu dok mi napadamo u 90% utakmica a sta ces kad se budemo morali branit,koliko god mi drag i nas zenicanin on ak ne bude imo napretka njemu je plafon 2 liga.Mlad je ima dobrog trenera Nurkovica mora se trznit akko misli dalje jer mi kad budemo isli na PL nece se moci igrati sa zenicanima Nazalost nijedna to ekipa ne moze gurat,Sarajevo ima najbolju akademiju ali opet tesko pravi igrace za prvi tim i oni nesto prodaju salju u druge klubove i okosnicu cine igraci iz drugih sredina tj gotovi igraci.
Dobar žrijeb, prva kući, zadnja kući za proslavu titule 

Vidimo se braco prve tri
Nadao sam se ovako nesto, dobro gostovanje i onda Bosna kuci

Nadao sam se ovako nesto, dobro gostovanje i onda Bosna kuci

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Re: Čelični zid
Dokle smo stigli
The name Čelik means "Steel" in Bosnian and it symbolizes the strength and power of the club and the city since Zenica is an industrial city well known in this part of Europe.
Samo osvajaci kantonalnih kupova igraju prvo kolo kupa fbih?
Proslih godina finalisti kupa ZDK su igrali, izgleda da su nesto promjenili...
Nadam se da uzimamo onda ovaj trofej, ko zna moglo bi se fino dalje otvoriti, pa da napunimo stadion
Proslih godina finalisti kupa ZDK su igrali, izgleda da su nesto promjenili...
Nadam se da uzimamo onda ovaj trofej, ko zna moglo bi se fino dalje otvoriti, pa da napunimo stadion

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Sta ovo piše da smo dobili 312.000KM iz budžeta Federacije?
U obzir uzimaju budzete svih nivoa vlasti, tj. i gradske. Ovo je iznos reprograma prema PU FBIH.
-
- Kontakt:
Finalisti i dalje igraju prvo kolo Kupa FBiH. Ova utakmica u Jelahu se igra samo za trofej, a što se tiče promocije ostvarili su je i Borac i Čelik.
PonosniSmogovci je napisao/la: ↑20 jul 2022, 14:31Finalisti i dalje igraju prvo kolo Kupa FBiH. Ova utakmica u Jelahu se igra samo za trofej, a što se tiče promocije ostvarili su je i Borac i Čelik.

Prosle godine prvo kolo bilo 25og Augusta, drugo 15.og Septembra. Drugo kolo svakako nizeligasi igraju kuci, jos da nas pomazi zrijeb i prva da bude kuci

Jesu li uplatili svi, izbaci novu listi evo 20 dana je vec o pocetka akcije.Trebalo je da su svi uplatili.laudrop je napisao/la: ↑15 jul 2022, 11:08laudrop je napisao/la: ↑01 jul 2022, 18:53ČELIČNI ZID - FORUMAŠI
Otvorio sam novu temu kako ne bismo zatrpavali onu tamo. Javilo mi se privatno nekoliko ljudi sa željom da ispratimo i ovu akciju kao "Forumaši".
Ja bih da idemo sa proizvoljnom cijenom uplate ali da minimalna bude 20,00 KM (mislim da je ovo prihvatljivo svakome). Uplate mogu ići preko mene ili u klub, a ja ću novac odnijet u klub jer sam iz Zenice. Možemo makar dvije ili tri pločice uraditi![]()
Krenimo:
1. Laudrop - 20,00 KM - Dao sam sebi hehe![]()
2. Redbull93 - 50,00 KM - Uplaćeno![]()
3. Bandit - 30,00 KM - Uplaćeno![]()
4. Maršal - 42,00 KM
5. FRLegione - 20,00 KM - Uplaćeno u klub![]()
6. Mačak_ - 20,00 KM
7. Čelični - 40,00 KM - Uplaćeno![]()
8. Cod - 30,00 KM
9. Šehić96 - 20,00 KM - Uplaćeno![]()
10. Jagamu - 50,00 KM
11. RZ88Adnan - 50,00 KM
12. Steelman - 20,00 KM - Uplaćeno u klub![]()
13. Samocelik - 50,00 KM
14. Johnsnow - 50,00 KM
15. Toldo - 20,00 KM - Uplaćeno![]()
16. rz88 - 50,00 KM - Uplaćeno u klub![]()
17. almir2018 - 20,00 KM - Uplaćeno![]()
18. kinderjaja - 20,00 KM
19. Pasha - 50,00 KM - Uplaćeno u klub![]()
20. Zeničanin - 50,00 KM - Uplaćeno u klub![]()
21. RobdoBagro - 20,00 KM
22. DDiinnoo - 58,00 KM - Uplaćeno![]()
23. tareizo - 100,00 KM - Uplaćeno![]()
24. kenorob - 100,00 KM - Uplaćeno.
Trenutno ukupno: 980,00 KM - 10 pločica
Trenutna situacija... Molim ostale da se izjasne mogu li uplatiti do kraja sedmice kako bih u petak odnio pare. Ja do petka sakupljam i nosim novac u klublaudrop je napisao/la: ↑01 jul 2022, 18:53ČELIČNI ZID - FORUMAŠI
Otvorio sam novu temu kako ne bismo zatrpavali onu tamo. Javilo mi se privatno nekoliko ljudi sa željom da ispratimo i ovu akciju kao "Forumaši".
Ja bih da idemo sa proizvoljnom cijenom uplate ali da minimalna bude 20,00 KM (mislim da je ovo prihvatljivo svakome). Uplate mogu ići preko mene ili u klub, a ja ću novac odnijet u klub jer sam iz Zenice. Možemo makar dvije ili tri pločice uraditi![]()
Krenimo:
1. Laudrop - 20,00 KM - Dao sam sebi hehe![]()
2. Redbull93 - 50,00 KM - Uplaćeno![]()
3. Bandit - 30,00 KM - Uplaćeno![]()
4. Maršal - 22,00 KM - Uplaćeno![]()
5. FRLegione - 20,00 KM - Uplaćeno u klub![]()
6. Mačak_ - 20,00 KM
7. Čelični - 40,00 KM - Uplaćeno![]()
8. Cod - 30,00 KM - Uplaćeno![]()
9. Šehić96 - 20,00 KM - Uplaćeno![]()
10. Jagamu - 50,00 KM
11. RZ88Adnan - 50,00 KM - Uplaćeno![]()
12. Steelman - 20,00 KM - Uplaćeno u klub![]()
13. Samocelik - 50,00 KM
14. Johnsnow - 50,00 KM
15. Toldo - 20,00 KM - Uplaćeno![]()
16. rz88 - 50,00 KM - Uplaćeno u klub![]()
17. almir2018 - 20,00 KM - Uplaćeno![]()
18. kinderjaja - 20,00 KM
19. Pasha - 50,00 KM - Uplaćeno u klub![]()
20. Zeničanin - 50,00 KM - Uplaćeno u klub![]()
21. RobdoBagro - 20,00 KM
22. DDiinnoo - 58,00 KM - Uplaćeno![]()
23. tareizo - 100,00 KM - Uplaćeno![]()
24. kenorob - 100,00 KM - Uplaćeno.
Trenutno ukupno: 960,00 KM - 10 pločica - 750,00 KM zakupljeno

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
-
- Kontakt:
Iskreno ne znam sta da mislim o ovome. Teren će se istrositi i to dobro, a i termini utakmica mislim da ce se stimati onako kako njima odgovara. Nadam se da grijesim jer nisam bas najbolje upućen u to. Jedino eto ako uspijemo dobre pare uzeti za stadion bit ce dobro za nas..
Nek ljudi samo igraju da mi uzmemo nesto love nama svaka marka znaci,a to oko termina utakmica oni ce sigurno nocne igrati a mi u tom terminu nikada necemo igrati tako da oko toga nema brigekirat410 je napisao/la: ↑20 jul 2022, 18:24Iskreno ne znam sta da mislim o ovome. Teren će se istrositi i to dobro, a i termini utakmica mislim da ce se stimati onako kako njima odgovara. Nadam se da grijesim jer nisam bas najbolje upućen u to. Jedino eto ako uspijemo dobre pare uzeti za stadion bit ce dobro za nas..