Vrlo mnogo loši, ne mogu hljeba
RŠD Velež Mostar
Re: RSD Velež Mostar
Čekam Amarovu izjavu na poluvremenu, vjerovatno će biti zanimljivija od čitavog prvog poluvremena
Red Army odličan
Red Army odličan
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
vec se vidi amawov potpis u "igri" Veleza
Bit ću realan kao i uvijek, samo što to ljudi ne vole.
Impresija nakon prvog poluvremena je da smo se igrom vratili 20 godina unazad. Većina ozbiljnih klubova ima uvijek istu filozofiju igre, a novi treneri samo rade varijacije. Mi smo sa Amarom odstupili od svega. Nema više prepoznatljive igre, presing, brza lopta od noge do noge. Sada svi djeluju smušeno, nabija se lopta u polje, statično i prevazideno u današnje vrijeme.
Što se tiče dresova, potpuni promašaj. Ovo nije naša crvena boja, a onaj printani grb djeluje jeftino.
Impresija nakon prvog poluvremena je da smo se igrom vratili 20 godina unazad. Većina ozbiljnih klubova ima uvijek istu filozofiju igre, a novi treneri samo rade varijacije. Mi smo sa Amarom odstupili od svega. Nema više prepoznatljive igre, presing, brza lopta od noge do noge. Sada svi djeluju smušeno, nabija se lopta u polje, statično i prevazideno u današnje vrijeme.
Što se tiče dresova, potpuni promašaj. Ovo nije naša crvena boja, a onaj printani grb djeluje jeftino.
doox je napisao/la: ↑15 jul 2022, 18:17Bit ću realan kao i uvijek, samo što to ljudi ne vole.
Stičem isti utisak al neka koja utakmica pa treba donositi sud. Teško je igrati presing po ovakvom ćelopeku.
Anđušić i Halilović se ne mogu rotirati na krilu.
Đorđe mora ući u drugom
- Bazinga12345
- Kontakt:
Pa dobro, i pod Feđom smo imali ovakvih utakmica. Meni je problematično sto ova dvojica u odbrani nikako ne mogu zajedno, slični su po karakteristikama.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Vidi njega, tu samo kad treba pljuvatdoox je napisao/la: ↑15 jul 2022, 18:17Bit ću realan kao i uvijek, samo što to ljudi ne vole.

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Igrači prespavali prvo poluvrijeme.
Po meni, previše novih igrača u ekipi..Ikić, Pavić, Halilović ( cijela lijeva strana) , zatim dosta igrača na novim pozicijama: Dejanović na desnom beku, Zeljković u veznom, Bajrić desno...previše je rokada i razumljiv razlog za neuigranost.
Sada očekujem od brke da izmjenama pokuša okrenuti igru.
Imamo mi na klupu igrače koji su to u stanju.
Očekujem odma ulazak Pršeša i Ćosića umjesto Dejanovića i Bajrića.
Po meni, previše novih igrača u ekipi..Ikić, Pavić, Halilović ( cijela lijeva strana) , zatim dosta igrača na novim pozicijama: Dejanović na desnom beku, Zeljković u veznom, Bajrić desno...previše je rokada i razumljiv razlog za neuigranost.
Sada očekujem od brke da izmjenama pokuša okrenuti igru.
Imamo mi na klupu igrače koji su to u stanju.
Očekujem odma ulazak Pršeša i Ćosića umjesto Dejanovića i Bajrića.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Bajrić out
Dejanovic out
Zeljkovic na stopera
Ćosić IN na desnog beka
Pantelić IN na Lijevo krilo
Dejanovic out
Zeljkovic na stopera
Ćosić IN na desnog beka
Pantelić IN na Lijevo krilo
Andusic je neupotrebljiv ovako. Ikic je vrlo slab. Ne kraju će Amar pričati da je bilo vruće za igru, prva utakmica, igrači u mislima na europskim utakmicama itd, uz poneki podrig jer to upotpuni i zaokruži izjavu.
Sve i nekako ali Halilović i Anđušić se ne mogu rotirati na krilu nikako, totalni fail
Haskić fuli nemoguće
I sa Dudicem smo imali loših utakmica ali ovo danas je negledljivo. Nadam se da će Amar uvidjeti gdje griješi.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
3 pripremne ni jednog gola, i jos ovu da izgubimo...pa cemu onda da se nadamo protiv maltezana
znaci debelo je neko zakazao sa pojacanjima.

znaci debelo je neko zakazao sa pojacanjima.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
- Kontakt:
Bravo Panta. Idemoooo
Bravo Panta 

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Bravo Đole 

Bravo Pantelijaaa
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 5 gostiju.