FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovi degenerici iz Borca izabrali da se igra u Bosanskom Novom, iako je stadion u Modric milion puta uslovniji 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- Objektivac1946
- Kontakt:
Ranije se spominjalo to, nije se znalo gdje će Sloga igrati, jedno vrijeme opšta konfuzija bila, ali makar znamo gdje igramo. 3 boda uzeti u Bosanskom Novom za početak sezone

Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
- Objektivac1946
- Kontakt:
Kakav je teren, eo gledam imaju jednu natkrivenu tribinu.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Mislim da je veći problem termin odigravanja nego teren. 38 stepeni je prema prognozi u nedjelju. 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Treba ih dočekati ako bod osvoje

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma samo nek' se svi živi i zdravi vrate. Ja jučer biciklom od Jezera do rampe prije Skakavca turu bacio, počele mi se priviđat stvari kad sam se kući vratio, ostavio vrata otključana da mi hitna može lakše uletit'
. Mogu mislit kako je igrat presing 90 minuta tek...

Jesi i lud ima brat bratu 12km uzbrdo sve, još zvizdanhazarder je napisao/la: ↑18 jul 2022, 18:39Ma samo nek' se svi živi i zdravi vrate. Ja jučer biciklom od Jezera do rampe prije Skakavca turu bacio, počele mi se priviđat stvari kad sam se kući vratio, ostavio vrata otključana da mi hitna može lakše uletit'. Mogu mislit kako je igrat presing 90 minuta tek...

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Mislim da smo sad fizicki dominantnija ekipa od borca, jos ako ih Fedja nasponuje psihicki da ne razmisljaju o sudjenju i da ne gube zivce na terenu,ni jedne sekunde ne sumnjam u uspijeh
- ElCartel11
- Kontakt:
Da ste stoper kome bi prije noge polomili Tataru ili Lukicu?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Pocetnoj postavi + lalatuElCartel11 je napisao/la: ↑18 jul 2022, 19:21Da ste stoper kome bi prije noge polomili Tataru ili Lukicu?
NEMA NAZAD
Vrlo jednostavan izborElCartel11 je napisao/la: ↑18 jul 2022, 19:21Da ste stoper kome bi prije noge polomili Tataru ili Lukicu?
Ciguliguu, Lukić mi je još i okejElCartel11 je napisao/la: ↑18 jul 2022, 19:21Da ste stoper kome bi prije noge polomili Tataru ili Lukicu?
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Jao brata svega mimnon46 je napisao/la: ↑18 jul 2022, 19:16Jesi i lud ima brat bratu 12km uzbrdo sve, još zvizdanhazarder je napisao/la: ↑18 jul 2022, 18:39Ma samo nek' se svi živi i zdravi vrate. Ja jučer biciklom od Jezera do rampe prije Skakavca turu bacio, počele mi se priviđat stvari kad sam se kući vratio, ostavio vrata otključana da mi hitna može lakše uletit'. Mogu mislit kako je igrat presing 90 minuta tek...
![]()

Pod nebom plavim u gradu BORDO boje.
SARAJEVO SIAMO NOI
SARAJEVO SIAMO NOI
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Što ste već otpisali Drobarova? Zar nije Feđa rekao od pocetka ove sedmice bi trebao s ostatkom ekipe da krene trenirati, 6 dana trenaznog procesa je sasvim ok da bude spreman, pa ako ništa s klupe da može ući.
Očekujem Daniela u 3. kolu aBd
Očekujem Daniela u 3. kolu aBd

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- Objektivac1946
- Kontakt:
Koji giganthazarder je napisao/la: ↑18 jul 2022, 18:39Ma samo nek' se svi živi i zdravi vrate. Ja jučer biciklom od Jezera do rampe prije Skakavca turu bacio, počele mi se priviđat stvari kad sam se kući vratio, ostavio vrata otključana da mi hitna može lakše uletit'. Mogu mislit kako je igrat presing 90 minuta tek...

Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
-
- Kontakt:
Šta imaš Lukiću lomiti noge, korektan igrač. Nećemo ih mrziti jer su Srbi, je.biga, ispadosmo onda kao oni.ElCartel11 je napisao/la: ↑18 jul 2022, 19:21Da ste stoper kome bi prije noge polomili Tataru ili Lukicu?
-
- Kontakt:
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jul 2022, 19:41Što ste već otpisali Drobarova? Zar nije Feđa rekao od pocetka ove sedmice bi trebao s ostatkom ekipe da krene trenirati, 6 dana trenaznog procesa je sasvim ok da bude spreman, pa ako ništa s klupe da može ući.
Očekujem Daniela u 3. kolu aBd![]()
3:03
"Evo 2 igraca imamo povrijedjena koja sigurno ne bi trebali konkurisati"
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Slusal iko pomocnog trenera Borca. Frajer ne zna kako se liga zove, kaze sloga povratnik u super ligu
znaci frajer bukvalno ne zna nista, pao smarsa lik 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Lavcina, miguelramos, MSOZ101, Pantelija, rimljanin90, SamoDaKazeem, tuitamo, Vanja8 i 37 gostiju.