Teško ali ako bi kojim slučajem dobili ovako bi Koševo izgledalo protiv Sloge

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Teško ali ako bi kojim slučajem dobili ovako bi Koševo izgledalo protiv Sloge
Ljudina.
Satnica mi nešto govori da će se igrati u Bos. Novom, nadam se da se varam
ne varas se jer Sloga igra u ModriciObjektivac1946 je napisao/la: ↑18 jul 2022, 16:56Satnica mi nešto govori da će se igrati u Bos. Novom, nadam se da se varam
Pa haj ne djeluje kao loš stadion, igrali smo na puno gorem terenubenko21 je napisao/la: ↑18 jul 2022, 16:58ne varas se jer Sloga igra u ModriciObjektivac1946 je napisao/la: ↑18 jul 2022, 16:56Satnica mi nešto govori da će se igrati u Bos. Novom, nadam se da se varam
![]()
Vidio sam jučer da radi,neće biti nikakvo renoviranje? Mislim da se tekme gledaju i slično
PLBiH.. Ipak, Muhammed, ujedno i posljednje pojačanje ljetnog prelaznog roka za Sarajevo, najvjerovatnije neće biti na raspolaganju treneru Feđi Dudiću u duelu sa Borcem, jer procedura njegove registracije još nije završena. Sarajevo doduše ima još vremena za registrovati ga, ali kako sada stvari stoje, taj proces neće biti završen do potrebnog roka, te bi Musa mogao za Bordo tim debitovati tek u trećem kolu, u duelu protiv Sloge Doboj.
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, johntravolta123, mosarajvosa83, rimljanin90 i 23 gosta.