Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Prednost Bayerna nad drugoplasiranim će biti:

1) 7 bodova
30
31%
2) 10 bodova
23
24%
3) 15 ili više
43
45%

Ukupno glasova: 96

FRANK RIBERY
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la FRANK RIBERY » 15 jul 2022, 09:50

eaglebvb09 je napisao/la:
15 jul 2022, 08:42
FRANK RIBERY je napisao/la:
15 jul 2022, 08:15
eaglebvb09 je napisao/la:
15 jul 2022, 04:27

Ribac ima negdje tvoj post , gdje si odlucno napisao da ce vukovi sezonu 21/22 zavrsiti u top 4 , znaci kvale za ligu prvaka.
A ja ti odgovorio da od toga nema nista , da ce zavrsiti oko sredine na tabeli.
Gledam sada ponovo se prosipas sa top 6-7 , nema od tog nista ribac , nego gledajte da nekako smirite onu ku*avelu lewandowski da vas ne blamira . :kafa:
Kao sto ti i drugi navijaci Borussije prosipate da Ce Bvb osvojiti titulu, nikad jaci i ostala sranja. Borussia se naosvajala titula zadnjih godinai.Nisam rekao da Ce zavrsiti u top 4, nego da bi mogli zavrsiti, to je bitna razlika, kao u posto gore koji sam napisao. 😜

Jedini klub kojeg je Lewat izblamirao bila je Borussija, popisao se po vam i otisao besplatno. Citav niz igraca se pisao po Borussiji, od Gotzea, Dembelea, Aube do Haalanda. Shvati da ste premali u odnosu na Bayern. 🤣
Eto koliko ste veliki , bayo dozvolio da se lewat ispi*a po vama da svim silama zeli da vas napusti i predje u raspalu barsu!! 😂😂😂😂
Za skoro 60 miliona u posljednoj godina ugovora, sa skoro 35 godina na ledjima.
Haalanda ode u City za 60 mil kao buduci najbolji igrač na svijetu, trenutno top tri napadača.
Jesu nas zajebali, crvenim se. :rol:
Pritom Bayern najboljeg igrača Premierlige uzme za 32 miliona.

Sramota! 🤣
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 15 jul 2022, 11:13

15 jul 2022, 09:50
I sa 40 golova po sezoni :kafa:

Dzaba se koprcate i tjesite, samo ispadate smijesni :wave:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 15 jul 2022, 11:39

kraljttbvb je napisao/la:
15 jul 2022, 11:13

Sta ti mislis, da ce Lewat igrati fudbal do smrti. Covjek odlazi jer se uvrijedio sto je pri kraju karijere i sto ga je Bayern htio zamjeniti mnogo mladjim Haalandom. Da toga nije bilo, ovo se sad ne bi desavalo. Bayern je zamijenio najbolja krila svih vremena, zamjenice i Lewata. Ja kao navijac Bayerna volio bih da Poljak odlazi iz kluba kao legenda,nazalost odlazi kao placenik.

Jel Real manji klub jer je Ronaldo odlucio da ih napusti?
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 15 jul 2022, 11:46, ukupno mijenjano 1 put.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 15 jul 2022, 11:46

15 jul 2022, 11:39
kraljttbvb je napisao/la:
15 jul 2022, 11:13

Sta ti mislis, da ce Lewat igrati fudbal do smrti. Covjek odlazi jer se uvrijedio sto je pri kraju karijere i sto ga je Bayern htio zamjeniti mnogo mladjim Haalandom. Da toga nije bilo, ovo se sad ne bi desavalo. Bayern je zamijenio najbolja krila svih vremena, zamjenice i Lewata. Ja kao navijac Bayerna volio bih da Poljak odlazi iz kluba kao legenda,nazalost odlazi kao placenik.
Neće igrati do smrti, ali po fizičkim predispozicijama ima još 2-3 godine vrhunskog fudbala. I sam znaš da lik skoro nikad nije povrijeđen i da je masina.

I iz BVBa je otišao kao g. ovno, nije iznenađujuće da tako ode i iz Bajerna.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 15 jul 2022, 11:48

Lewino legitimno pravo je da traži transfer i da želi negdje drugo da igra, a Bajernovo da to ne ispoštuje. Ko će proći lošije u tome pitanje je, vjerovatno klub.

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 15 jul 2022, 13:05

Ako sam dobro upratio, barca još nije dala ponudu od 50 milki + bonusi, nastavlja se rat živaca. Jedan od problema je što su u bayi podijeljeni, jedan tabor je za prodaju (Nagelsmann i stručni tim), drugi se protivi (Hoeness), a treći su neutralni.
Sa de Ligtom je situacija isto nejasna, Juve nije pod velikim pritiskom jer ima ugovor na još dvije godine, više je to stvar njihovog unutarnjeg preslagivanja i tu postoji više kadrovskih križaljki.

Mislim da je jasno da je za bundes bayin sadašnji kadar više nego dovoljan, a za CL je pitanje kolko se isplati ulagati za ovih par jakih utakmica. Kad bi bio drugi format CL-a sa dvadesetak pravih utakmica onda bi to bila druga priča, ovako samo pobjednik vraća ulog a ostali su tropa (osim premierligaša koji su druga priča jer imaju svoju domaću superligu i ne ovise toliko o euronatjecanjima).

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 15 jul 2022, 13:50

Misljenje sam da ce De Ligt insistirati na transferu jer Juventus uopste nije konkurenta, usudio bi se reci da imaju prosjecan tim.
Lewat ce otici, i treba supak da ode, pokazao je zavidan nivo neprofesionalizma. Nije problem da igrac ode, nikad tim nije cinio jedan igrač, problem je nacin na koji ide. Sjetite sta je bilo sa Thiagom, Bayern ga je dao ispod cijene jer je bio korektan. Ovo **** prodati sto skuplje.

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 15 jul 2022, 14:59

[Bild] Lewandowski was last to start all training exercises. He completed them, but never with 100% commitment. He hardly spoke with his teammates. During a practice match, Lewandowski didn't properly go for the ball and didn't score. After losing, he didn't do push-ups like the rest of his team.
Kakvo pisanje Poljskog Panja po Baustelcima.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 15 jul 2022, 15:00

poljsko gofno

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 15 jul 2022, 15:04

Lewandowski believes he's being treated unfairly by Bayern. The Pole considers Barcelona's latest offer (€40m+) - which Bayern ignored - to be more than fair enough. He doesn't want to miss out on a 3-year contract at Barça after Bayern didn't hand him such a deal.
Barcelona nudi uslove ko državna firma, razumijemo svi Lewu, sa 35 godina dobit ugovor 3 godine puna plata, ko ne bi zaslinio. Još lakša liga, napucavanje statistike, svaka čast na odluci.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 15 jul 2022, 15:23

Hertha se rijesila dosta skarta, bice aktivni na trzistu. Vidjelo se u utakmici protiv HSV-a da je to dosta kvalitetan tim, samo slabo izbalansiran.

Trenutno se spominje Szymanski i Ajorque kao vjerovatna pojacanja, to je poprilican upgrade u odnosu na prošlu sezonu gdje im je Selke bio glavna opcija u napadu. 😳

Mislim da bi Ejuke mogao eksplodirati u Herthi, vijdecemo da li se Dodi moze vratiti u staru forumu, te koliko je napredovao Ngankam s obzirom na tesku povredu. Mnogo opcija u napadu i nekoliko interesantnih talenata (Nsona, Gechter i Ullrich).

Voland
Kontakt:

Post Postao/la Voland » 16 jul 2022, 00:07

15 jul 2022, 13:50
Misljenje sam da ce De Ligt insistirati na transferu jer Juventus uopste nije konkurenta, usudio bi se reci da imaju prosjecan tim.
A Bayern će bez Lewe biti konkurentan za šta? Ko će nadomjestiti njegovih 50 golova? Mane, Muller, Gnabry, Chupo-Moting? Ako su već planirali rastanak s poljakom, trebali su zaganjati Haalanda, a ne de Ligta. Ne vidim koja 9-ka trenutno može zamijeniti Lewu, a da je dostupna na tržištu

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 16 jul 2022, 00:15

Moj Volande znas li da si citirao najvecu ublehu na forumu... taj covjek sta god je dosad prognozirao desilo se totalno suprotno... ribery aka nova sila u fudbalu zvana hertha (ljudi se bore za opstanak par sezona) gdje ih je totalno izbaksuzirao ili pisanje da je leverkusen jaci od svih ital timova a te sezone kad je znalac to pisao Juventus igrao finale LP... to su samo neke od njegovih umotvorina... a ima ih kamara...

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 16 jul 2022, 00:57

Voland je napisao/la:
16 jul 2022, 00:07
15 jul 2022, 13:50
A Bayern će bez Lewe biti konkurentan za šta? Ko će nadomjestiti njegovih 50 golova? Mane, Muller, Gnabry, Chupo-Moting? Ako su već planirali rastanak s poljakom, trebali su zaganjati Haalanda, a ne de Ligta. Ne vidim koja 9-ka trenutno može zamijeniti Lewu, a da je dostupna na tržištu
Covjece doveli su najboljeg igrača Premiershipa, za Lewata Ce se naci zamjena, Bayern je bez najboljih krila u zadnjih 30 godina uzeo Lp. Nemoj da se ti previse brines za Bayern, oni vec godinama najbolje mijenjaju sa jos boljim. Ne umanjujem znacaj Lewata, ali tim ne cini jedan igrac.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 16 jul 2022, 00:59

Kompromis je napisao/la:
16 jul 2022, 00:15
Moj Volande znas li da si citirao najvecu ublehu na forumu... taj covjek sta god je dosad prognozirao desilo se totalno suprotno... ribery aka nova sila u fudbalu zvana hertha (ljudi se bore za opstanak par sezona) gdje ih je totalno izbaksuzirao ili pisanje da je leverkusen jaci od svih ital timova a te sezone kad je znalac to pisao Juventus igrao finale LP... to su samo neke od njegovih umotvorina... a ima ih kamara...
D
Samo ovakav mamlaz moze da navija za Juventus, i tebi slicni. Kakvi bolesnici samo dodju na ovu temu da svoje dosadne zivote probaju opravdati sranjima koje ovdje pisu. Nece Bayern biti manji klub jer je neki pacenik prije nego je isjekao vene odlucio ovdje da napise post.

Tvoje bolesne lazi ne bih komentarisao, u Herthi je uloženo 375 mil eura, znao bi da nisi bubuljicar.
Juventus je prosjecan klub koji nije konkurentan ni u Italiji, a da ne govorimo o Evropi.
Najvise na ovom topicu pisu navijaci dva kluba koji imaju najvece dugove u Evropi. Ko se nasao da komentarise najzdraviji klub na svijetu. :rol:

Hoces ti maloumnice vratiti Juventusovih 900 mil eura duga? :rol:

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 16 jul 2022, 01:29

Znam ja da je ulozeno... zato i kazem da je rodjena nova sila fudbala slijedeci tvoje upise... doduse malo ih zeza sto se bore za opstanak vec nekoliko sezona ali tu je tu negdje da postanu velika sila evropskog fudbala :lol: kako ono ubrzo prestizu Dortmund... doduse trebaju skociti nekih 13-14 mjesta na tabeli ali ne sumnjam ide to ubrzo... cuj sila :lol:
Gdje je i sta nam radi gigant iz Leverkusena jos jedan rastuci velikan....

Znam ja da ti nisi bas inteligentan zakljucivdi iz tvojih postova ali ne vjerujem da nisi bas toliko da povjerujes u istinitost jučerašnjeg clanka o dugovima na ss.ba od strane turskih medija kopiranog od jednog forumasa.... da znas odsad za ubuduce kad komentarises velikana iz Torina znaj jednu stvar da je njegov dug 0 i da su ga bogati vlasnici pokrili upumpavsi 400mil i zato Juventus moze dati za igraca 70mil, a Bayern i drugi Bundes ligasi moraju prvo prodavati igrace pa da namire transfer odstetu...

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 16 jul 2022, 01:35

Kompromis je napisao/la:
16 jul 2022, 01:29
Znam ja da je ulozeno... zato i kazem da je rodjena nova sila fudbala slijedeci tvoje upise... doduse malo ih zeza sto se bore za opstanak vec nekoliko sezona ali tu je tu negdje da postanu velika sila evropskog fudbala :lol: kako ono ubrzo prestizu Dortmund... doduse trebaju skociti nekih 13-14 mjesta na tabeli ali ne sumnjam ide to ubrzo... cuj sila :lol:
Gdje je i sta nam radi gigant iz Leverkusena jos jedan rastuci velikan....

Znam ja da ti nisi bas inteligentan zakljucivdi iz tvojih postova ali ne vjerujem da nisi bas toliko da povjerujes u istinitost jučerašnjeg clanka o dugovima na ss.ba od strane turskih medija kopiranog od jednog forumasa.... da znas odsad za ubuduce kad komentarises velikana iz Torina znaj jednu stvar da je njegov dug 0 i da su ga bogati vlasnici pokrili upumpavsi 400mil i zato Juventus moze dati za igraca 70mil, a Bayern i drugi Bundes ligasi moraju prvo prodavati igrace pa da namire transfer odstetu...
Ja stvarno ne ocekujem od maloljetnog djeteta da shvati slozenu recenicu, necu se ni truditi. O dugovima Juventusa, Barselone se pise vec dvije godine, sto portala je objavilo dugove evropskih klubova. Samo bubuljicar moze porediti Bayern i Juventus, tu se vidi sva ograničenost tvog mentalnog sklopa. Ostavi ovo za zrele muskarce, ti se nastavi igrati playke dok mamu nisi probudio. :rol:

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 16 jul 2022, 02:02

Kompromis je napisao/la:
16 jul 2022, 01:29
Juventus moze dati za igraca 70mil, a Bayern i drugi Bundes ligasi moraju prvo prodavati igrace pa da namire transfer odstetu...
Druže ne vezano za vašu raspravu, Bayern je za De Ligta mogao platiti bez Lewinog novca.
Juventus defender Matthijs de Ligt could also be bought without the Lewandowski-money from Barcelona. Nevertheless, the transfer income would help to finance the de Ligt-transfer.
Juve je davao te pare često, total transfer balans je dva puta prešao preko 100mil potrošenih, sezone 15/16 i 18/19 kad je CR došao. Ostali 70+ transferi Vlahović, sveukupno potrošeno 60i neki mil, Arthur-Pjanić je dobro poznata priča, De Ligt kad je doveden dobro ste vi prodali te godine, transfer balans 27mil potrošenih, Higuain kad je doveden Pogba prodat.

Bayern nikad nije prešao transfer balans 100mil i preko potrošenih za jednu sezonu, i realno do sad i nije bila prijeka potreba za tim. Mislili smo da će to iziskivati vrijeme kada su se tražile zamjene za RibRobb međutim i njihove zamjene su rezultat donijele. Na drugačije načine se ipak ostaje u vrhu europskog fudbala, a i sama filozofija ljudi koji vode klub se zna.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 16 jul 2022, 02:14

Prosto mi je nevjerovatno da je neko toliko bahat da pored ova dva kluba.
Bayern je treci po prihodima u Evropi (611mil), Juventus je debelo iza sa 434 mil. Znamo ciji novac Juventus trosi. Kakav balvan moras biti da izvalis da Bayern nema para za De Ligta.

Samo jedak podatak, 10 igraca Bayerna ima vecu platu od najplacenijeg igraca Juventusa. Hajmo sad porediti ta dva kluba, kakva ograničenost... :oops:

Jedno su cinjenice, drugo su bolesne insinuacije.

OnceUponATime
Kontakt:

Post Postao/la OnceUponATime » 16 jul 2022, 02:23

Stara dama vječno umišljena :mrgreen:
Nastati će novo doba, Matija Ivaniću. Ustati ćeš ti iz groba, s tobom u boj poći ću!

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.