.Za utakmicu s Maltežanima uprava Veleža kao gosta pozvala je najzaslužnijeg za historijski uspjeh kluba. Pozivnicu je dobio Feđa Dudić, najuspješniji poslijeratni trener Veleža
Bh. klubovi u Europi - 2022/23
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bh. klubovi u Europi - 2022/23
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Očekivan i korektan potez uprave Veleža. Sretno Rođeni
Pod nebom plavim u gradu BORDO boje.
SARAJEVO SIAMO NOI
SARAJEVO SIAMO NOI
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Sto se atmosfere tice sa Grcima ne moze niko. Eventualno Turci mozda.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Srebrenko je još jedan u nizu ne baš najpametnijih komšija. Izbacuju ih kao na traci.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Tako je, Velež igra prvu kući (u gostima).
Mora mu se priznati da se makar potrudio.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
PAOK-ovi navijaci su među najboljim u Evropi, ali bila bi vrela i na Grbavici sigurno kao protiv AEK a, hoce li se dozvolit dolazak gostujucih navijaca?
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hvala za info...mislim da vam je to bolje,jer da ste prvu igrali u gostima,mislim pravim gostima,bilo bi vam onda teže kući,odnosno opet u gostima,jer bi u gostima bilo teže igrati a da je uzvrat kući,tj.u gostima u Sarajevu.RacioEmocionalan je napisao/la: ↑18 jul 2022, 17:49Tako je, Velež igra prvu kući (u gostima).
Sretno u svakom slučaju u gostima!
-
opalaopala
- Kontakt:
Šta dobiješ kad spojiš Mikia i Rigia ? Pa Srebrenka . Izuzetno glupa osoba .Srebrenko je napisao/la: ↑18 jul 2022, 19:19Hvala za info...mislim da vam je to bolje,jer da ste prvu igrali u gostima,mislim pravim gostima,bilo bi vam onda teže kući,odnosno opet u gostima,jer bi u gostima bilo teže igrati a da je uzvrat kući,tj.u gostima u Sarajevu.RacioEmocionalan je napisao/la: ↑18 jul 2022, 17:49Tako je, Velež igra prvu kući (u gostima).
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Pa, djelimično si u pravu. Ovdje makar kreiraš rezultat koji neko eventualno treba da stiže, što naravno nije garancija dobrog rezultata po automatizmu.Srebrenko je napisao/la: ↑18 jul 2022, 19:19Hvala za info...mislim da vam je to bolje,jer da ste prvu igrali u gostima,mislim pravim gostima,bilo bi vam onda teže kući,odnosno opet u gostima,jer bi u gostima bilo teže igrati a da je uzvrat kući,tj.u gostima u Sarajevu.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Прво $ ".
$, ? $ су " " $ у $ - $ степена & ' $ ".
" $ у $ се " $ се ? $, $ су ? -, $ $ ". " ' пар "$" попут оног ? " &-а, све ? је % ".
? % је & је пуно. / су $ " " ?.
$, ? $ су " " $ у $ - $ степена & ' $ ".
" $ у $ се " $ се ? $, $ су ? -, $ $ ". " ' пар "$" попут оног ? " &-а, све ? је % ".
? % је & је пуно. / су $ " " ?.
Aek igrala ćini mi se prija dvje tri godine u Ligu Prvaka i pred prošle sezone u Ligu Evrope. Imali su visok budzet i na kraju nisu ni mogli Evropu izborit. Ja mislim da opet nece ni jedna ekipa naša otić u grupnu fazu. Zrinjski je imala dobru šancu, Borac je takodje mogla do Play-offa. Suduva ili Viborg su ekipe koji se moze dobiti. Borac je prvo dobar reijting i puno para upropastila...Pashoni je napisao/la: ↑18 jul 2022, 17:49PAOK-ovi navijaci su među najboljim u Evropi, ali bila bi vrela i na Grbavici sigurno kao protiv AEK a, hoce li se dozvolit dolazak gostujucih navijaca?
Moce se ulazit u ECL i bez nositeljstva i bez prolaska prvog pretkola CL. Jer realno te mogo zapast ovaki zdrjeb 2 pretkolo TNS, 3 pretkolo Levadia i play off Zalgiris. I to ovo nisu najlaksi moguci, nego neki realan zdrjeb. Tipa Zrinjski je i u 2 i u trecem pretkolu dobio ekipe koje su mozda 3-4 po tezini od 10-15 u konkurenciji. A sad u play offu ako bude realno bi mogli bit Zalgiris, HJK, Haifa, Shamrock, Linfield. Znaci opet imas samo 1-2 teza.
Odnosno da pojednostavim u postotku ce uvijek biti 50% cak i vise laksih nego super teskih protivnika.
Samo srece u zdrjebu i moce se lagano do skupina....
Odnosno da pojednostavim u postotku ce uvijek biti 50% cak i vise laksih nego super teskih protivnika.
Samo srece u zdrjebu i moce se lagano do skupina....
Slažem se za infrastrukturu ali ima jedan faktor koji je po meni važniji od infrastrukture i koji diktira svako drugo ponašanje.
To je regularnost lige koja je vrlo upitna.
Da napomenem, nije od juče i nije od ere Vice Zeljkovića, ona je tu odavno.
Kada u Savezu budu ljudi od struke, koji će napraviti regularan sistem i kada sudijska organizacija bude nezavisna i ispravna,tek tada možemo očekivati infrastrukturu, gledatelje a i veće uspjehe naših klubova u evropskim takmičenjima.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
? се. ? је $ $ " / $ " ' " $, а " " " ?.
? ? ? ? ". Е $ се ' " " " ? ", $ $, " се, " " ? & се " &.
? ? ? ? ". Е $ се ' " " " ? ", $ $, " се, " " ? & се " &.
A šta dobiješ kad ti se sa mamom spojim.....opalalalalalalalaopalaopala je napisao/la: ↑18 jul 2022, 19:32Šta dobiješ kad spojiš Mikia i Rigia ? Pa Srebrenka . Izuzetno glupa osoba .Srebrenko je napisao/la: ↑18 jul 2022, 19:19Hvala za info...mislim da vam je to bolje,jer da ste prvu igrali u gostima,mislim pravim gostima,bilo bi vam onda teže kući,odnosno opet u gostima,jer bi u gostima bilo teže igrati a da je uzvrat kući,tj.u gostima u Sarajevu.RacioEmocionalan je napisao/la: ↑18 jul 2022, 17:49
Tako je, Velež igra prvu kući (u gostima).
Ako bude slobodne prodaje ima pola stadiona da bude u crno bijelom. Gamotom vromo olimpijako i velez oooo 
-
opalaopala
- Kontakt:
Bravo majmune , evo ti banana . Ko ti je pomogao da složiš jednu proširenu rečenicu ?Srebrenko je napisao/la: ↑18 jul 2022, 23:59A šta dobiješ kad ti se sa mamom spojim.....opalalalalalalalaopalaopala je napisao/la: ↑18 jul 2022, 19:32Šta dobiješ kad spojiš Mikia i Rigia ? Pa Srebrenka . Izuzetno glupa osoba .Srebrenko je napisao/la: ↑18 jul 2022, 19:19
Hvala za info...mislim da vam je to bolje,jer da ste prvu igrali u gostima,mislim pravim gostima,bilo bi vam onda teže kući,odnosno opet u gostima,jer bi u gostima bilo teže igrati a da je uzvrat kući,tj.u gostima u Sarajevu.
Sretno u svakom slučaju u gostima!![]()
Mentalitet Knespolje !
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.