I ne mozes ti jos reci jesi imao srece u zdrjebu, dok nekog ne izvuces.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Zajebali su nešto u sistemu skroz, čitam na hrvatskom portalu da bi se ove podgrupe mogle ponovo napravitiGradKamena2 je napisao/la: ↑17 jul 2022, 09:30Kako ce bit Zorya kad je ovo put prvaka,nista mi nije jasno...
Ma pogrijesili suMortemHz je napisao/la: ↑17 jul 2022, 09:52Što se tiče Zrinjskog on se nalazi na putu šampiona, a u slučaju plasmana u treće pretkolo mogući protivnici su pobjednici iz duela La Fiorita - Ballkani, Vikingur Reykjavik - The New Saints, Sutjeska - KI, Hibernians - Levadia Tallinn, Lech Poznan - Dinamo Batumi i RFS.
?![]()
Elfsborg ili Bec, da obojimo stadion u crvenoSuki46 je napisao/la: ↑17 jul 2022, 10:19E jesu razdvojili ekipe ma nema.Otkud Zorya pored Bjelorusa.Ovo je uvjerljivo najteze kombinacije ubačene za Zrinjski , još je Lech falio i to je to.Nas će ova nemogućnost spajanja sa ekipama sa Kosovo podosta handriti.
Neko je napisao da Skandinavci imaju povlašten žrijeb i to je tačno stvarno.Uvijek igraju u zadnjih 5 6 godina sa lakšim protivnicima nego ostale ekipe , umjesto i naše da komotno miksaju sa ekipama sa krajnjeg sjevera.Pravila za žrijeb nemaju nego kako im se dadne.Razdvajaju Srbe i nas sa Kosovom i to je to od restrikcija.Možda Bjeloruse i Ukrajince zbog ovih situacija trenutno ali to nisam siguran.
Velež od ovih 5 parova jedino ovo Hapoel Beer-Sheva (ISR) vs Dinamo Minsk (BLR) izgleda kao solidan žrijeb , ostalih 4 para su fkt teški ali nek prođu Maltu i dosta
Ima još jedna greška u potovima Levski/PAOK se pojavljuje 2 puta , a jedan paru uopće ga nema u žrijebu kao i ovih Bjelorusa![]()
RFS (LVA)
Ma kakvi oni fule u 60 posto slucajeva
Mozda nekom lekc8ja treba bit jedna tekma u evropi,meni su lekcije playoffovi od kojih te dijeli stativa,Celtic x 2,Borusija,Atromitos,Genk,Levski itd
Nebitno uopste ko je u pitanju. Yebe mi se za vasa prepucavanja.
Ma najbolje je igrat sa podjednakim protivnikom, da nije ni prejak, ni preslab. Zato su po meni Soligorsk i Tobol protivnici po mjeri, istina da te je moglo zapast i lakse, ali i teze. Isto kao i Tirana, bilo je tu masu laksih opcija, al ja sam bas zadovoljan sto igramo sa solidnim klubom u komsiluku, nego da idemo po Farskim otocima i San Marinu, igrat sa nekim amaterima koji vec imaju dovoljno iskustva da na cake uzimaju jace ekipe. U skupinama daj sta das, ali treba u kvalifikacijama trazit srecu, kad ti ta sreca moze donjet veliku novcanu korist.
Ne treba nama veća motivacija od one utakmice sa Utrechtom, koji dolazi iz 5x jače lige.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.