AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Raonffa
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Raonffa » 17 jul 2022, 17:28

Adli jučer prilično dobar, mada definitivno ne zna čovjek za koju poziciju bi rekao da mu je primarna, ima ga svugdje.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 17 jul 2022, 17:55

Pobega je meni juce jako dobro odigrao, njega definitivno moraju ostaviti u kadru ove godine, decko zasluzuje priliku u dresu Milana

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 17 jul 2022, 18:07

Taman htio pogledati belgijski superkup, a Čarls na klupi. Pretpostavljam da nisu ostavili svog najboljeg igrača na klupi bez razloga. :think:

Nadam se da će ovaj next week biti i zadnji i da će završiti ovaj posao, što duže saga traje, od toga većinom hljeba nema. Sezona počinje za tri hefte, pa daj bar nekoga dovedite majku mu.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

baltazar7
Kontakt:

Post Postao/la baltazar7 » 17 jul 2022, 18:30

Nekoliko blic stvari, na prvu.

Rebić. Meni jako gotivan, zahvalan, kvalitetan, borben igrač. Koliko je puta svojom trkom, snagom, energijom, voljom, duelom, itd... redovno Milanu donosio potrebnu minimalnu prevagu. I kod ovog prvog gola protiv Kolna. Duel igra, uzima loptu, trči na drugi kraj i asistira. A bilo je sličnih situacija, nije da nije. Jedan ovakav je potreban svakoj ekipi. Drzak, odlučan, u kost, jako...nešto se olahko u jednom trenutku pominjalo da bi mogao ići za te neke milione za koje realno na tržištu ne možeš dobiti adekvatnu instant zamjenu na terenu i produkciju koju daje ovaj, naravno, zdrav i spreman. Vjerovatno ostaje i to mi je baš drago.

Giroud. Bez pametovanja. Desi se s vremena na vrijeme da neki igrač i ekipa "kliknu" na obostrano zadovoljstvo. I protiv Kolna dva njegova klasična gola unutar 16 m.
Onaj prvi je baš sladak, coolerski :cool:

Sama utakmica, iako je rano o bilo čemu davati neki ozbiljan sud, je bila sasvim OK. Jest to Koln ali znamo da su te ekipe iz Njemačke uvijek neugodne i nezahvalne, trče, grizu, mentalitet, frka-trka. Lagano ih smirili. Gospodski. Gol nekakav nikakav na kraju primili...not so bad for start.

Samo da nam što duže kroz sezonu najveći mogući broj igrača bude zdrav, spreman, dostupan, na raspolaganju za što veći broj utakmica.

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 17 jul 2022, 18:35

Raonffa je napisao/la:
17 jul 2022, 17:28
Adli jučer prilično dobar, mada definitivno ne zna čovjek za koju poziciju bi rekao da mu je primarna, ima ga svugdje.
Znaci Adli kao Krunic u vezi sve moze igrat, neka takvih igraca. A i Pobega nije klasicni DMF, on bi mogao postat dobar btb midfielder
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 17 jul 2022, 18:47

meho-medo je napisao/la:
17 jul 2022, 18:35
Raonffa je napisao/la:
17 jul 2022, 17:28
Znaci Adli kao Krunic u vezi sve moze igrat, neka takvih igraca. A i Pobega nije klasicni DMF, on bi mogao postat dobar btb midfielder
Ali tehnički mnogo mnogo bolja verzija Krunića, makar ono što sam jučer vidio :)
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 17 jul 2022, 19:52

Katelere nije ni ulazio u igru. It'S HaPpEnInG. :rofl:

FORZA MILAN !

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 17 jul 2022, 19:53

CDK nije ni minut odigrao u ovome super kupu belgije, sto mi govori da je to vjv zbog vec dogovorenog transfera?

Nista na nama je da sacekamo sutra pa da vidimo, valjda se zavrsi sa njim ili ili pa da krenu dalje, desno krilo i eto taj rezervni stoper

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 17 jul 2022, 22:21

Jednostavno ga moraju dovesti jer Diazu se ne nazire kraj krize u kojoj je već duže od godinu dana. Koliko bi volio da Ziyech dođe na to desno krilo, nešto imam osjećaj da bi bio uragan i po desnoj strani.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 17 jul 2022, 22:24

Nadao sam se...
De Ketelaere, Sanches, Ziyech, Marcelo, a dovest ćemo na kraju samo Charlesa.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 17 jul 2022, 22:32

Nikad se ne zna, ima još koliko hoćeš do kraja mercata, ja vjerujem da Maldini neće propustiti priliku da pojača ključne pozicije u ekipi. Naročito zbog prve jakosne grupe u Lp i željom za uspjehom u tom takmičenju.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 17 jul 2022, 22:45

Pojačao bi on, ali može se yebati ako ima ograničen budžet. :zzz:

Lično bih volio Ziyecha, ali ne bi me čudilo da Katelere bude to desno krilo na papiru. Trenutno je prenatrpano u napadu, zato ni ne razumijem logiku iza otkupljivanja Messijasa.

Opet ostaje pitanje zamjene Kessija, ako ne dođe Renato, onda u najmanju ruku treba još jedan igrač za rotacije ako već neće doći starter.
Isto važi i za stopera, iako je to najmanji prioritet tako da se može čekati kraj merkata.

FORZA MILAN !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 17 jul 2022, 22:49

Brzo ste popljuvali Berardija a kako stvari stoje i on bi nam bio veliki upgrade na tu desnu stranu :D

Ovaj yebeni CDK kao da licno Kaka dolazi, kao da je jedini igrac yebo mu ja mater :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 17 jul 2022, 22:50

milanist je napisao/la:
17 jul 2022, 22:49

Ovaj yebeni CDK kao da licno Kaka dolazi, kao da je jedini igrac yebo mu ja mater :D
Odavno to pišem... Yebena Belgijska liga, a toliko hampe oko njega kao da je Messi lično.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 17 jul 2022, 22:53

OldFashioned je napisao/la:
17 jul 2022, 22:50
milanist je napisao/la:
17 jul 2022, 22:49

Odavno to pišem... Yebena Belgijska liga, a toliko hampe oko njega kao da je Messi lično.
Nek ide u Real ionako evo kaze da mu je to san od malena da zaigra za njih. :mrgreen:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 17 jul 2022, 22:54

Ma sve iznad 25 milki previše. Mi i Leeds jedini u utrci, eto kakva je IGRAČINA.

Ne kažem da možda neće postati, ali pretjerivanje brate bili..

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 17 jul 2022, 23:08

Ja to gledam na drugačiji način, ako ga uprava i Pioli toliko žele do te mjere da su spremni probiti i budžet da bi ga doveli, onda postoji dobar razlog iza toga.

Uostalom njega skauti prate već par godina, znaju oni vrlo dobro kakav je igrač i zašto ga toliko žele.

FORZA MILAN !

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 17 jul 2022, 23:10

Meni je sve upgrade u odnosu na Mr.nevidimništaosimtrave, ali lik dolazi iz Belgijske lige a traže pare kao da se već dokazao na najvećem nivou. Plus, naš budžet je svakako bijedan, tako da mi je totalna ludost trošiti 30+ miliona na jednog igrača pored toliko (i) ostalih prioritetnih pozicija.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 17 jul 2022, 23:39

Pa baš zato vjerujem da imamo odličnog igrača u šaci, kad su toliko istrajni u tome da ga dovedu. :kafa:

Uostalom ne vjerujem da su blesavi pa da neracionalno troše novac, sigurno da znaju šta rade. Da ne mogu, davno bi se oni povukli iz ove priče.

FORZA MILAN !

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 17 jul 2022, 23:41

Po toj logici onda imaju mnogo veći budžet nego se priča.
Jer ako kuburiš sa 40-ak miliona pored toliko def.pozicija, nećeš onda na jednog igrača trošiti 75% budžeta.

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.