U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: U-21, U-19, U-17
Kvakic u Velezu 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Hamza Jaganjac na probi u Besiktasu.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
-
- Kontakt:
Meni su smijesne probe ovih nasih igraca ...posebno ovih mladjih koji su kao neki talenti ali samo za naše standarde. Cak stavise nekad i za nase standarde nisu neki talenti.
Igrac koji se nije mogao dokazat u Želji ni blizu prvog tima osim treninga, nema sta traziti u Besiktasu. Besiktas takvih ima na hiljade u Turskoj cak i u B timu Omladinskog pogona.
Igrac koji se nije mogao dokazat u Želji ni blizu prvog tima osim treninga, nema sta traziti u Besiktasu. Besiktas takvih ima na hiljade u Turskoj cak i u B timu Omladinskog pogona.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
- ASD
- Kontakt:
Dečko je još uvijek junior.
To je neka veza nista vise. i ovde se pisalo kako Mirnes Sito bio u Beskiktasu i Galatasarayu na probi. veliki talent nova jedinica BiH. lik 3 mjeseca kazne potpisao za FK Podrinje Janja mrtva ekipa u drugoj ligi.
Ko je bilo sta pisao? Hajde izvuci izvor "strucnjak".
-
- Kontakt:
Imas junioraa danas igraju ligu pravaka ili tursku ligu standardno.
Ovaj mali nije odigrao niti jednu zvanicnu utakmicu u ekipi sredine tabele ove šaban lige tako da se tu sva prica zavrsava o nekom talentu za viši rang.
Ovaj mali nije odigrao niti jednu zvanicnu utakmicu u ekipi sredine tabele ove šaban lige tako da se tu sva prica zavrsava o nekom talentu za viši rang.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
- ASD
- Kontakt:
Imaš, ali veoma rijetko. I ti što igraju ne znači da su talentovaniji od ovih što ne igraju. Samo su prije gurnuti u vatru što ne znači da će biti bolji igrači.
Što se tiče Šite, ja se ne sjećam da ga je neko hvalio. Jednostavno, samo je ekstremno visok za fudbala, ali opet slabe predispozicije jer reaguje jako sporo.
Što se tiče Šite, ja se ne sjećam da ga je neko hvalio. Jednostavno, samo je ekstremno visok za fudbala, ali opet slabe predispozicije jer reaguje jako sporo.
-
- Kontakt:
E valaa druze sta i ti imas ta neka objasnjenja da ni sam sebe ne skontas mislimASD je napisao/la: ↑21 jul 2022, 11:48Imaš, ali veoma rijetko. I ti što igraju ne znači da su talentovaniji od ovih što ne igraju. Samo su prije gurnuti u vatru što ne znači da će biti bolji igrači.
Kako sam te skontao ovaj mali sto ne moze ni na klupu Zelje mozda veci talenat od npr Delibaša koji je isto godište i igra vec za prvi tim Besiktasa ili npr oni dječaci iz Dortmunda koji su i mladji od njega zaigrali za prvi tim.
Niko nece antitalenta gurnut u vatru to je normala posebno u tako jakim ligama.
- ASD
- Kontakt:
Delibaš još nema ni sekunde na terenu za Besiktas, a sad je senior.Imajednabrigada je napisao/la: ↑21 jul 2022, 14:31E valaa druze sta i ti imas ta neka objasnjenja da ni sam sebe ne skontas mislimASD je napisao/la: ↑21 jul 2022, 11:48Imaš, ali veoma rijetko. I ti što igraju ne znači da su talentovaniji od ovih što ne igraju. Samo su prije gurnuti u vatru što ne znači da će biti bolji igrači.
Kako sam te skontao ovaj mali sto ne moze ni na klupu Zelje mozda veci talenat od npr Delibaša koji je isto godište i igra vec za prvi tim Besiktasa ili npr oni dječaci iz Dortmunda koji su i mladji od njega zaigrali za prvi tim.
Niko nece antitalenta gurnut u vatru to je normala posebno u tako jakim ligama.
Omic iz Juventusa u WAC
Pravi transfer, i Muharemovic je sa sportskog aspekta napravio gresku sto je otisao u juve
Pravi transfer, i Muharemovic je sa sportskog aspekta napravio gresku sto je otisao u juve
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
@igrajlopte 🐦
- ASD
- Kontakt:
Apsolutno.
Nadam se da će naši klubovi to uvidjeti pa da šalju svoje bolje juniore u federalnu na posudbu. 10 puta bolje nego igrati juniorsku ligu.
Dino Saran ( 2007g Zeljo) na probi u Wolfsburg.
- legenda reala
- Kontakt:
Traze sad punu platu da klubovi preuzmu tako da se ne isplati posudba vise
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Kolika je inače plata juniorima sa tim profi ugovorima?legenda reala je napisao/la: ↑24 jul 2022, 15:22Traze sad punu platu da klubovi preuzmu tako da se ne isplati posudba vise
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- ASD
- Kontakt:
Pa ako dobiju višegodišnji ugovor, on je automatski profesionalan. Mora biti iznad minimuma. Što je opet dobro ukoliko dijete ne igra i ide u školu.
Ako počne igrati stalno onda dobije ugovor kao i ostali igrači.
U federalnoj s amaterskim ugovorima im dadnu par stoja. Ako počni igrati redovno onda dobijaju platu kao i ostali igrači.
Ako počne igrati stalno onda dobije ugovor kao i ostali igrači.
U federalnoj s amaterskim ugovorima im dadnu par stoja. Ako počni igrati redovno onda dobijaju platu kao i ostali igrači.
Juventus je putem saopštenja za javnost na svojoj web stranici objavio problem s mišićima koji uključuje defanzivca Tarika Muharemovića.
SAOPŠTENJE - Tarik Muharemović je tokom jučerašnjeg treninga prijavio istegnuće mišića desne butine i zbog toga će sutra biti podvrgnut instrumentalnim testovima
( google translate jedne stranice iz Italije)
SAOPŠTENJE - Tarik Muharemović je tokom jučerašnjeg treninga prijavio istegnuće mišića desne butine i zbog toga će sutra biti podvrgnut instrumentalnim testovima
( google translate jedne stranice iz Italije)
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Tarik Karic na probi u Man. Unitedu.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Chony533, Sheyi i 49 gostiju.