ja bih sad potpisao 1:2, mada ne bih imao nista protiv ni 1:3

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ek bude ko na ovom predhodnom videu 3:1 dobro dosli 26.02. da napravimo spektakl ...UPS je napisao/la:tako je buraz, slazem se
izgubili se...u smećuekii je napisao/la:Zna li ko sta je sa papirima od Limuna?
hahaha da ne pretjerujemo .. realno bi bilo 1:1 da budebilino polje je napisao/la:ek bude ko na ovom predhodnom videu 3:1 dobro dosli 26.02. da napravimo spektakl ...UPS je napisao/la:tako je buraz, slazem se
al dabogda...FK Sarajevo je napisao/la:Pobijedit cemo Celik ako Bog da 2-0(dvostruki strijelac Adis Jahovic).
Al akoBogdabilino polje je napisao/la:al dabogda...FK Sarajevo je napisao/la:Pobijedit cemo Celik ako Bog da 2-0(dvostruki strijelac Adis Jahovic).
treba realno govorit bit ce tvrda utakmica isto na kosevu pa ce se vidjet ko ce pobjedit ja sam navijac sarajeva ali blagu prednost dajem celiku radi domaceg terena.....necu previse da se nadamAldinn je napisao/la:Al akoBogdabilino polje je napisao/la:al dabogda...FK Sarajevo je napisao/la:Pobijedit cemo Celik ako Bog da 2-0(dvostruki strijelac Adis Jahovic).
Sarajevo ce vas mlatnuti ko sale
Nemoj furat raju,ja vidio 96UPS je napisao/la:Pa, ja nisam pretjerani optimista - iz vec poznatih razlogaNa to mozemo dodati i podatak da smo u zadnjih desetak godina rijetko pobjedjivali prve proljetnje utakmice.... kako god, sa bodom bih bio zadovoljan
P.S. zar je tesko prihvatiti cinjenicu da je bio 94 minut majka mu stara???
pa dobro 94 ili 96 minut isto ga je uglavnom je bila tvrda utakmicaUPS je napisao/la:Pa, ja nisam pretjerani optimista - iz vec poznatih razlogaNa to mozemo dodati i podatak da smo u zadnjih desetak godina rijetko pobjedjivali prve proljetnje utakmice.... kako god, sa bodom bih bio zadovoljan
P.S. zar je tesko prihvatiti cinjenicu da je bio 94 minut majka mu stara???
Izvor info-e ???Analiticar=Ahmo je napisao/la:Limun sutra dolazi najdalje do prekosutra u Sarajevo iz Litvanije da potpise ugovor.
Analiticar=Ahmo je napisao/la:Limun sutra dolazi najdalje do prekosutra u Sarajevo iz Litvanije da potpise ugovor.
2:0bilino polje je napisao/la:brzo mislis
heheheehehe bit ce 2;0 za celik znate da zadnej vrijeme
neigrate dobro na bilinom polju a i celik je trebo dobiti i na kosevu prvu tekmu budi realaan al samo realan kako ste je dobili....96minut dobro dosli na hbilinom polju da napravimo spektakl .... rz1988
ekii je napisao/la:Analiticar=Ahmo je napisao/la:Limun sutra dolazi najdalje do prekosutra u Sarajevo iz Litvanije da potpise ugovor.
Ode u Dinamo Minsk