FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
DOMAĆI FUDBAL Tuzla City potezom oduševio sportsku javnost, besplatne ulaznice na Grbavicu!Objavljeno prije 14 sekundi , 12 Jula, 2022 22:32Autor E R
U povodu prve domaće utakmice u okviru evropskih takmičenja, F.K.Tuzla City odlučio je da počasti svoje navijače besplatnim ulaznicama!
Gratis ulazak na sarajevski stadion imat će i svi ostali koji odluče uživo da pogledaju uzvratnu utakmicu 1. pretkola Konferencijske lige između Tuzla Cityja i Tre Pennea.
Duel između ova dva tima igra se u četvrtak od 18 sati.
U povodu prve domaće utakmice u okviru evropskih takmičenja, F.K.Tuzla City odlučio je da počasti svoje navijače besplatnim ulaznicama!
Gratis ulazak na sarajevski stadion imat će i svi ostali koji odluče uživo da pogledaju uzvratnu utakmicu 1. pretkola Konferencijske lige između Tuzla Cityja i Tre Pennea.
Duel između ova dva tima igra se u četvrtak od 18 sati.
-
- Kontakt:
Pa prije obrnuto. Iskreno nije nesto ni pokazao prosle sezone. Nije prosao ni pripreme, tako da nije nam vise od pomoci.husrefbeg je napisao/la: ↑12 jul 2022, 22:16Šta je sa Gavricem jel nas napusta.elvirbaljic je napisao/la: ↑12 jul 2022, 22:08Gavrica mozes zaboraviti, a tamnoputi... Neka jos malo ostane NN, uglavnom odradio je i pripreme u Sloveniji.Pozitivanstav je napisao/la: ↑12 jul 2022, 21:48Ima jedan video na face stranici Tz Cityja,oko 46 sec jedan tamnoputi igrac,o kome se radi??
Ko zna?
Misic i Gavric vran stroja ponovo...
Tuzla City / Sloga Simin Han
Nemoj tako"Gavrića možeš zaboraviti".Mi trebamo pozdraviti igrača koji odlazi iz našeg kluba i poželiti mu sreću.Nije zadovoljan minutažom,trener ga ne vidi u ekipi,ponuđena mu manja plata, to mi ne moramo znati ali ljudski i sportski red bi trebali.elvirbaljic je napisao/la: ↑12 jul 2022, 22:08Gavrica mozes zaboraviti, a tamnoputi... Neka jos malo ostane NN, uglavnom odradio je i pripreme u Sloveniji.Pozitivanstav je napisao/la: ↑12 jul 2022, 21:48Ima jedan video na face stranici Tz Cityja,oko 46 sec jedan tamnoputi igrac,o kome se radi??
Ko zna?
------------
Ovo se ne zaboravlja.
Povrijedio se protiv Borca
Kao da je bio u ringu: Gavrić objavio fotografiju bez tufera
21.03.22. - 22:50, A. Čaušević

https://sportsport.ba/fudbal/nebojsa-ga ... led/421355
-
- Kontakt:
Njegovo zalaganje i odnos niko ne podanistava. Govorim u smislu daljnje igranja. Nema ga u planovima, nista ja Lose za gavru nisam napisao, kao niti ikada za bilo kog igraca. Nije odradio pripreme, trenutno je u Srbiji (kuci) . Trazi se neko rjesenje,nemam ja nista protiv da ostane, samo je pitanje koliko mu treba da se fizicki pripremi. Sa druge strane, budzet je prilicno rasterecen, igraci za koje smo izdvjali ogroman novac vise nisu tu.tuzlac je napisao/la: ↑12 jul 2022, 22:49Nemoj tako"Gavrića možeš zaboraviti".Mi trebamo pozdraviti igrača koji odlazi iz našeg kluba i poželiti mu sreću.Nije zadovoljan minutažom,trener ga ne vidi u ekipi,ponuđena mu manja plata, to mi ne moramo znati ali ljudski i sportski red bi trebali.elvirbaljic je napisao/la: ↑12 jul 2022, 22:08Gavrica mozes zaboraviti, a tamnoputi... Neka jos malo ostane NN, uglavnom odradio je i pripreme u Sloveniji.Pozitivanstav je napisao/la: ↑12 jul 2022, 21:48Ima jedan video na face stranici Tz Cityja,oko 46 sec jedan tamnoputi igrac,o kome se radi??
Ko zna?
------------
Ovo se ne zaboravlja.
Povrijedio se protiv Borca
Kao da je bio u ringu: Gavrić objavio fotografiju bez tufera
21.03.22. - 22:50, A. Čaušević
https://sportsport.ba/fudbal/nebojsa-ga ... led/421355
Nemoj tako"Gavrića možeš zaboraviti".Mi trebamo pozdraviti igrača koji odlazi iz našeg kluba i poželiti mu sreću.
-
- Kontakt:
Vezano za Gavrica i sl,u biznisu nema ljubavi..
Trebalo bi da ima nekog respekta,s dvije strane.
Trebalo bi da ima nekog respekta,s dvije strane.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Da li je taj tamnoputi, bivsi igrac Francuskog Nantesa?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
elvirbaljic sta ti znaci ovo "nije nas red", jel to znaci da se trebamo zadovoljiti 5-6 mjestom bez nade u borbu za izlazak u Evropu..jasno je svima da se kroji tabela prema nacionalnom predznaku ali iskreno sam mislio da ce Azmir nastojati da to prevazidje i boriti se sa tim kriminalom i ubijanjem sporta i sportskog duha ili se izgleda i on stopio sa ovdašnjim nakaradnim shvatanjem "kako treba da bude" i pustio da se to tako desava..mozda sam ja utopista ali to je strasno i zato mi nikada necemo napraviti iskorak u Evropi a na početku cijele ove price oko Tuzla Citya mi je bas djelovalo da je on covjek koji ce se izdici iz ovog blata gdje se unaprijed sve zna..sramota
-
- Kontakt:
Takav je čovjek. Jednostavno hoće da ga ima svugdje. A znamo da se tako rasipa energija. Mislio sam da će realizirati neke ciljeve kroz ulazak u savez ili federalni parlament. Znam da kao jedinka tesko moze sta učiniti, ali nisam vala ni čuo da je imao neku inicijativu, prijedlog, poslanicko pitanje i sl. Totalno kao da ga nije ni bilo.Aristotel555 je napisao/la: ↑13 jul 2022, 13:27elvirbaljic sta ti znaci ovo "nije nas red", jel to znaci da se trebamo zadovoljiti 5-6 mjestom bez nade u borbu za izlazak u Evropu..jasno je svima da se kroji tabela prema nacionalnom predznaku ali iskreno sam mislio da ce Azmir nastojati da to prevazidje i boriti se sa tim kriminalom i ubijanjem sporta i sportskog duha ili se izgleda i on stopio sa ovdašnjim nakaradnim shvatanjem "kako treba da bude" i pustio da se to tako desava..mozda sam ja utopista ali to je strasno i zato mi nikada necemo napraviti iskorak u Evropi a na početku cijele ove price oko Tuzla Citya mi je bas djelovalo da je on covjek koji ce se izdici iz ovog blata gdje se unaprijed sve zna..sramota
I jos jedna, ako mogu reći, njegova mana je sto oko sebe ne okuplja ljude od struke već rodbinske veze. Mozda tako ima više povjerenja u ljude oko sebe ko zna, ali jako malo stručnjaka je oko njeg. Sve mora sam i zato kažem da se rasipa ta energija.
-
- Kontakt:
Sve si Tacno napisao, i ja Sam za to da se stane u kraj javasluku. Ali uzmi u obzir, da mi nismo na drzavnim jaslama, da mi izvalimo svoj kes, tacnije Azmir izvali. E sad kad si u savezu, kad znas sta i kakva je situacija, vrijedili baciti pare niz vodu, ja mislim da ne vrijedi, a ti kako hoces. I da bude jasno, niko nije odustao od borbe za evropu, uz par pojacanja to je cilj, ali za nesto vise mislim da treba da se poklope jos neke stvari.Aristotel555 je napisao/la: ↑13 jul 2022, 13:27elvirbaljic sta ti znaci ovo "nije nas red", jel to znaci da se trebamo zadovoljiti 5-6 mjestom bez nade u borbu za izlazak u Evropu..jasno je svima da se kroji tabela prema nacionalnom predznaku ali iskreno sam mislio da ce Azmir nastojati da to prevazidje i boriti se sa tim kriminalom i ubijanjem sporta i sportskog duha ili se izgleda i on stopio sa ovdašnjim nakaradnim shvatanjem "kako treba da bude" i pustio da se to tako desava..mozda sam ja utopista ali to je strasno i zato mi nikada necemo napraviti iskorak u Evropi a na početku cijele ove price oko Tuzla Citya mi je bas djelovalo da je on covjek koji ce se izdici iz ovog blata gdje se unaprijed sve zna..sramota
Oslobađanje od nekih zvijezda umisljenih koje su uzimale enormne sume opravdavam. Oni su pravili nezadovoljstvo u timu. Velika plata a slab učinak. Samo uravnoteženim primanjima i disciplinom uz oslonac na mlade igrače I uskoro dobar teren može se očekivati napredak. I to je ono sto treba prakticirati. Skauting i kupljenje mladih talenata širom države pa i šire.
Puno je nekih zvijezda bez učinka i sa dobrom lovom prošlo. Stojcev, Arezina, Said, Krpa, dobar period Dzafa pa i Dofo. Sjetimo se samo Barisica i glume povreda. Husref je puno skupih igrača tražio i više je potrošenu na njih nego što će se dobiti od Evrope. Zato pozdravljam Joviceve stavove.
Puno je nekih zvijezda bez učinka i sa dobrom lovom prošlo. Stojcev, Arezina, Said, Krpa, dobar period Dzafa pa i Dofo. Sjetimo se samo Barisica i glume povreda. Husref je puno skupih igrača tražio i više je potrošenu na njih nego što će se dobiti od Evrope. Zato pozdravljam Joviceve stavove.
Balja ,Ti i Jović se razilazite u viđenju situacije u klubu kao i ambicijama .elvirbaljic je napisao/la: ↑13 jul 2022, 17:41Sve si Tacno napisao, i ja Sam za to da se stane u kraj javasluku. Ali uzmi u obzir, da mi nismo na drzavnim jaslama, da mi izvalimo svoj kes, tacnije Azmir izvali. E sad kad si u savezu, kad znas sta i kakva je situacija, vrijedili baciti pare niz vodu, ja mislim da ne vrijedi, a ti kako hoces. I da bude jasno, niko nije odustao od borbe za evropu, uz par pojacanja to je cilj, ali za nesto vise mislim da treba da se poklope jos neke stvari.Aristotel555 je napisao/la: ↑13 jul 2022, 13:27elvirbaljic sta ti znaci ovo "nije nas red", jel to znaci da se trebamo zadovoljiti 5-6 mjestom bez nade u borbu za izlazak u Evropu..jasno je svima da se kroji tabela prema nacionalnom predznaku ali iskreno sam mislio da ce Azmir nastojati da to prevazidje i boriti se sa tim kriminalom i ubijanjem sporta i sportskog duha ili se izgleda i on stopio sa ovdašnjim nakaradnim shvatanjem "kako treba da bude" i pustio da se to tako desava..mozda sam ja utopista ali to je strasno i zato mi nikada necemo napraviti iskorak u Evropi a na početku cijele ove price oko Tuzla Citya mi je bas djelovalo da je on covjek koji ce se izdici iz ovog blata gdje se unaprijed sve zna..sramota
"Jović poručio: Planiramo da Tuzla u naredne tri godine bude prvak BiH!"
- Objavljeno prije 5 sati , 13 Jula, 2022 17:16
Sarajlice pametuju oko odgađanja utakmice.
-
- Kontakt:
Pa dobro ja pricam za ovu sezonu, po tebi jel ovo ekipa da bude prvak? Ja pisem za ovu sezonu i trenutni roster. Ja ne pisem sta ce biti u naredne tri godine, tri sezone. A u mom postu imas gore boldirano, onaj ko prati BH fudbal jasno mu je sve.tuzlac je napisao/la: ↑13 jul 2022, 22:12Balja ,Ti i Jović se razilazite u viđenju situacije u klubu kao i ambicijama .elvirbaljic je napisao/la: ↑13 jul 2022, 17:41Sve si Tacno napisao, i ja Sam za to da se stane u kraj javasluku. Ali uzmi u obzir, da mi nismo na drzavnim jaslama, da mi izvalimo svoj kes, tacnije Azmir izvali. E sad kad si u savezu, kad znas sta i kakva je situacija, vrijedili baciti pare niz vodu, ja mislim da ne vrijedi, a ti kako hoces. I da bude jasno, niko nije odustao od borbe za evropu, uz par pojacanja to je cilj, ali za nesto vise mislim da treba da se poklope jos neke stvari.Aristotel555 je napisao/la: ↑13 jul 2022, 13:27elvirbaljic sta ti znaci ovo "nije nas red", jel to znaci da se trebamo zadovoljiti 5-6 mjestom bez nade u borbu za izlazak u Evropu..jasno je svima da se kroji tabela prema nacionalnom predznaku ali iskreno sam mislio da ce Azmir nastojati da to prevazidje i boriti se sa tim kriminalom i ubijanjem sporta i sportskog duha ili se izgleda i on stopio sa ovdašnjim nakaradnim shvatanjem "kako treba da bude" i pustio da se to tako desava..mozda sam ja utopista ali to je strasno i zato mi nikada necemo napraviti iskorak u Evropi a na početku cijele ove price oko Tuzla Citya mi je bas djelovalo da je on covjek koji ce se izdici iz ovog blata gdje se unaprijed sve zna..sramota
Zadnja izmjena: elvirbaljic, dana/u 13 jul 2022, 23:10, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Moje skromno mišljenje je da, s obzirom da mi nismo klub koji dobija budzetska sredstva i egzistira na osnovu toga vec se finansira od strane, za sada jednog covjeka, gospodina Husica (jako malo se radi na privlačenju sponzora i drugih oblika finansiranje, ali o tome drugom prilikom) onda ne vidim svrhu da se svake godine ne napada vrh tabele i izlazak u Evropu jer je to znacajan priliv sredstava i otvaraju se mnoge druge mogućnosti igrajući Evropu, a ne da se ulaze "solidno" i na kraju ti to donese neko mjesto koje ne vodi u Evropu odnosno prilivu finansijskih sredstava..po meni je to totalno nerezonski..Znam da nije sve ovo lako izvedivo ali se treba izdici iz ovog sivila nase lige koja je usput rečeno jako, jako losa i postaviti standarde da se svake godine izadje u evropska takmičenja..samim time ce se kroz par godina doci do toga da ni sam Husic ne bi morao ulagati onoliko koliko sada ulaze ili bar prethodnih godina..pred nama je..
Ekipa je za vrh, ali eto Ti kažeš "NIJE NAŠA REDA".JA OVO TVRDIM NA OSNOVU ONOG ŠTO SAM VIDIO PROTIV ČUKARIĆKOG I MARIBORA. FORMACIJA 5-4-1(4-1-4-1) ODLIČNO FUNKCIONIŠE.ONO JE EKIPA ZA VRH.TRČANJE ,PROTIVNICI DALEKO OD GOLA,PRESING.DOTJERATI JOŠ IGRU U ZAVRŠNICI NAPADA KAD TREBA ZABITI GOL I TO JE TO.elvirbaljic je napisao/la: ↑13 jul 2022, 22:51Pa dobro ja pricam za ovu sezonu, po tebi jel ovo ekipa da bude prvak? Ja pisem za ovu sezonu i trenutni roster. Ja ne pisem sta ce biti u naredne tri godine, tri sezone. A u mom postu imas gore boldirano, onaj ko prati BH fudbal jasno mu je sve.tuzlac je napisao/la: ↑13 jul 2022, 22:12Balja ,Ti i Jović se razilazite u viđenju situacije u klubu kao i ambicijama .elvirbaljic je napisao/la: ↑13 jul 2022, 17:41
Sve si Tacno napisao, i ja Sam za to da se stane u kraj javasluku. Ali uzmi u obzir, da mi nismo na drzavnim jaslama, da mi izvalimo svoj kes, tacnije Azmir izvali. E sad kad si u savezu, kad znas sta i kakva je situacija, vrijedili baciti pare niz vodu, ja mislim da ne vrijedi, a ti kako hoces. I da bude jasno, niko nije odustao od borbe za evropu, uz par pojacanja to je cilj, ali za nesto vise mislim da treba da se poklope jos neke stvari.
p.s.
Ti kažeš" zaboravite Gavrića".Jović ga vodi kao povrijeđenog igrača?
-
- Kontakt:
OK, svi imamo pravo misljenja, ja mislim sa trenutnim rosterom 4/5 mjesto i bio bih sretan da budu bolje plasirani od onog sto ja mislim. Gavric, nije odradio pripreme, trenutno u Srbiji, ne radi sa ekipom, ima povredu prognoze su jos 5-10 dana da nece trenirati. Sta ocekujes nesto od igraca koji nije prosao pripreme, koji jos uvijek ne trenira, jos uz to "zelja" sefa da igra sa mladom i brzom ekipom. Zbog svih navedeni stvari je napisano to sto je napisano.tuzlac je napisao/la: ↑13 jul 2022, 23:49Ekipa je za vrh, ali eto Ti kažeš "NIJE NAŠA REDA".JA OVO TVRDIM NA OSNOVU ONOG ŠTO SAM VIDIO PROTIV ČUKARIĆKOG I MARIBORA. FORMACIJA 5-4-1(4-1-4-1) ODLIČNO FUNKCIONIŠE.ONO JE EKIPA ZA VRH.TRČANJE ,PROTIVNICI DALEKO OD GOLA,PRESING.DOTJERATI JOŠ IGRU U ZAVRŠNICI NAPADA KAD TREBA ZABITI GOL I TO JE TO.elvirbaljic je napisao/la: ↑13 jul 2022, 22:51Pa dobro ja pricam za ovu sezonu, po tebi jel ovo ekipa da bude prvak? Ja pisem za ovu sezonu i trenutni roster. Ja ne pisem sta ce biti u naredne tri godine, tri sezone. A u mom postu imas gore boldirano, onaj ko prati BH fudbal jasno mu je sve.
p.s.
Ti kažeš" zaboravite Gavrića".Jović ga vodi kao povrijeđenog igrača?
- Na pitanje novinara šta Husić planira, Jović je odgovorio da je to osvajanje titule prvaka BiH.
"U naredne tri godine se planira da Tuzla City bude prvak BiH i po onome što ja vidim to nisu nerealne ambicije", zaključio je trener tuzlanskog kluba.
-----------------
Ovo što sam pročitao da je izjavio trener Dragan Jović ,dakle borba za titulu,jako me obradovalo i podiglo navijački moral.Ovako se govori.
- Ti Balja, vrati se u status navijača a okani se glasnogovorništva i uloge insajdera.Živog me isprepadaš.
"U naredne tri godine se planira da Tuzla City bude prvak BiH i po onome što ja vidim to nisu nerealne ambicije", zaključio je trener tuzlanskog kluba.
-----------------
Ovo što sam pročitao da je izjavio trener Dragan Jović ,dakle borba za titulu,jako me obradovalo i podiglo navijački moral.Ovako se govori.
- Ti Balja, vrati se u status navijača a okani se glasnogovorništva i uloge insajdera.Živog me isprepadaš.

-
- Kontakt:
Ja neznam kojom rijecima da ti napisem, a da to ne izvrnes i izvuces iz konteksta. Ja nigdje nisam pisao sta je cilj naredne godine ili eventualno za dvije godine, nadji i citiraj me. Ja ako napisem, pisem u sadasnjem vremenu i za tekucu sezonu. Mene ne interesuje sledeca sezona, dvije, tri... Ja neznam ovu hoculi doziviti a kamoli narednih par. Ove godine nije cilj titula, cilje je podmladjivanje ekipe oslobadjanje preskupih i starih igraca. Trener ima obavezu da stvara mladu i brzu ekipu. Nemoj izvlaciti dijelove iz mojih tekstova, nemoj izvrtati ono sto napisem. Ja nisam POTPAROL ILI GLASNOGOVORNIK I INSAJDER, i to necu i ne zelim da budem. Ako nesto napisem, pisem na osnovu onog sto znam i samo u svoje licno ime, ne u ime kluba. Million puta Sam rekao da necu neke stvari da napisem jer takvi kao ti izvrnu, prave sliku onoga sto zele. Ja nepisem ono sto mi svi zelimo cuti, nego ono sto jeste.tuzlac je napisao/la: ↑14 jul 2022, 12:17- Na pitanje novinara šta Husić planira, Jović je odgovorio da je to osvajanje titule prvaka BiH.
-----------------
- Ti Balja, vrati se u status navijača a okani se glasnogovorništva i uloge insajdera.Živog me isprepadaš.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.