I dok stoje pred vratima bankrota, pokupe vam najboljeg igrača.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
I dok stoje pred vratima bankrota, pokupe vam najboljeg igrača.
Da li se to moglo ikada znati je li neko upgrade ili nije prije nego što čovjek odigra dostojan broj mečeva. Joj vrsnih analitičara.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑17 jul 2022, 22:43Nikakav upgrade nije Koulibaly, u najboljem slučaju će biti nivo Rudigera, a najrealnije je da bude prosječan štoper.
Faruče Hadžić, ti li si?Saurman je napisao/la: ↑17 jul 2022, 19:13Naravno.
Kad sam prije par godina pisao da će trošenje novca kojeg nemaju na transfere i plate igrača doći na naplatu kad tad smijali su se i govorili nema šanse da Barcelona bude financijski ugrožena.
Da je Bartomeu otvorio SSBA forum i pročitao par mojih upisa danas ne bi bio persona non grata u Kataloniji.
"Darwin Nunez 100 miliona" je novi "Trent je smeće u obrani", get used to it.
Da se uklopi u ekipu, da zabije u najmanju ruku golova ko i Firmino (dok je Salah taj koji najviše trpa) i naravno da svojim igrama bude prevaga koja će na kraju donijeti titulu (slično kao što je Firmino opravdao svojih 40tak koji su tad bilo veliko ulaganje) Mislim da dostigne Firmino nivo i uticaj na igru (ne iz ove zadnje sezone) da bi bilo dovoljno.
Eto bas u ugovoru napisali "da se uklopi u ekipu"????Sport90 je napisao/la: ↑18 jul 2022, 08:08Da se uklopi u ekipu, da zabije u najmanju ruku golova ko i Firmino (dok je Salah taj koji najviše trpa) i naravno da svojim igrama bude prevaga koja će na kraju donijeti titulu (slično kao što je Firmino opravdao svojih 40tak koji su tad bilo veliko ulaganje) Mislim da dostigne Firmino nivo i uticaj na igru (ne iz ove zadnje sezone) da bi bilo dovoljno.
E nisam skontao tvoje pitanje (ti si mislio na klauzule u ugovoru), a ja sam totalno otisao na drugu stranu - mislieci da pitas hipoteticki sta je potrebno da on vrati ulozeni novac (da opravda ulozeni novac) Sorry.qaa18 je napisao/la: ↑18 jul 2022, 08:20Eto bas u ugovoru napisali "da se uklopi u ekipu"????Sport90 je napisao/la: ↑18 jul 2022, 08:08Da se uklopi u ekipu, da zabije u najmanju ruku golova ko i Firmino (dok je Salah taj koji najviše trpa) i naravno da svojim igrama bude prevaga koja će na kraju donijeti titulu (slično kao što je Firmino opravdao svojih 40tak koji su tad bilo veliko ulaganje) Mislim da dostigne Firmino nivo i uticaj na igru (ne iz ove zadnje sezone) da bi bilo dovoljno.
Mislim na uslove tipa: "da postigne 20 golova",da osvoji epl ili lp, da dobije balon itd itd? Sta su bonusi konkretno?
A šta fali nivou Rudigera? Izuzmi zadnjih 4-5 mjeseci, jedna od ključnih kockica u Tuchelovom Chelseaju.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑17 jul 2022, 22:43Nikakav upgrade nije Koulibaly, u najboljem slučaju će biti nivo Rudigera, a najrealnije je da bude prosječan štoper.
Biće on dobar fit WH-u. Odličan target-man kakve voli Moyes. Iskreno, svestraniji mi je od Antonia i mislim da bi mogao preuzeti poziciju prvog napadača ako se adekvatno uklopi.
Nema brzine i snage za nba. Zavrsio bi ko Max Meyer.dachodachoni je napisao/la: ↑18 jul 2022, 15:14Ode dijabala u romu siguran sam da bi imao mjesta i u ovim ekipama u engleskoj sto se bore za opstanak trebali su ga zajmiti pa sta bude
Sigurno da bi bio bolji od gotovo svih engleskih kvazi fudbalera tipa Gerlis.dachodachoni je napisao/la: ↑18 jul 2022, 15:14Ode dijabala u romu siguran sam da bi imao mjesta i u ovim ekipama u engleskoj sto se bore za opstanak trebali su ga zajmiti pa sta bude