NBA offseason 2022/23
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA offseason 2022/23
Kakav paket mogu sastaviti Lakersi za KD?
Realno zaslužuje LBJ da jednom u karijeri za igra sa igračinom tog kalibra
Realno zaslužuje LBJ da jednom u karijeri za igra sa igračinom tog kalibra
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Lillard je šuter, a takvi imaju vrijednost do kraja karijere. Ne 60 miliona vrijednost, ali sigurno nece postati stetocina ala Westbrook
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Već je igrao
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Nikakav, osim da pošalju AD i pickove.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Galinarri u Bostonu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
ovaj mali Josh Christopher iz Rocketsa je dobar potencijal, nadam se da ce mu pruziti više šansi u nadolazecoj sezoni
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Tari Eason razvaljuje na ljetnoj, bio mi je u top5 na ovom draftu, najbolje Houston birao.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑12 jul 2022, 03:29ovaj mali Josh Christopher iz Rocketsa je dobar potencijal, nadam se da ce mu pruziti više šansi u nadolazecoj sezoni
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Load management i u SL, j3bem vam familiju, najbolje da igrate svakih 20 dana po jednu utakmicu
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Covjek bi rekao sila od fransize pa znaju sta rade

Inace kaze Silver ne svidja mu se trade zahtjev Duranta i da ce vidjet kako "popraviti" taj problem
- Felixians4
- Kontakt:
"The Miami Heat have been certainly one of the most determined teams to try to acquire Kevin Durance since he asked for that trade," said Adrian Wojnarowski. "They talked to Brooklyn here in Las Vegas.
"Ultimately, for Miami and Brooklyn to specifically do a deal, they're going to need a third team, perhaps even a fourth team. There's really not a one-on-one deal they can do. Bam Adebayo and Ben Simmons can't be on a roster together based on their contracts, so they're going to need to be creative around the league to try to find a pathway to a deal.
"For teams like Miami, the question they have to ask themselves is how much do we give up? If we bring in Kevin Durant, are we a championship contender? How much of your infrastructure can you gut?
"Brooklyn's asking price is steep. Brooklyn continues to talk to a number of teams here in Vegas and are no closer to a trade for Kevin Durant. But especially teams like Miami and Phoenix need help. They don't really have a one-on-one pathway to a deal with Brooklyn. That makes it more complicated."
Ayton u IND,Myles u PHX neka vrsta deala moguća?
"Ultimately, for Miami and Brooklyn to specifically do a deal, they're going to need a third team, perhaps even a fourth team. There's really not a one-on-one deal they can do. Bam Adebayo and Ben Simmons can't be on a roster together based on their contracts, so they're going to need to be creative around the league to try to find a pathway to a deal.
"For teams like Miami, the question they have to ask themselves is how much do we give up? If we bring in Kevin Durant, are we a championship contender? How much of your infrastructure can you gut?
"Brooklyn's asking price is steep. Brooklyn continues to talk to a number of teams here in Vegas and are no closer to a trade for Kevin Durant. But especially teams like Miami and Phoenix need help. They don't really have a one-on-one pathway to a deal with Brooklyn. That makes it more complicated."
Ayton u IND,Myles u PHX neka vrsta deala moguća?
- akisarajevo92
- Kontakt:
prva petorka zajedno naredne 3 sezone, ako ne dodje do tradeova
Citam tamo amere kao dje cemo dat topina, quicklya ovog onog

Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
- Felixians4
- Kontakt:
A sad ti ono generaliziraš totalno. Pročitao si par komentara od milijuna navijača Knicksa i sad su to AMERI! Precjenjuju,a ne overataju. A bome i podcjenjuju. Ništa se ne razlikuju od nas.
Grimesa hoće Jazz,Barretta NYK ne da. Fournier,Grimes,Toppin,Rose uz pickove za Spidu i Bojana nekako se doima poštenim za svih. A talent prijelaz na Istok uvijek je dobrodošao
Ma govorim za navijace nikaa naravoFelixians4 je napisao/la: ↑14 jul 2022, 10:57A sad ti ono generaliziraš totalno. Pročitao si par komentara od milijuna navijača Knicksa i sad su to AMERI! Precjenjuju,a ne overataju. A bome i podcjenjuju. Ništa se ne razlikuju od nas.
Grimesa hoće Jazz,Barretta NYK ne da. Randle,Grimes,Toppin,Reddish uz pickove za Spidu i Clarksona nekako se doima poštenim za svih. A talent prijelaz na Istok uvijek je dobrodošao

Ja iskreno nisam fan rendla i njegove igre, tako da cak i on mi je ok da ode.
Vise ce niksima Mitchel donijet nego svih 10 u rosteru sto imaju pored RJ i Rendla
Ex "invincible"
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
Ainge je uvijek kod trejdova preferiro pikove od igraca.Vidjeli smo to i u slucaju Gobert.Islo bi nesto da se salary poklopi Fourner vjerovatno, 4 frp( 2 od knicksa unprotected i 2 protected sto knicksi imaju od pistonsa i bucksa) quentin grimes i mozda jos neki mlad igrac mozda cam reddish.
Sve preko toga je huge overpay
- Felixians4
- Kontakt:
Brunson,Mitchell,Barrett,Randle,MRob bila bi super petorka,no teško bi se ugurali u top5 Istoka tako da gubitak Randlea ne bih shvatio zapravo nekim gubitkom,na 4 možeš pronaći veterana za midlevel i manje uvijek. Ne znam kakva je situacija s capom,no plaćati velik porez na ovu ekipu ne vidim preveliki smisao ovako teoretski.MElloo je napisao/la: ↑14 jul 2022, 11:10Ainge je uvijek kod trejdova preferiro pikove od igraca.Vidjeli smo to i u slucaju Gobert.Islo bi nesto da se salary poklopi Fourner vjerovatno, 4 frp( 2 od knicksa unprotected i 2 protected sto knicksi imaju od pistonsa i bucksa) quentin grimes i mozda jos neki mlad igrac mozda cam reddish.
Ayton i Mitchell na East,može
Ma Knicksi bi potpisali Randlea u Utah iste sekunde, al sumnjam bas da ga utah zeli to je problem zato ga nisam ukljucio u hipoteticki tradeFelixians4 je napisao/la: ↑14 jul 2022, 11:19Brunson,Mitchell,Barrett,Randle,MRob bila bi super petorka,no teško bi se ugurali u top5 Istoka tako da gubitak Randlea ne bih shvatio zapravo nekim gubitkom,na 4 možeš pronaći veterana za midlevel i manje uvijek. Ne znam kakva je situacija s capom,no plaćati velik porez na ovu ekipu ne vidim preveliki smisao ovako teoretski.MElloo je napisao/la: ↑14 jul 2022, 11:10Ainge je uvijek kod trejdova preferiro pikove od igraca.Vidjeli smo to i u slucaju Gobert.Islo bi nesto da se salary poklopi Fourner vjerovatno, 4 frp( 2 od knicksa unprotected i 2 protected sto knicksi imaju od pistonsa i bucksa) quentin grimes i mozda jos neki mlad igrac mozda cam reddish.
Ma Dolan ima para nek placa porez bar mu prae nikda nisu bile problem
Felixians4 je napisao/la: ↑14 jul 2022, 11:19Brunson,Mitchell,Barrett,Randle,MRob bila bi super petorka,no teško bi se ugurali u top5 Istoka tako da gubitak Randlea ne bih shvatio zapravo nekim gubitkom,na 4 možeš pronaći veterana za midlevel i manje uvijek. Ne znam kakva je situacija s capom,no plaćati velik porez na ovu ekipu ne vidim preveliki smisao ovako teoretski.MElloo je napisao/la: ↑14 jul 2022, 11:10Ainge je uvijek kod trejdova preferiro pikove od igraca.Vidjeli smo to i u slucaju Gobert.Islo bi nesto da se salary poklopi Fourner vjerovatno, 4 frp( 2 od knicksa unprotected i 2 protected sto knicksi imaju od pistonsa i bucksa) quentin grimes i mozda jos neki mlad igrac mozda cam reddish.

Ex "invincible"
/Internazionale Milano/
=NYK=
/Internazionale Milano/
=NYK=
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.