I dok stoje pred vratima bankrota, pokupe vam najboljeg igrača.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nikakav upgrade nije Koulibaly, u najboljem slučaju će biti nivo Rudigera, a najrealnije je da bude prosječan štoper.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- Pensioner26
- Kontakt:
Da li se to moglo ikada znati je li neko upgrade ili nije prije nego što čovjek odigra dostojan broj mečeva. Joj vrsnih analitičara.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑17 jul 2022, 22:43Nikakav upgrade nije Koulibaly, u najboljem slučaju će biti nivo Rudigera, a najrealnije je da bude prosječan štoper.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Svi diskutuju, pa i oni koji su ga doveli, ne ide ništa na čekanje i na ćoravo. Neki kažu da će biti upgrade a neki sumnjaju.
To što ti pričaš bi bila observacija.
To što ti pričaš bi bila observacija.
⚜️~⚜️~⚜️
Faruče Hadžić, ti li si?Saurman je napisao/la: ↑17 jul 2022, 19:13Naravno.
Kad sam prije par godina pisao da će trošenje novca kojeg nemaju na transfere i plate igrača doći na naplatu kad tad smijali su se i govorili nema šanse da Barcelona bude financijski ugrožena.
Da je Bartomeu otvorio SSBA forum i pročitao par mojih upisa danas ne bi bio persona non grata u Kataloniji.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
"Darwin Nunez 100 miliona" je novi "Trent je smeće u obrani", get used to it.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
Sta treba ispuniti Darwin od uslova da namiri 100 milki, ako neko taxno zna?
CPOJ
Da kosta toliko, za pocetak.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Bas me briga ko je koliko placen. Nek kupuje ko sta hoce, njihove pare.
To ko ce biti bolji, zavisi ne samo od trenutnih pojacanja, nego i kako ce drugi izgledati sa svojim pojacanjima, povrede, forma itd. Ja sam doduse misljenja da City-u i Liverpoolu ostali jos ne mogu parirati u top 2.
Nego, jesam li ja jedini koji misli da su Lillard i Cipiripi isti lik?
Jedan od razloga je nacin pisanja i rijeci koje koriste, a drugi razlog je, otkud to da je Lillard dobio podrsku nakon svog ovog vremena
To ko ce biti bolji, zavisi ne samo od trenutnih pojacanja, nego i kako ce drugi izgledati sa svojim pojacanjima, povrede, forma itd. Ja sam doduse misljenja da City-u i Liverpoolu ostali jos ne mogu parirati u top 2.
Nego, jesam li ja jedini koji misli da su Lillard i Cipiripi isti lik?
Jedan od razloga je nacin pisanja i rijeci koje koriste, a drugi razlog je, otkud to da je Lillard dobio podrsku nakon svog ovog vremena
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Da se uklopi u ekipu, da zabije u najmanju ruku golova ko i Firmino (dok je Salah taj koji najviše trpa) i naravno da svojim igrama bude prevaga koja će na kraju donijeti titulu (slično kao što je Firmino opravdao svojih 40tak koji su tad bilo veliko ulaganje) Mislim da dostigne Firmino nivo i uticaj na igru (ne iz ove zadnje sezone) da bi bilo dovoljno.
Eto bas u ugovoru napisali "da se uklopi u ekipu"????Sport90 je napisao/la: ↑18 jul 2022, 08:08Da se uklopi u ekipu, da zabije u najmanju ruku golova ko i Firmino (dok je Salah taj koji najviše trpa) i naravno da svojim igrama bude prevaga koja će na kraju donijeti titulu (slično kao što je Firmino opravdao svojih 40tak koji su tad bilo veliko ulaganje) Mislim da dostigne Firmino nivo i uticaj na igru (ne iz ove zadnje sezone) da bi bilo dovoljno.
Mislim na uslove tipa: "da postigne 20 golova",da osvoji epl ili lp, da dobije balon itd itd? Sta su bonusi konkretno?
CPOJ
E nisam skontao tvoje pitanje (ti si mislio na klauzule u ugovoru), a ja sam totalno otisao na drugu stranu - mislieci da pitas hipoteticki sta je potrebno da on vrati ulozeni novac (da opravda ulozeni novac) Sorry.qaa18 je napisao/la: ↑18 jul 2022, 08:20Eto bas u ugovoru napisali "da se uklopi u ekipu"????Sport90 je napisao/la: ↑18 jul 2022, 08:08Da se uklopi u ekipu, da zabije u najmanju ruku golova ko i Firmino (dok je Salah taj koji najviše trpa) i naravno da svojim igrama bude prevaga koja će na kraju donijeti titulu (slično kao što je Firmino opravdao svojih 40tak koji su tad bilo veliko ulaganje) Mislim da dostigne Firmino nivo i uticaj na igru (ne iz ove zadnje sezone) da bi bilo dovoljno.
Mislim na uslove tipa: "da postigne 20 golova",da osvoji epl ili lp, da dobije balon itd itd? Sta su bonusi konkretno?
A šta fali nivou Rudigera? Izuzmi zadnjih 4-5 mjeseci, jedna od ključnih kockica u Tuchelovom Chelseaju.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑17 jul 2022, 22:43Nikakav upgrade nije Koulibaly, u najboljem slučaju će biti nivo Rudigera, a najrealnije je da bude prosječan štoper.
Ako bude na nivou Rudigera kod Tuchela to bi bio jackpot za Chelsea
Broja izgleda ide u West Ham. Šteta što ga nećemo vidjeti pod Tuchelovom palicom, dopada mi se igrački.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Biće on dobar fit WH-u. Odličan target-man kakve voli Moyes. Iskreno, svestraniji mi je od Antonia i mislim da bi mogao preuzeti poziciju prvog napadača ako se adekvatno uklopi.
-
dachodachoni
- Kontakt:
Ode dijabala u romu siguran sam da bi imao mjesta i u ovim ekipama u engleskoj sto se bore za opstanak trebali su ga zajmiti pa sta bude
Nema brzine i snage za nba. Zavrsio bi ko Max Meyer.dachodachoni je napisao/la: ↑18 jul 2022, 15:14Ode dijabala u romu siguran sam da bi imao mjesta i u ovim ekipama u engleskoj sto se bore za opstanak trebali su ga zajmiti pa sta bude
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Sigurno da bi bio bolji od gotovo svih engleskih kvazi fudbalera tipa Gerlis.dachodachoni je napisao/la: ↑18 jul 2022, 15:14Ode dijabala u romu siguran sam da bi imao mjesta i u ovim ekipama u engleskoj sto se bore za opstanak trebali su ga zajmiti pa sta bude
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.