Mislim da je na kraju Zinchenko bolji fit Arsenalu iako je bio opcija B ali kako bih volio da Arsenal jednom ovako pokaže muda i uzme igrača Unitedu, Chelseaju, Liverpoolu...David Ornstein: Čim je Manchester United ušao u priču za Martineza, dali su do znanja da su spremni platiti veću količinu novca koju Arsenal niti prije ulaska Uniteda u priču nije namjeravao platiti. U Arsenalu nisu mislili da ta cijena realno reflektira igračevu vrijednost, pogotovo jer je Arsenal ovog igrača želio kao konkurenciju Tierneyu. Manchester United je na kraju platio €67M (€57M odšteta plus €10M dodaci).
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Marsal
- Kontakt:
Re: English Premier League
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
$ се то $ пут $? А $ не " о " ? $ 15 $...
- Marsal
- Kontakt:
Iskreno ne sjećam se, zadnji fudbaler kojeg smo preoteli nekom velikom klubu jeste bio Ramsey kad je bio dogovorio sve sa Fergusonom i Unitedom ali nešto to i ne pikam jer je bio klinjo od 18 godina.
-
- Kontakt:
kad se sjetim kad smo vam šahina malog ukrali to se slavilo po okupljanjima ko da je mali zizou u pitanju kad ono kanta
- Marsal
- Kontakt:
Još tad Arsenal bio standardni učesnik LP, a Liverpool odron i mi već sve bili dogovorili, samo što na zvaničnoj nije objavljeno da je Nuri Sahin novi igrač Arsenala, kad odjednom frajer se slika u Liverpoolovom dresu iza one police sa kopačkama, kad me moždani nije strefio.dachodachoni je napisao/la: ↑18 jul 2022, 21:44
kad se sjetim kad smo vam šahina malog ukrali to se slavilo po okupljanjima ko da je mali zizou u pitanju kad ono kanta
Na kraju ispade smetlje od fudbalera.
Mogu misliti slavlja na roštiljudachodachoni je napisao/la: ↑18 jul 2022, 21:44kad se sjetim kad smo vam šahina malog ukrali to se slavilo po okupljanjima ko da je mali zizou u pitanju kad ono kanta

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Obojica ste trebali znati nakon epizode u Realu da je smece od igracaMarsal je napisao/la: ↑18 jul 2022, 21:46Još tad Arsenal bio standardni učesnik LP, a Liverpool odron i mi već sve bili dogovorili, samo što na zvaničnoj nije objavljeno da je Nuri Sahin novi igrač Arsenala, kad odjednom frajer se slika u Liverpoolovom dresu iza one police sa kopačkama, kad me moždani nije strefio.dachodachoni je napisao/la: ↑18 jul 2022, 21:44
Na kraju ispade smetlje od fudbalera.

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- wadethegreat
- Kontakt:
Ima li ekipe da nam moze parirati po ovim panjevima?
Godinama vucemo neke debile po ekipi.
- Marsal
- Kontakt:
Ma tad ne bi bio prvi koji bi se preporodio odlaskom iz Reala.
Stupidan potez je puštanje Zinchenka ako nije dogovoren novi bek , a sve su prilike da nije. Podsjeća me ovo i previše na sezonu 18/19 ,kad poslije dominantne titule nije doveden niko kao zamjena za Fernandinha. Patnja je to bila za gledati dvije godinje krpljenja na stoperskim i DMF pozicijama koje su tek rijesene dolaskom prvo Rodria pa Diasa. U napadu fali jedno krilo, u veznom redu jedan CMF ,a odlaskom Zinchenka i jedan LB.
Liverpool trenutno ima dublji kadar za borbu na svim frontovima
Liverpool trenutno ima dublji kadar za borbu na svim frontovima
Zadnja izmjena: RollMan, dana/u 18 jul 2022, 22:00, ukupno mijenjano 1 put.
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
? /, ? је " пун. Та " & ?.
Ko si ti sad kralju, 50 postova prvi dan na forumu

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ja mislio @huso reinkarnirao pa pokusava da se maskira cirilicom.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Pokusavada jede g.. cirilicom i da ga dozive.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
- wadethegreat
- Kontakt:
Nas i Rusa 300 miliona...
Sanchez
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: AshburtonG, boki86, dark44, Fudo, Fuerza, gigglessmoke, Invincibles14, JackW, kakarut, LiverpoolREDS, nerkolfc, soxx, Venom i 52 gosta.