English Premier League

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Derdiyok
Kontakt:

Re: English Premier League

Post Postao/la Derdiyok » 17 jul 2022, 04:02

dachodachoni je napisao/la:
16 jul 2022, 19:49
zinćenko je odlican igrac tesko da na trzistu ima boljeg igraca koji moze jace plakati od njega
Alba :kafa:
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 jul 2022, 08:13

Arsenal generalno unazad 10g ima katastrofalnu transfer politiku.Zbog nesposobnih ljudi u upravi kluba koji bacaju stotine miliona na istrošene i prosječne igrače koji nisu dostojni nositi dres Arsenala.Srozali su klub do te mjere da ih svaki iole ozbiljan igrač odbija.

Arteteta nema blage veze šta radi i nakon prošle sezone je trebao dobiti momentalni otkaz.Usrao je sezonu gdje je imao odličnu priliku da se plasira u top 4 i CL što bi puno značilo za klub kako financijski tako i na igračkom planu jer bi mogao privući neko veliko ime.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 17 jul 2022, 11:35

Saurman je napisao/la:
17 jul 2022, 08:13
Arsenal generalno unazad 10g ima katastrofalnu transfer politiku.Zbog nesposobnih ljudi u upravi kluba koji bacaju stotine miliona na istrošene i prosječne igrače koji nisu dostojni nositi dres Arsenala.Srozali su klub do te mjere da ih svaki iole ozbiljan igrač odbija.

Arteteta nema blage veze šta radi i nakon prošle sezone je trebao dobiti momentalni otkaz.Usrao je sezonu gdje je imao odličnu priliku da se plasira u top 4 i CL što bi puno značilo za klub kako financijski tako i na igračkom planu jer bi mogao privući neko veliko ime.
Uzmi malo sarme ,mozes i samog sira :kafa:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

emir_

Post Postao/la emir_ » 17 jul 2022, 11:43

topnik1 je napisao/la:
17 jul 2022, 11:35
Saurman je napisao/la:

Jel to max tvog intelekta?
Ako ne znas pisati s postovanjem, argumentima ili osobnim misljenjem, zaobidji ovu temu.
4-IN-A-ROW

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 jul 2022, 12:08

topnik1 je napisao/la:
Saurman je napisao/la:

Ako ne znaš odgovoriti onda nemoj ni pisati mnogo je pametnije.Ovako ispada glupo i djetinasto pisati neke sarme,sireve i sl gluposti.Ovo je sportski forum a ne Večera za 5.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 17 jul 2022, 12:22

emir_ je napisao/la:
17 jul 2022, 11:43
topnik1 je napisao/la:
Saurman je napisao/la:

Ako ne znas pisati s postovanjem, argumentima ili osobnim misljenjem, zaobidji ovu temu.
Ti ćeš nekom o intelektu morončino jedna raspala :rol:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Sport90
Kontakt:

Post Postao/la Sport90 » 17 jul 2022, 12:26

Biće Arsenal dobar iduće sezone. A sa Jesusom će imati igrača koji će zabiti 18-25 golova u EPL. Mislim da će Arsenal i Tot (od kojeg očekujem borbu za titulu s Cityem) biti najprijatnija iznenađenja naredne sezone. I da će Gabrijelu biti jedno od najboljih kupovina ovo ljeto uz Halanda. Dok mislim da će Liverpool podbaciti, i da United ako ostane CR (a neće ga nijedan ozbiljan klub) neće napraviti nikakve iskorak i da će ostati toksična atmosfera u klubu. Top 4 bi još trebao zatvoriti Chelsea.

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 17 jul 2022, 12:55

Sve neki strucnjaci kao gary neville :rol: :rol:
Ekipu od 90 boba izbacuje iz top4 :salut:

BenWhite
Kontakt:

Post Postao/la BenWhite » 17 jul 2022, 13:07

Sport90 je napisao/la:
17 jul 2022, 12:26
Biće Arsenal dobar iduće sezone. A sa Jesusom će imati igrača koji će zabiti 18-25 golova u EPL. Mislim da će Arsenal i Tot (od kojeg očekujem borbu za titulu s Cityem) biti najprijatnija iznenađenja naredne sezone. I da će Gabrijelu biti jedno od najboljih kupovina ovo ljeto uz Halanda. Dok mislim da će Liverpool podbaciti, i da United ako ostane CR (a neće ga nijedan ozbiljan klub) neće napraviti nikakve iskorak i da će ostati toksična atmosfera u klubu. Top 4 bi još trebao zatvoriti Chelsea.
Pa možeš ti imati svoje mišljenje ali kao po običaju, lupetaš.

Na osnovu čega će Arsenal i Totenhem nadoknaditi 20+ bodova u odnosu na Liverpul? Šta se to drastično desilo u Liverpulu u odnosu na prošlu sezonu?
Vamo došao Jesus vamo Rišarlison i to je kao dovoljno da se bude ispred Liverpula?

Ove bajke o tituli Totenhema su takođe' vjerovatno trolanje. Odbijam povjerovati da neko pri čistoj svijesti misli da ekipa kojoj će u veznom redu igrati Hojbjerg, Bisuma i slični može biti blizu Citya sa veznim redom Rodri-De Bruyne i Silva/Foden.
41:34

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 17 jul 2022, 13:11

Liverpool je ostao bez najboljeg igraca planete. Kako kazu Baustelci. To je nenadoknadivo.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 17 jul 2022, 13:28

emir_ je napisao/la:
17 jul 2022, 11:43
topnik1 je napisao/la:
Saurman je napisao/la:

Nemoj da ja i ti proizvodimo probleme,dobar si momak ne treba ti to,nezz ko nas zavadi :urnebes:
Sarma je qlup frajer,i to nema veze ni sa cijim intelektom.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 17 jul 2022, 13:33

Spursi ne mogu prije Citya i Liverpoola, nema šanse. Jedino da se neke yebene povrede dese, ala one godine kad se Van Dijka povrijedio.

Jesus teško da zabije preko 20 golova u EPL. Plafon 15 za mene.

Po meni Celzi i Spursi su tu negdje, malu prednost dajem Celziju.

Arsenal i United za peto mjesto.

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 17 jul 2022, 13:39

Arsenal i Koke nemaju sanse za titulu.
Arsenal je mlada ekipa top 4 njima vrh. Na to sve trener koji je po meni dobar ali iskreno sve ove ostale ekipe imaju boljeg trenera u top 4 i to drasticno.
Tottenham pored luzerskog mentaliteta koji cak ni Conte nece moci promijeniti nisu pokriveni na svim pozicijama kao Celzi da ne spominjem ove dvije ekipe iznad koje su uigrane do bola.
Liverpool ce osjetiti po meni Nedostatak Manea.
Nunez ce imati barem tako mislim problema sa adaptacijom.
Prvo covjek je klasicni target man a Liverpool nije tako igrao do ove sezone.
Drugo stil igre Benfice i Liverpoola nije isti trece liga sama po sebi naravno.
Tu vidim najveci problem Liverpoola dok se on navikne ako do tada budu gurali mogu se pobiti sa Cityem
Na City ne treba trositi rijeci puste neke predobre igrace fakticki ni ne osjete a jos ce dovoditi.
Celzi ce po meni biti drasticno bolji ne znam da li dovoljno da prate ove dvije ekipe ali ocekujem vise bodova i da uzmemo koji kup ne bi bio los onaj sa dugim usima :D .
Nema Crne klade doveli smo dva odlicna igraca jos klub stabilan tako da vjerujem uz zdraviji sastav da cemo biti veca prijetnja.

Cipiripiblicblic
Kontakt:

Post Postao/la Cipiripiblicblic » 17 jul 2022, 13:42

City i Liverpool za titulu, Tottenham i Chelsea za 3. mjesto, Arsenal i United blizu top4, ali bore se za LP preko osvajanja EL. Newcastle bi mogao do 7. mjesta. Liverpool možda ipak i može ponoviti lanjsku sezonu, problem im je bila i nesreća. 5 puta su remizirali u utakmicama u kojima su bili bolji i vodili dio utakmica. Finale LP da ne spominjem, stativa Manea i čudesni Courtois.
Za Tottenham bih vjerovao da se doveo netko kao Bastoni, ovako ostavljam za sljedeću sezonu ipak. Dobro je da se Conteu dovode igrači koje želi, i da se škart prodaje.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 jul 2022, 13:44

Vic dana Tottenham u borbi za titulu.

Cipiripiblicblic
Kontakt:

Post Postao/la Cipiripiblicblic » 17 jul 2022, 13:45

Saurman je napisao/la:
17 jul 2022, 13:44
Vic dana Tottenham u borbi za titulu.
Ne furaj me :cool:

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 17 jul 2022, 13:46

"Molite me da cesce pisem."
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 17 jul 2022, 13:52

Smijem se kladit samo da će na prva dva mjesta biti City i Liverpool s tim što Cityu dajem veće šanse za šampionat. Ostala 4 kluba totalno ne mogu svrstat, nijanse će odlučivati.

Tottenham iako neki vide u borbi za prvaka ja uopšte ne vidim da imaju siguran Top4 kamoli da pričam o borbi za prvaka. Lijepo su se pojačali ali treba imat na umu da su prošle godine ušli u LP tako što je Arsenal pobijedio sam sebe.

Kako oni ulaze jači u sezonu, tako i Arsenal. Da li možemo do top4, ne bih znao. Iskreno, nisam siguran. Treba to mjesto ganjati kroz europsku ligu gdje sam siguran da ćemo biti među 3 ili 4 favorita.

Chelsea je prošle sezone u jednom trenutku bio opasno blizu tome da ih Arsenal prestigne pred kraj sezone, no spasilo ih je nekoliko minimalnih pobjeda i kretenski nastupi Arsenala i Tottenhama.

United totalna nepoznanica, iskreno ove godine ih ne mogu vidjet u top 4 jer imaju i dalje previše hamelja i premalo vremena da sve isprave. No fakat ne sumnjam da će Erik ten Hag napraviti dobar posao sa njima, samo ne ove godine. Mislim da bi oni ko i Arsenal trebali preko Europske lige ganjat to mjesto.

Veća je razlika između Citya/Liverpoola vs Chelseaja nego npr. Chelseaja i ManUtd/Arsenala. Zato ne vidim da se iko može umiješat u borbu za prvenstvo osim Liverpoola i Citya.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 17 jul 2022, 13:55

Izignorisat cemo sve razne problem koje je Celzi imao prosle sezone...
Evo ja u Avatar se kladim da ce Celzi imati drasticno bolju sezonu.
Kako ce biti veca razlika kad pored svega sto nam se desilo zavrsili ispred Uniteda i Arsenala.
Nema logike.
Pojacao se Arsenal sve stoji United napokon pogodio sa trenerom ali nije bas ni da i mi samo sjedimo mirno tek smo poceli.
Mislim da ce City nazalost opet biti prvak Liverpool najblizi ali vjerujem Celzi nece zaostajati kao prosle sezone.

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 17 jul 2022, 13:58

Chelsea sprema ponudu od 45 M za Kimpembea. PSG ga ne planira pustiti ispod 65 M navodeći kako je stoper dio njihovog projekta.
Niko kao Radnički Soda!!!!!!

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: StevieG8 i 15 gostiju.