Niti je Conte imao pripreme, niti bi ispravak Nunovog učinka od 15 bodova iz prvih 10 utakmica loše došao. Mislim, pojačao se i Arsenal, ali Tottenham bolje. Chelsea je pola sezone igrao bez dva ključna igrača. Sad na stranu troll, to ih je previše koštalo prošle sezone. Otišli su im stoperi, ali dovest će bolje od njih očito. Mislim da je ista razlika između Tottenhama/Chelseaja i Arsenala/Uniteda te Cityja/Liverpoola i Tottenhama/Chelseaja i da je skoro pa jasno tko će se boriti za titulu i tko je "siguran" u top4. Ali svakako da su Arsenal i United glavni favoriti za EL ako za sada isključimo treće timove iz grupa LP.Marsal je napisao/la: ↑17 jul 2022, 13:52Smijem se kladit samo da će na prva dva mjesta biti City i Liverpool s tim što Cityu dajem veće šanse za šampionat. Ostala 4 kluba totalno ne mogu svrstat, nijanse će odlučivati.
Tottenham iako neki vide u borbi za prvaka ja uopšte ne vidim da imaju siguran Top4 kamoli da pričam o borbi za prvaka. Lijepo su se pojačali ali treba imat na umu da su prošle godine ušli u LP tako što je Arsenal pobijedio sam sebe.
Kako oni ulaze jači u sezonu, tako i Arsenal. Da li možemo do top4, ne bih znao. Iskreno, nisam siguran. Treba to mjesto ganjati kroz europsku ligu gdje sam siguran da ćemo biti među 3 ili 4 favorita.
Chelsea je prošle sezone u jednom trenutku bio opasno blizu tome da ih Arsenal prestigne pred kraj sezone, no spasilo ih je nekoliko minimalnih pobjeda i kretenski nastupi Arsenala i Tottenhama.
United totalna nepoznanica, iskreno ove godine ih ne mogu vidjet u top 4 jer imaju i dalje previše hamelja i premalo vremena da sve isprave. No fakat ne sumnjam da će Erik ten Hag napraviti dobar posao sa njima, samo ne ove godine. Mislim da bi oni ko i Arsenal trebali preko Europske lige ganjat to mjesto.
Veća je razlika između Citya/Liverpoola vs Chelseaja nego npr. Chelseaja i ManUtd/Arsenala. Zato ne vidim da se iko može umiješat u borbu za prvenstvo osim Liverpoola i Citya.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
-
- Kontakt:
Re: English Premier League
Zadnja izmjena: Cipiripiblicblic, dana/u 17 jul 2022, 14:05, ukupno mijenjano 1 put.
- Marsal
- Kontakt:
Vidjet ćemo sve, ovo su samo prognoze nekoliko običnih laika. Ja npr mislim da će ova sezona za Chelsea bit dosta teža nego prošla ali od svih klubova oni jesu favoriti za Top4.
Klađenje u avatar ili još gore odlazak sa foruma je pizdarija. Jučer sam sa forumašem u 100 maraka bacio opkladu da Barcelona neće bit prvak
to je opklada, a ovo avatari i odlasci - dječija posla. A većina nas ovdje osim Emira nismo djeca.
Klađenje u avatar ili još gore odlazak sa foruma je pizdarija. Jučer sam sa forumašem u 100 maraka bacio opkladu da Barcelona neće bit prvak

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Meni svaki trener koji dođe u United izgleda ko neki debil. Dok ih gledam na klupama drugih ekipa, imaju neki odlučan stav, svojom pojavom ostavljaju utisak da su sigurni u svoje odluke i jako stručni, dok kad ih gledam na klupi na OT, izgledaju izgubljeno i kao da danima nisu ništa jeli ni pili.
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
- Marsal
- Kontakt:
Očekujete od Contea previše, dobar je trener ali ovisi o kvalitetu baš kao i Pep. Nije poput Kloppa da napravi čudo. Jeste pragmatičan ali ne toliko. Njegov veliki minus je kad krene loše često ne umije da ispravi stvari i vrati se na pravi kolosijek.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑17 jul 2022, 13:59Niti je Conte imao pripreme, niti bi ispravak Nunovog učinka od 15 bodova iz prvih 10 utakmica loše došao. Mislim, pojačao se i Arsenal, ali Tottenham bolje. Chelsea je pola sezone igrao bez dva ključna igrača. Sad na stranu troll, to ih je previše koštalo prošle sezone. Otišli su im stoperi, ali dovest će bolje od njih očito. Mislim da je ista razlika između Tottenhama/Chelseaja i Arsenala/Uniteda nego Cityja/Liverpoola i Tottenhama/Chelseaja i da je skoro pa jasno tko će se boriti za titulu i tko je "siguran" u top4. Ali svakako da su Arsenal i United glavni favoriti za EL ako za sada isključimo treće timove iz grupa LP.
Da ste se bolje pojačali ne znam, iskreno nisam siguran. Arsenal je uzeo Jesusa, Zinchenka, Vieira je nepoznanica ali mislim da će bit ok fudbaler, Saliba je zasad beton.
Bissouma je dobar ali npr lošiji fudbaler nego Partey, Perišić je odličan, Richarlison može bit jako dobar, Lenglet

No, Kane i Son su i dalje prevaga. Kako će sad Conte to organizovat na 2 fronta vidjet ćemo.
Kako forum voli poludit sa ovim prognozama... Tottenham u borbi za titulu 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
- Kontakt:
To marsalmelou uzmes te pare kupis gajbu i pravac rostiljMarsal je napisao/la: ↑17 jul 2022, 13:59Vidjet ćemo sve, ovo su samo prognoze nekoliko običnih laika. Ja npr mislim da će ova sezona za Chelsea bit dosta teža nego prošla ali od svih klubova oni jesu favoriti za Top4.
Klađenje u avatar ili još gore odlazak sa foruma je pizdarija. Jučer sam sa forumašem u 100 maraka bacio opkladu da Barcelona neće bit prvakto je opklada, a ovo avatari i odlasci - dječija posla. A većina nas ovdje osim Emira nismo djeca.
- wadethegreat
- Kontakt:
Evo brate stoja ako nisam u pravu posaljem ti pare.
Nema nikakve logike da Celzi ima goru sezonu moze samo bolju.
Doveli dokazanog goal scorera sto nam je najvise trebalo rijesili se mentalne kocnice u ekipi.
Novi vlasnik odlicno poceo stabilan klub.
Tuchel dobio odrijesene ruke da dovodi koga hoce i po prvi put sebi kroji ekipu.
Doveli Koulibalya na kojeg ne treba trositi rijeci. Na to sve doci ce jos igraca.
Kasnimo malo sa pripremama odnosno sa ovim novim igracima tu ce City I liverpool biti u prednosti ali ja mislim da mi necemo imati problema sa top 4.
Da ne spominjem kako smo nesretno prosle godine izgubili dva finala.
Nije Celzi samo bekove izgubio prosle sezone.
Kupili napadaca koji je pola sezone presjedio na klupi jer je bipolaran.
Kante imao najvise do sada problema sa povredama.
I bruku drugih manjih povreda i ogromni problemi sa realizacijom.
Na svemu tome se radi.
Neki treneri bi proslu sezonu izvisili top 4 i ne bi pomisljali da dodju do finala kupa.
Sve je stvar perspektive.
Samo se nadam da City dozivi sto je Celzi prosle sezone da bude zanimljiva liga ovako ide ope niz od 15 20 pobjeda za redom.
Nema nikakve logike da Celzi ima goru sezonu moze samo bolju.
Doveli dokazanog goal scorera sto nam je najvise trebalo rijesili se mentalne kocnice u ekipi.
Novi vlasnik odlicno poceo stabilan klub.
Tuchel dobio odrijesene ruke da dovodi koga hoce i po prvi put sebi kroji ekipu.
Doveli Koulibalya na kojeg ne treba trositi rijeci. Na to sve doci ce jos igraca.
Kasnimo malo sa pripremama odnosno sa ovim novim igracima tu ce City I liverpool biti u prednosti ali ja mislim da mi necemo imati problema sa top 4.
Da ne spominjem kako smo nesretno prosle godine izgubili dva finala.
Nije Celzi samo bekove izgubio prosle sezone.
Kupili napadaca koji je pola sezone presjedio na klupi jer je bipolaran.
Kante imao najvise do sada problema sa povredama.
I bruku drugih manjih povreda i ogromni problemi sa realizacijom.
Na svemu tome se radi.
Neki treneri bi proslu sezonu izvisili top 4 i ne bi pomisljali da dodju do finala kupa.
Sve je stvar perspektive.
Samo se nadam da City dozivi sto je Celzi prosle sezone da bude zanimljiva liga ovako ide ope niz od 15 20 pobjeda za redom.
- Marsal
- Kontakt:
Gajbica i za ostatak mesinedachodachoni je napisao/la: ↑17 jul 2022, 14:08To marsalmelou uzmes te pare kupis gajbu i pravac rostilj

Isto ko ganeri nedo Bog rec da Arsenal radi nesto lose, al tamo u pola sezone kad se izgubi 3:0 od Wolvesa ide drvlje i kamenje na trenera i upravu.
Al i proslo i ovo ljeto puni hvale za transfere.
Doveli 2 dobra igraca, nisu vrhunski al su dobri. Tottenham je doveo bolje na obe pozicije.
Al i proslo i ovo ljeto puni hvale za transfere.
Doveli 2 dobra igraca, nisu vrhunski al su dobri. Tottenham je doveo bolje na obe pozicije.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Spursi doveli krs pojacanja, klasicna za Contea. Otpad kojeg ce se rjesavat 5 godina
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
- Kontakt:
tottenham da se bori sa lajcesterom za titulu ne bi je osvojio ah da 

Celzi mozda malo bolji u odnosu na proslu sezonu.
Sterling bi trebao isporucit 15ak golova, Kai i werner nemg zajedno 10ak komada. Mount ide na 10+ i to je to
Premalo za ofanzivu, fali jos jedan jak igrac.
KK je van primea i zato ova cijena dovoljno govori. Rudisha je ipak jaci stoper i prema nazad a prema naprijed i efektu koji je donosio celziju da ne pominjem.
Onaj panj iz psg je u rangu danca.
Vezni red kante kao motor ekipe vuce te povrede, kovacic je daleko najbolji veznjak ekipe a i on ima neke povrede. Ostali nisu vrijedni spomena
Tot s onom ofanzivom je ispred celzija po meni.
Sterling bi trebao isporucit 15ak golova, Kai i werner nemg zajedno 10ak komada. Mount ide na 10+ i to je to
Premalo za ofanzivu, fali jos jedan jak igrac.
KK je van primea i zato ova cijena dovoljno govori. Rudisha je ipak jaci stoper i prema nazad a prema naprijed i efektu koji je donosio celziju da ne pominjem.
Onaj panj iz psg je u rangu danca.
Vezni red kante kao motor ekipe vuce te povrede, kovacic je daleko najbolji veznjak ekipe a i on ima neke povrede. Ostali nisu vrijedni spomena
Tot s onom ofanzivom je ispred celzija po meni.
- wadethegreat
- Kontakt:
Koulibaly je trenutno u primeu. Nije uopste pao prosle sezone i nema historiju povreda.
Cijena je niska jer je imao godinu ugovora. Rudiger nije iste kvalitete Koulibalya. Ljudi zaboravljaju kakav je bio prije Tuchela. I rudi ima 29 godina.
Kouli Ima 31 godinu a ne 38 ko Silva koji nam je itekako bio koristan. Moderni igraci a posebno stoperi duze traju.
Fali jos jedno dobro krilo to stoji odnosno fale golovi.
Kimpebme ne znam radije bih Koundea ali daj ista.
Cijena je niska jer je imao godinu ugovora. Rudiger nije iste kvalitete Koulibalya. Ljudi zaboravljaju kakav je bio prije Tuchela. I rudi ima 29 godina.
Kouli Ima 31 godinu a ne 38 ko Silva koji nam je itekako bio koristan. Moderni igraci a posebno stoperi duze traju.
Mogo bi ti to i izgubiti, u onom sranju od lige sve je moguće.Marsal je napisao/la: ↑17 jul 2022, 14:10Gajbica i za ostatak mesinedachodachoni je napisao/la: ↑17 jul 2022, 14:08To marsalmelou uzmes te pare kupis gajbu i pravac rostilj![]()
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Pa možda će oni opet biti 20 bodova iza Citya ali će biti prvi pratioci Citya. U Tot je trener koji zna da igra na rezultat, koji je šampion i koji je podcijenjen od pratilaca fudbala ali gdje god da je radio napravio je šampionsku ekipu i bio je šampion (sad se bori protiv najboljeg ligaškog trenera svih vremena pa i ja sumnjam da može biti šampion ali prva pratnja sigurno da da) Liverpool će puno značiti kako će se uklopiti darvin sa salahom, ali meni više taj napad ne miriše kao predhodnih godina, a nemam neko povjerenje ni u njihov vezni red - Mislim da je Klop izvukao maksimum iz ove generacije i da je ovo njegova posljednja sezona na čelu Liverpoola. A htio ti priznati ili ne Arsenal je svake sezone bolji i bolji kako je Arteta trener, dižu se, bolje igraju, postižu više golova i osvajaju više bodova (3 godinu za redom) i mislim da su sazreli ove godine za novi iskorak (povratak u LP) - i misli da će Gabriel biti veliko pojačanje za Arsenal i da će donijeti dimenziju više u napadu Arsenala.BenWhite je napisao/la: ↑17 jul 2022, 13:07Pa možeš ti imati svoje mišljenje ali kao po običaju, lupetaš.Sport90 je napisao/la: ↑17 jul 2022, 12:26Biće Arsenal dobar iduće sezone. A sa Jesusom će imati igrača koji će zabiti 18-25 golova u EPL. Mislim da će Arsenal i Tot (od kojeg očekujem borbu za titulu s Cityem) biti najprijatnija iznenađenja naredne sezone. I da će Gabrijelu biti jedno od najboljih kupovina ovo ljeto uz Halanda. Dok mislim da će Liverpool podbaciti, i da United ako ostane CR (a neće ga nijedan ozbiljan klub) neće napraviti nikakve iskorak i da će ostati toksična atmosfera u klubu. Top 4 bi još trebao zatvoriti Chelsea.
Na osnovu čega će Arsenal i Totenhem nadoknaditi 20+ bodova u odnosu na Liverpul? Šta se to drastično desilo u Liverpulu u odnosu na prošlu sezonu?
Vamo došao Jesus vamo Rišarlison i to je kao dovoljno da se bude ispred Liverpula?
Ove bajke o tituli Totenhema su takođe' vjerovatno trolanje. Odbijam povjerovati da neko pri čistoj svijesti misli da ekipa kojoj će u veznom redu igrati Hojbjerg, Bisuma i slični može biti blizu Citya sa veznim redom Rodri-De Bruyne i Silva/Foden.
wadethegreat je napisao/la: ↑17 jul 2022, 14:47Koulibaly je trenutno u primeu. Nije uopste pao prosle sezone i nema historiju povreda.
Nisi ti izgleda gledak Kulibalija
- wadethegreat
- Kontakt:
Arsenal ima ako se ne varam ako ne najmladju medju najmladjim ekipama.
Imaju pregrst talenta u napadu sve djeca nekakva.
Odegard je kvalitet teski.
Nazad onako posebno bekovi. Tierny je dobar kada je zdrav.
Imaju i brdo prosjecnih igraca na sredini terena.
Da ne spominjem Pepea koji se nije isplatio bolji im omladinci.
Ali kako god fina igra mlada ekipa puna energije.
Trener po meni dobar neiskusan kao konkurencija ali dobar gura neku svoju viziju.
Conte je za mene genijalan trener ali Tottenham je jednostavno Tottenham.
Da Celzi ima Sona i Kanea stavio bih njih na prvo mjesto favorita ili Liverpool nebitno.
Ovako igraju u Tottenhamu.
Jesam itekako povezuje se sa nama godinama.
Stran igrac koji je vrlo rijetko sklon ogromnim glupostima ali izbit ce to Tuchel iz njega.
Rudiger je bio duplo gori sto se toga tice.
Imaju pregrst talenta u napadu sve djeca nekakva.
Odegard je kvalitet teski.
Nazad onako posebno bekovi. Tierny je dobar kada je zdrav.
Imaju i brdo prosjecnih igraca na sredini terena.
Da ne spominjem Pepea koji se nije isplatio bolji im omladinci.
Ali kako god fina igra mlada ekipa puna energije.
Trener po meni dobar neiskusan kao konkurencija ali dobar gura neku svoju viziju.
Conte je za mene genijalan trener ali Tottenham je jednostavno Tottenham.
Da Celzi ima Sona i Kanea stavio bih njih na prvo mjesto favorita ili Liverpool nebitno.
Ovako igraju u Tottenhamu.
Jesam itekako povezuje se sa nama godinama.
Stran igrac koji je vrlo rijetko sklon ogromnim glupostima ali izbit ce to Tuchel iz njega.
Rudiger je bio duplo gori sto se toga tice.
Ne bih se usudio prognozirati mnogo. Jedino je sigurno da Chelsea ispada iz top4. Za ostalo cemo vidjeti.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
E svašta sam cuo ovo nisam još,ovi nisu ni pitali kolko košta samo bubnuli ponudu za Nuneza. Kada smo čuli da je Liverpool zainteresiran za Darwina, nadali smo se da možemo dobiti negdje između 40 i 45 miliona eura jer je imao doista dobru sezonu. Dva dana kasnije stigla je službena ponuda preko faksa, od 80 miliona eura s uključenim bonusima. Soba u kojoj smo se nalazi je eruptirala od smijeha. Rekao sam svojoj tajnici da pošalje faks Liverpoolu i zatraži 100 miliona eura. Iduće jutro oni su odgovorili i ponuda je stigla“, prepričao je Costa.
U Benfici su ubrzo mogli krenuti sa slavljem.
“Ovaj svijet je poludio. Mi smo bolje napadače imali u našim omladinskim kategorijama. Nakon što je sve kompletirano rekao sam svojim pomoćnicima da otvore šampanjac, jer smo se osjećali kao da smo dobili na lutriji“.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: denimen99, Pensioner26 i 7 gostiju.