NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Hehehe...mora i to neko.Imao pojedinaca ovdje koji ce ti reci da sam za to placen od kluba....hahaha
-
- Kontakt:
klasični bosanskohercegovački neprofesionalizam,zato su transferi uglavnom vezani za lige Estonije,Kazahstana,Jordana!skituljac je napisao/la:Ma je.bo trening.Ako hoces da vidis igrace na djelu,izadjes navece malo u grad i vidis kako nasi puleni smiruju pive iz casa za caj."Daj nam 4 caja (sa ukusom premingera)",povikase junaci.

Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
Danas citam zabavnu stranu skolskih novina.Pitanje je bilo-Koja je razlika izmedju Zvijezde i babe na svadbi,odgovor bi glasio -Baba odigra bar dva kola kako treba.Nadam se da to nece vazit za proljece.
- theboss_RD07
- Kontakt:
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Ma pola njih ovdje čita školske novinetheboss_RD07 je napisao/la:Citas skolske novine?

Dragon Town
Tako je.Ko ubode Kazahstan,on je na konju.Vecina ne moze ni to.Ne mislim da su "fudbaleri" ostatka lige ista bolji,samo neki moraju iz solja za caj,a neki mogu direktno iz orig. ambalaze.melanholicar je napisao/la:klasični bosanskohercegovački neprofesionalizam,zato su transferi uglavnom vezani za lige Estonije,Kazahstana,Jordana!skituljac je napisao/la:Ma je.bo trening.Ako hoces da vidis igrace na djelu,izadjes navece malo u grad i vidis kako nasi puleni smiruju pive iz casa za caj."Daj nam 4 caja (sa ukusom premingera)",povikase junaci.
nesto se ko radi na stadionu
Red bi bio da se i Banja Ilidža počne raditi. I Zvijezda zaslužuje jedan lijep gradačački stadion.
Smajkan potpisuje?
ima li danas trening i u koliko satii

-
- Kontakt:
otkud to sad ?seven je napisao/la:Smajkan potpisuje?
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
koji smajkannecko_gradacac je napisao/la:otkud to sad ?seven je napisao/la:Smajkan potpisuje?
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Ako si mislio na Damira Smajlovica on je novi igrac Gradinenedžad je napisao/la:koji smajkannecko_gradacac je napisao/la:otkud to sad ?seven je napisao/la:Smajkan potpisuje?
nesto sam slicno cuo sad koliko je to istinaseven je napisao/la:Smajkan potpisuje?

-
- Kontakt:
a ko je smajkan ??? ocigledno da nije Damir Smajlovic ili ... ?
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Da li netko može potvrdit za sutrašnju utakmicu protiv Modriče? Vrijeme i mjesto igranja?
Dragon Town
gornja slatina kod samca , nedjelja 15.00 sati, nk zvijezda gradacac- fk modricazmaj_Bosne je napisao/la:Da li netko može potvrdit za sutrašnju utakmicu protiv Modriče? Vrijeme i mjesto igranja?
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Hvalammmirza je napisao/la:gornja slatina kod samca , nedjelja 15.00 sati, nk zvijezda gradacac- fk modricazmaj_Bosne je napisao/la:Da li netko može potvrdit za sutrašnju utakmicu protiv Modriče? Vrijeme i mjesto igranja?

Dragon Town
-
- Kontakt:
golman Fejzic ili tako nesto... navodno je potpiso za Zvijezdu G.
cini mi se da je on branio u OlimpiCu prvu sezonu kada su oni usli... ako neko zna nesto vise neka napise !!!
cini mi se da je on branio u OlimpiCu prvu sezonu kada su oni usli... ako neko zna nesto vise neka napise !!!
Irfan Fejzić (1986), čuo sam da je potpisao, dobili ste dobrog golmana, zadnju polusezonu nastupao za ekipu FK Mugan, a prije toga je nastupao za ekipe Olimipica, Goražda i Sarajeva.necko_gradacac je napisao/la:golman Fejzic ili tako nesto... navodno je potpiso za Zvijezdu G.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.