Ovi drugi imaju most, ispod mosta rijeku i, i, i, iiii... ustvari to je to

To govori koliko je ljudima dokurcila politika koju provodi Sarajevo u svim sferama zivota.Miljacka je napisao/la: ↑17 jul 2022, 14:43To moguće, ali ja ne pričam o tome. Ja ne poznajem nikoga ko mrzi Tuzlu na način na koji vi predstavljate. Ja nisam političar niti se sa istima družim tako da nisam relevantan o tim stvarima da pričam. Dok ste vi nosili zastavice "Anti-Sarajlije" (i to na utakmicama u kojima ne igrate sa Sarajevom ili željezničarom) i pjevali "Yebem te Saraj'vo" na utakmici reprezentacije protiv Srbije. Šta nam to govori?
Ma glup je nas narod ba. Pogotovo ovi turisti sto dodju samo zbog Panonskih jezera, to veze s vezom nema
U petak bila 3 busa iz Zagrebaantisisoja1919 je napisao/la: ↑17 jul 2022, 14:57Ma glup je nas narod ba. Pogotovo ovi turisti sto dodju samo zbog Panonskih jezera, to veze s vezom nema
Ti pod kamen i budi miranBalorda je napisao/la: ↑17 jul 2022, 14:44Da su ozračeni, radioaktivni debili. Ali to svi znamo već godinama, ne znam zašto o tome i dalje pričamo u 2022. godini. To je aksiom.Miljacka je napisao/la: ↑17 jul 2022, 14:43To moguće, ali ja ne pričam o tome. Ja ne poznajem nikoga ko mrzi Tuzlu na način na koji vi predstavljate. Ja nisam političar niti se sa istima družim tako da nisam relevantan o tim stvarima da pričam. Dok ste vi nosili zastavice "Anti-Sarajlije" (i to na utakmicama u kojima ne igrate sa Sarajevom ili željezničarom) i pjevali "Yebem te Saraj'vo" na utakmici reprezentacije protiv Srbije. Šta nam to govori?
Ma lud narod ba. Nisu pitali @balonju, da im on objasni da to nema logikeFKBilder je napisao/la: ↑17 jul 2022, 14:59U petak bila 3 busa iz Zagrebaantisisoja1919 je napisao/la: ↑17 jul 2022, 14:57Ma glup je nas narod ba. Pogotovo ovi turisti sto dodju samo zbog Panonskih jezera, to veze s vezom nema![]()
gdje si bio na cevapima?Espiritosanto je napisao/la: ↑17 jul 2022, 15:00Meni je Tuzla simpatičan grad,samo sam se razočarao sa ćevapima i lepinom, daleko ispod sarajevskih moram priznati
Kod kapije odmah blizu,neki restoran u bosanskom stilu uređen,možda se čak i zove Bosnaadmirrx je napisao/la: ↑17 jul 2022, 15:04
gdje si bio na cevapima?Espiritosanto je napisao/la: ↑17 jul 2022, 15:00Meni je Tuzla simpatičan grad,samo sam se razočarao sa ćevapima i lepinom, daleko ispod sarajevskih moram priznati
ako budes navracao nekad idi kod "Cevabdzinica Feri"vjeruj da se neces pokajatEspiritosanto je napisao/la: ↑17 jul 2022, 15:07Kod kapije odmah blizu,neki restoran u bosanskom stilu uređen,možda se čak i zove Bosnaadmirrx je napisao/la: ↑17 jul 2022, 15:04
miky_hz je napisao/la: ↑17 jul 2022, 15:03Sta ovo nema pressova da se mogu pogledat,samo textualno da se procita,vidim i Posusje-Velez press samo na kanalu Posusja da se može vidjeti,nema od medija nekih(bar ja nisam našao).Imao je Sablja press i prije i poslije Leotara nisam ga našao,jel to i tu savez neku zabranu uradio![]()
E hvala,navikao sam sportsport da to izbaci,ali nešto su zakazaliMortemHz je napisao/la: ↑17 jul 2022, 15:09miky_hz je napisao/la: ↑17 jul 2022, 15:03Sta ovo nema pressova da se mogu pogledat,samo textualno da se procita,vidim i Posusje-Velez press samo na kanalu Posusja da se može vidjeti,nema od medija nekih(bar ja nisam našao).Imao je Sablja press i prije i poslije Leotara nisam ga našao,jel to i tu savez neku zabranu uradio![]()
admirrx je napisao/la: ↑17 jul 2022, 15:09ako budes navracao nekad idi kod "Cevabdzinica Feri"vjeruj da se neces pokajatEspiritosanto je napisao/la: ↑17 jul 2022, 15:07Kod kapije odmah blizu,neki restoran u bosanskom stilu uređen,možda se čak i zove Bosna![]()
Ko to voli, to je super stvar. Znam ih mnoge, pogotovo žene koje vole da se sunčaju i da se malo stope u slanoj vodi.FKBilder je napisao/la: ↑17 jul 2022, 14:59U petak bila 3 busa iz Zagrebaantisisoja1919 je napisao/la: ↑17 jul 2022, 14:57Ma glup je nas narod ba. Pogotovo ovi turisti sto dodju samo zbog Panonskih jezera, to veze s vezom nema![]()
Ne mora znacit, nama je puno lakse igrat kad ne moramo napdat i nemamo imperativ rezultata...nas najveci problem je kad mi moramo kvalitet u napadu pokazat, a ne da nemamo napadackog kvaliteta nego nemamo napda uopste
Ja bi radije da ovog nemaMortemHz je napisao/la: ↑17 jul 2022, 15:09miky_hz je napisao/la: ↑17 jul 2022, 15:03Sta ovo nema pressova da se mogu pogledat,samo textualno da se procita,vidim i Posusje-Velez press samo na kanalu Posusja da se može vidjeti,nema od medija nekih(bar ja nisam našao).Imao je Sablja press i prije i poslije Leotara nisam ga našao,jel to i tu savez neku zabranu uradio![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.