RŠD Velež Mostar
Re: RSD Velež Mostar
Pavić za Pantu 

- DzananMusa11
- Kontakt:
Dobre izmjene Amawe,
Hajmo okrenut sad do kraja
Hajmo okrenut sad do kraja
Novi igrač asist, novi igrač gol.
Haj životati vrati se na navijanje za Željezničar.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Ikić je pojačanje definitivno, rutinski je odradio utakmicu. Par dobrih intervencija a ostao mi je onaj odličan klizeći kod opasnog napada Posušja.
Pantelić odličan, Pavić isto tako. Halilović bi mogao biti prevaga ako se uklopi u sistem igre, čovjek zna lopte to se vidi.
Meho loša utakmica, Zajmović isto tako. Dejanović desno ništa specijalno. Džanković solidna utakmica.
Bajrić odličan al će ga klub morati istrpiti jbg njegov gol, biće ovih grešaka još sigurno.
Pantelić odličan, Pavić isto tako. Halilović bi mogao biti prevaga ako se uklopi u sistem igre, čovjek zna lopte to se vidi.
Meho loša utakmica, Zajmović isto tako. Dejanović desno ništa specijalno. Džanković solidna utakmica.
Bajrić odličan al će ga klub morati istrpiti jbg njegov gol, biće ovih grešaka još sigurno.
-
- Kontakt:
Drugo puno bolje od prvog, igru neću komentarisat prije 7 kola. Objesit se treba ko god Bajrića vidi kao startera, toliko godina bez pravog stopera i oni ovog krelca hoće da guraju.
Smrt zelenim.
Smrt zelenim.
Nastati će novo doba, Matija Ivaniću. Ustati ćeš ti iz groba, s tobom u boj poći ću!
Koga bi ti stavio U21?OnceUponATime je napisao/la: ↑15 jul 2022, 19:23Drugo puno bolje od prvog, igru neću komentarisat prije 7 kola. Objesit se treba ko god Bajrića vidi kao startera, toliko godina bez pravog stopera i oni ovog krelca hoće da guraju.
Smrt zelenim.
Ljudi pljuju Bajrića, a Ikić kriv za gol. Nije dobro ispratio svog igrača. Još neće ni da se potrudi, čeka da vidi jel ofsajd.
Bajrić solidan.
Bajrić solidan.
Bajrić je solidno odigrao. Vidi se napredak, čak mi se čini i da je kilažu popravio. Ikic nije bio na nivou. Recimo da još nije u formi, jer slabo je ovo. Trebalo bi Krpica dovesti jer moramo imati dobru alternativu, on traži "samo" 6.5 hiljada.
Zadnja izmjena: doox, dana/u 15 jul 2022, 19:35, ukupno mijenjano 1 put.
Prvo poluvrijeme za zaborav, drugo dosta obećava.
Nekako sam stekao osjećaj da smo igrali bez veznog reda.
Ikić izgleda vrlo pouzdan, i mislim da smo konačno uboli sa stoperom. Ukoliko potpišemo ovog drugog, pa još kad dodaš Dinu, Ovčinu...ima tu brko dosta materijala.
Osim pokazao znanje!
Nekako sam stekao osjećaj da smo igrali bez veznog reda.
Ikić izgleda vrlo pouzdan, i mislim da smo konačno uboli sa stoperom. Ukoliko potpišemo ovog drugog, pa još kad dodaš Dinu, Ovčinu...ima tu brko dosta materijala.
Osim pokazao znanje!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
Njega sigurno ne, ima ko se time bavi i na kraju će se ocijena za sezonu dati, ovo je moje mišljenje i to je to. Imam pravo da serem koliko hoću od dana kada su mi zabranili Titinu zastavu na stadion da unesem. Vi samo budite realni, dečko je od 24 pasa golmanu vratio 17 puta, loptu ispucao ne zna ni on gdje 5 puta, a obrati pažnju na zaljetanja i udaranje glavom u skoku.JimmyPage je napisao/la: ↑15 jul 2022, 19:24Koga bi ti stavio U21?OnceUponATime je napisao/la: ↑15 jul 2022, 19:23Drugo puno bolje od prvog, igru neću komentarisat prije 7 kola. Objesit se treba ko god Bajrića vidi kao startera, toliko godina bez pravog stopera i oni ovog krelca hoće da guraju.
Smrt zelenim.
Smrt zelenim.
Nastati će novo doba, Matija Ivaniću. Ustati ćeš ti iz groba, s tobom u boj poći ću!
Ne riSe foSteOnceUponATime je napisao/la: ↑15 jul 2022, 19:23Drugo puno bolje od prvog, igru neću komentarisat prije 7 kola. Objesit se treba ko god Bajrića vidi kao startera, toliko godina bez pravog stopera i oni ovog krelca hoće da guraju.
Smrt zelenim.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Tačno je da nije pratio, ali i dalje ono je meni više Ikićev gol. Ako Bajrić već nije pratio on je morao dosta bolje odreagovati.
Mada meni se čini da igrač Posušja ne bi bio u ofsajdu i da je Bajrić pratio, ali vidjećemo bolje na snimku. Za mene ovo je 70:30 Ikićev gol.
Mi za tebe živimoooo..
Fora je što Ikić vidi Bajrića, a ovaj njega ne vidi. Tako da je Ikićev go 100%. Treba biti realan pa reći da ih je Pavkovič više puta navukao na sebe obojicu gdje smo smiješno izgledali, kulminacija je go...h1a2s3o4 je napisao/la: ↑15 jul 2022, 19:36Tačno je da nije pratio, ali i dalje ono je meni više Ikićev gol. Ako Bajrić već nije pratio on je morao dosta bolje odreagovati.
Mada meni se čini da igrač Posušja ne bi bio u ofsajdu i da je Bajrić pratio, ali vidjećemo bolje na snimku. Za mene ovo je 70:30 Ikićev gol.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Meni Bajrić stvarno nije loš, momak napreduje, mlad je i ima potencijala. Treba mu nastaviti davati šansu i podršku. Za Pantelića s wmoglo od početka vidjeti da je fenomenalno pojačanje, igrač koji može napraviti razliku.
Prvo poluvrijeme užas, drugo je bilo gledljivo. Ima još puno prostora za napredovat.
Prvo poluvrijeme užas, drugo je bilo gledljivo. Ima još puno prostora za napredovat.
Mi smo Rođeni prkosni i ponosni!
-
- Kontakt:
Je li ovo Emir Hadžić bio na utakmici?

-
- Kontakt:
Jeste i Stefo Bulić je

I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
- Kontakt:
Koga sad Hadžić cilja? Opet Radovca? **** bola.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.