padobranac1978 je napisao/la:-SanaFCŽ- je napisao/la:Evo i ja bih ga branio

ne znam šta ste "zapeli" za njega??
ne spominjete Rahimića, šta je snjim i ostalima? Štilić je tražio da ga poštedi i uredu jer svakako ne bi igrao kao ni Ibro, koji je također to tražio još prije 10tak dana. Ali eto čovjek sad izdao sve, da sjedi na klupi i gleda kako se Miske vuče po terenu i pretrči 168 metara tokom cijele utakmice.. Ali eto, svako od nas ima svoje mišljenje, ali mirzza brate ti ga pretjera

kako ga uopste mozes porediti sa velicinom kakva je Rahimić

Naravno da ga moze porediti. Znas li ti sta znaci biti zvijezda HNL-a i postici gol u toj ligi. Znas li koji napor trebas uloziti da protiv strasnih igraca te lige postignes pogodak, a o tome Rahimic moze samo da sanja. Pa sam Messi je izjavio da bi dao sve titule i nagrade koje je osovojio, samo da mu se ispuni zelja i postigne gol u HNL-u. Sta zato Rahimic ima ponuditi. Ovsvojio u tamo nekoj smijesnoj Ruskoj ligi titulu prvaka, kup te zemlje, zatim Super kup, i na kraju neko glupo takmicenje koje se zove Kup Uefa.
PS: Miske uradi s tih svojih pretrcanih 168 metara duplo vise nego Ibro za cijelu utakmicu. Ako hoces postavit cu ti statistiku utakmica koje je Miske oducio s golovima ili asistencijama. No hebo sve njegove titule ipak on nije postigao gol u strasnom HNL-u, ipak je on samo bio najbolji asistent svih vremena tamo neke smijesne Bundesliga, s smijesnim klubovima kao sto su Bayern, HSV, Dortmund, Schalke, Leverkusen itd itd.