NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

prisonbreak
Kontakt:

Re: Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la prisonbreak » 17 jul 2022, 19:27

Celicni je napisao/la:
17 jul 2022, 19:18
redbull93 je napisao/la:
17 jul 2022, 18:47
Steta sto nema prenosa, ja taman pozurio kuci da u miru gledam.

Ako neko ima na stadionu, nek bar javlja rezultat.
Isti slucaj
0-0
Bilo po 2-3 prilike na obe strane. Ozbiljne prilike.
U sredini fale Suki i Vardo, osjeti se da ne igraju. Sivac 👍
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 17 jul 2022, 19:58

prisonbreak je napisao/la:
17 jul 2022, 19:27
Celicni je napisao/la:
17 jul 2022, 19:18
redbull93 je napisao/la:
17 jul 2022, 18:47
Steta sto nema prenosa, ja taman pozurio kuci da u miru gledam.

Ako neko ima na stadionu, nek bar javlja rezultat.
Isti slucaj
0-0
Bilo po 2-3 prilike na obe strane. Ozbiljne prilike.
U sredini fale Suki i Vardo, osjeti se da ne igraju. Sivac 👍
Kakvi smo ?

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 17 jul 2022, 19:59

0.-0 jos konkretniji Tosk u drugom pol

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 17 jul 2022, 20:04

Opet je dobro, nosimo se sa ekipom koja je prosle sezone bila medju prve 4 u federalnoj. Ne zaboravimo da u nas djeca igraju sve, ali momci su kvalitetni i tek njihovo vrijeme dolazi.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 17 jul 2022, 20:11

Profulali smo mrtvi zicer

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 17 jul 2022, 20:25

prisonbreak je napisao/la:
17 jul 2022, 20:11
Profulali smo mrtvi zicer
Aaaaa....Gdje smo šuplji ?

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 17 jul 2022, 21:03

Vidi se da nije to ta forma od prosle sezone,noge teske,prva utakmica i Tosk vrlo ozbiljna ekipa.
Po meni najlošiji je bio Karalic i Durmo,koliko god vi govorili da ce napredovati mislim da je njemu ova liga plafon.
Mnogo je falio Vardo na sredini ali vjerujem povratkom njega i Zune da ce to mnogo bolje izgledati.

denimb
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la denimb » 17 jul 2022, 21:12

Pozdrav ljudi, kakav je TOSK bio danas, ja se iskreno obradovao sto igramo s vama reko bice prijenos, znam da to radite gledao sam par vasih utakmica na yt, ali ne bi ga.

Vidio sam da smo izasli dva poluvremena sa izmjesanim postavkama, doslo je dosta novih igraca pred sezonu, pa me interesuje kako to izgleda, hocemo se moci boriti ponovno za vrh prve lige kako je i planirano?

Vama puno srece u borbi za ulazak u PLFBiH, vjerujem da vam to nece biti problem uopste, bas ste dobar posao uradili sa igrackim kadrom.

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 17 jul 2022, 21:28

kinder_jaje je napisao/la:
17 jul 2022, 21:03
Vidi se da nije to ta forma od prosle sezone,noge teske,prva utakmica i Tosk vrlo ozbiljna ekipa.
Po meni najlošiji je bio Karalic i Durmo,koliko god vi govorili da ce napredovati mislim da je njemu ova liga plafon.
Mnogo je falio Vardo na sredini ali vjerujem povratkom njega i Zune da ce to mnogo bolje izgledati.
Durmo umjesto da skida kile na pauzi kod njega kontra.Prvo njegova najveca mana je sto je bas nizak za golmana al bas, najnizi je u ekipi ako se ne varam, al pored svega toga ono sto je do njega i sto me iritira je da ima stomak da se vidi sa zapadne tribine.Pa covjece nizak si za golmana jos ti treba stomačina.Mislim da je ova liga plafon za njega max. mozda veci rang ali uz jaku odbranu.Jer ruku na srce nizak je za golmana ne malo, nego dosta.
Zadnja izmjena: Celicni, dana/u 17 jul 2022, 21:29, ukupno mijenjano 1 put.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 17 jul 2022, 21:28

denimb je napisao/la:
17 jul 2022, 21:12
Pozdrav ljudi, kakav je TOSK bio danas, ja se iskreno obradovao sto igramo s vama reko bice prijenos, znam da to radite gledao sam par vasih utakmica na yt, ali ne bi ga.

Vidio sam da smo izasli dva poluvremena sa izmjesanim postavkama, doslo je dosta novih igraca pred sezonu, pa me interesuje kako to izgleda, hocemo se moci boriti ponovno za vrh prve lige kako je i planirano?

Vama puno srece u borbi za ulazak u PLFBiH, vjerujem da vam to nece biti problem uopste, bas ste dobar posao uradili sa igrackim kadrom.
Da li cete se moci boriti za vrh prve lige federacije... Hm??? Da ti kazem, to ti nikako ne moze biti utakmica protiv protivnika koji je rang ispod vaa. Valjda me razumijes sta hocu da kazem..

kirat410
Kontakt:

Post Postao/la kirat410 » 17 jul 2022, 21:39

SVI U JELAH!

IDEMO OVAJ KUP UZETI NAPOKON

denimb
Kontakt:

Post Postao/la denimb » 17 jul 2022, 21:42

FliX je napisao/la:
17 jul 2022, 21:28
denimb je napisao/la:
17 jul 2022, 21:12

Da li cete se moci boriti za vrh prve lige federacije... Hm??? Da ti kazem, to ti nikako ne moze biti utakmica protiv protivnika koji je rang ispod vaa. Valjda me razumijes sta hocu da kazem..
Pa vidi razumijem te, ali prva utakmica priprema, izmjesani igraci gdje se ne zna jos ni kojih 11 ce biti u prvom sastavu i nista puno nisam ni ocekivao s nase strane, sa druge strane Celik koji je specifican, moze taj klub biti rang koji hoce ali nikad nije lahko igrati protiv njega.

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 17 jul 2022, 23:33

Nisam gledo utakmicu nisam stigo ali bice utakmica,nema ni izvjestaja ni nista ,malo procito komentare i vecina pise da je ipak Tosk ozbiljnija ekipa ali mogu rec da mi nismo nimalo naivni sa ovim jacim od nas po rangu to smo dokazali sa Velezom .Citam raja pise i Tosk i mi sansi imali i kako skonta mi precku pogodili...Dobro prva je nama tekma i volim sto ce mo igrat posle i sa Gradinom i ne znam u Fojnici ko ce bit na turniru i Vitezu a vidjet ce mo sad i u Jelahu.
Sto se tice ekipe trebali bi mi bit prvi i proc baraz taj i uci u FL a cak misllim i sa ovom sad ekipom u FL da ne bi ispali.
Ja sam davno piso za Durmu da je meni nesiguran pogotovo kod istrcavanja i sve je lahko njemu dok mi napadamo u 90% utakmica a sta ces kad se budemo morali branit,koliko god mi drag i nas zenicanin on ak ne bude imo napretka njemu je plafon 2 liga.Mlad je ima dobrog trenera Nurkovica mora se trznit akko misli dalje jer mi kad budemo isli na PL nece se moci igrati sa zenicanima Nazalost nijedna to ekipa ne moze gurat,Sarajevo ima najbolju akademiju ali opet tesko pravi igrace za prvi tim i oni nesto prodaju salju u druge klubove i okosnicu cine igraci iz drugih sredina tj gotovi igraci.

kirat410
Kontakt:

Post Postao/la kirat410 » 18 jul 2022, 10:35

BatistutA19 je napisao/la:
17 jul 2022, 23:33
Nisam gledo utakmicu nisam stigo ali bice utakmica,nema ni izvjestaja ni nista ,malo procito komentare i vecina pise da je ipak Tosk ozbiljnija ekipa ali mogu rec da mi nismo nimalo naivni sa ovim jacim od nas po rangu to smo dokazali sa Velezom .Citam raja pise i Tosk i mi sansi imali i kako skonta mi precku pogodili...Dobro prva je nama tekma i volim sto ce mo igrat posle i sa Gradinom i ne znam u Fojnici ko ce bit na turniru i Vitezu a vidjet ce mo sad i u Jelahu.
Sto se tice ekipe trebali bi mi bit prvi i proc baraz taj i uci u FL a cak misllim i sa ovom sad ekipom u FL da ne bi ispali.
Ja sam davno piso za Durmu da je meni nesiguran pogotovo kod istrcavanja i sve je lahko njemu dok mi napadamo u 90% utakmica a sta ces kad se budemo morali branit,koliko god mi drag i nas zenicanin on ak ne bude imo napretka njemu je plafon 2 liga.Mlad je ima dobrog trenera Nurkovica mora se trznit akko misli dalje jer mi kad budemo isli na PL nece se moci igrati sa zenicanima Nazalost nijedna to ekipa ne moze gurat,Sarajevo ima najbolju akademiju ali opet tesko pravi igrace za prvi tim i oni nesto prodaju salju u druge klubove i okosnicu cine igraci iz drugih sredina tj gotovi igraci.
Na turnirima će biti Vitez, Bosna, Travnik, Fojnica i igrati ćemo eto sa Gradinom i za vikend u Jelahu

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 18 jul 2022, 10:49

Kad se izvlace parovi? Vidim vec se zna za 1.FL i drugu ligu jug.

Daj prvu kuci nedjelja 14ti :pray:

Ako bude prva kuci, mogao bi dvije ispratiti plus kup federacije i to da ispostuje :mrgreen:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 18 jul 2022, 14:19

Truhlo je napisao/la:
18 jul 2022, 10:49
Kad se izvlace parovi? Vidim vec se zna za 1.FL i drugu ligu jug.

Daj prvu kuci nedjelja 14ti :pray:

Ako bude prva kuci, mogao bi dvije ispratiti plus kup federacije i to da ispostuje :mrgreen:
19.07., sutra
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 18 jul 2022, 15:59

Za Durmu i visinu je otrcana prica. Ako je istina sto neko napisa daje visok 178cm, onda je to sasvim dovoljno. Da se razumijemo, visociji od njega je Neuer, Khan, Donaruma, Bartez, Van der Sar, Curtois, i jos mnogi mnogi, ali on je recimo visociji od jednog Camposa (168cm) koji je jednom cak uso u top 3 najbolja golmana svijeta. Mnogi golmani su bili visoki 178, ali ono sto brine kod Durme je ona njegova stomacina.

kirat410
Kontakt:

Post Postao/la kirat410 » 18 jul 2022, 17:38

Sutra je izvlačenje parova za ligu, a mi svi u subotu u Jelah da nastavimo tamo gdje smo stali!

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 18 jul 2022, 17:55

FliX je napisao/la:
18 jul 2022, 15:59
Za Durmu i visinu je otrcana prica. Ako je istina sto neko napisa daje visok 178cm, onda je to sasvim dovoljno. Da se razumijemo, visociji od njega je Neuer, Khan, Donaruma, Bartez, Van der Sar, Curtois, i jos mnogi mnogi, ali on je recimo visociji od jednog Camposa (168cm) koji je jednom cak uso u top 3 najbolja golmana svijeta. Mnogi golmani su bili visoki 178, ali ono sto brine kod Durme je ona njegova stomacina.
Ako laže koza ne laže rog.Znas ti sta trebas biti ako imas visinu 168 i braniti kao Camposa, znači kakve ovi treninge imaju ti moraš puta 100, kao guma da budeš, jer te visina zajebaje, kad te baci sa lamele samo da se odbiješ što bi u narodu rekli.A nacekati cemo se takvog golmana sa takvom visinom i sa takvim kvalitetama globalno.Trnovit i mukotrpan rad je iza toga, a naš Durmo sve kontra toga i barem je stomak mogao da skine ako nista za vrijeme ove pauze.Zato je visina golmanima prednost na trzistu, uvjek klubovi obracaju paznju na to.

kirat410
Kontakt:

Post Postao/la kirat410 » 18 jul 2022, 20:58

Celicni je napisao/la:
18 jul 2022, 17:55
FliX je napisao/la:
18 jul 2022, 15:59
Ako laže koza ne laže rog.Znas ti sta trebas biti ako imas visinu 168 i braniti kao Camposa, znači kakve ovi treninge imaju ti moraš puta 100, kao guma da budeš, jer te visina zajebaje, kad te baci sa lamele samo da se odbiješ što bi u narodu rekli.A nacekati cemo se takvog golmana sa takvom visinom i sa takvim kvalitetama globalno.Trnovit i mukotrpan rad je iza toga, a naš Durmo sve kontra toga i barem je stomak mogao da skine ako nista za vrijeme ove pauze.Zato je visina golmanima prednost na trzistu, uvjek klubovi obracaju paznju na to.
Treba forsirati i ovog drugog golmana Mlaču da vidimo kakav je i on, ako ništa pokušati naći golmana na proljeće..

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: kad_kako i 7 gostiju.