Pa nisu svi smece slazem se, samo nisu ni igraci od kojih mozes ocekivati da budu prevaga u borbi za titulu.
Rekao bih da ni Sterling ni Jesus ni Zinchenko nemaju mjesta u prvom sastavu dvije najbolje ekipe lige.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Pa nisu svi smece slazem se, samo nisu ni igraci od kojih mozes ocekivati da budu prevaga u borbi za titulu.
Na osnovu cega ovo zakljucujes?nerkolfc je napisao/la: ↑14 jul 2022, 18:07Pa nisu svi smece slazem se, samo nisu ni igraci od kojih mozes ocekivati da budu prevaga u borbi za titulu.
Rekao bih da ni Sterling ni Jesus ni Zinchenko nemaju mjesta u prvom sastavu dvije najbolje ekipe lige.
Ponuđene su im iste ili manje od trenutnih, što je i logično, jer nisu starteri. I onda je logično da će otići negdje gdje će uzimati duplo više. Jesu, pare su glavna motivacija i biće do kraja čovječanstva. I Mane je otišao radi 3x više para u Munchenu, a ne radi manjka motivacije. A ni Liverpool se nije pretrgao da mu ponudi koliko želi jer je jedan od dvojice morao ići.wadethegreat je napisao/la: ↑14 jul 2022, 17:42To su cifre koje su zaradjivali a ne koje su ponudjenje dva pojma razlicita.
Niko ne razmislja da igra vise? Odavno vecu glupost nisam procitao.
To nije faktor?
Kakav cinican pogled...
U medjuvremenu pola ekipe Barse uzelo pay cut da bi ostalo u Spanskom divu.
Samo su pare motivacija.....
Pretpostavljam da je Liverpool odradio najbolji rok i sve provjerene igrace doveo?
Znam kako fudbal funkcioniše, stoga znam da se rezervistima i rotaciji nakon nekoliko godina nudi ili ista ili niža plata. Koliko je tebi godina, tlinest? Isto ko da si fan nekog Palacea, a ne Chelseaja. Pa dobro znaš da su svi igrači od 2003. dolazili u Chelsea isključivo zbog para. Tek se u zadnjih 5-6 godina malo razbila ta praksa jer sad ima neke historije tamo. Liverpool i Arsenal npr. igraču x nudili jednu cifru, Chelsea ponudi 40% više i tu je kraj. I tako godinama bilo. Ne mogu više, ne moraš odgovarati.wadethegreat je napisao/la: ↑14 jul 2022, 18:17
@finn otkud ti znas sta im je ponudjeno?
Vi se ponasate kao da pricate sa ljudima direktno u klubu.
Uostalom to nije bitno pare nikada nisu JEDINI faktor u tome gdje ce igrac otici.
Mislim ako si Neymar i Mbappe pa su te cifre u stotinama miliona to su druge stvari...
Ne slazem se da su prosjecni. Nisu Messi i Ronaldo ali su daleko od prosjeka.
Sterling je tek treci igrac pod Pepom koji ima vise od 100 golova.
Druga dvojica su Messi i Aguero.
Pretpostavljam da nije bilo Pepa i ova dvojica bi bili prosjek.
Mhm zato ste bili manji klub do pojave ruskog krimosa. Samo ste imali srece.wadethegreat je napisao/la: ↑14 jul 2022, 18:07Pa mozda za Real nismo veliki klub ali za Tottenham sigurno jesmo.
I mi i Arsenal i Fulham....
I villa je bila veci klub od uniteda do 60 i neke. Samo je united imao sreceLillard je napisao/la: ↑14 jul 2022, 18:55Mhm zato ste bili manji klub do pojave ruskog krimosa. Samo ste imali srece.wadethegreat je napisao/la: ↑14 jul 2022, 18:07Pa mozda za Real nismo veliki klub ali za Tottenham sigurno jesmo.
I mi i Arsenal i Fulham....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.