Bh. klubovi u Europi - 2022/23
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bh. klubovi u Europi - 2022/23
Zrinjski nista u Evropi nije uradio a i ove godine su imali protivnika po mjeri. Ovaj Sheriff je 50% losiji nego prosle godine a pobjednik tog duela igra protiv Maribora, znaci imas dva solidna protivnika za grupnu fazu Konferencijske ili potencijalno i Lige Evrope. Ovako nema sanse da odu u grupu Konferencijske jer u 3. I 4. pretkolu ce biti nenosioci i vjerovatno dobiti i jacu ekipu od Sheriffa i Maribora ili odmah u 3 ili zadnju rundu kvalifikacija, AKO prodju Tiranu.
Nase ekipe realno nemaju sanse za plasman u grupu od pocetka kvalifikacija nego samo sampion ako prodje ono prvo pretkolo. Ove godine su Borac i Tuzla bili nenosioci i imali su srece sa zrijebom. Borac cak i duplu srecu jer je i u drugom pretkolu dobio losiji ekipu. Da smo imali manje srece Borac bi dobio Ljubljanu a Tuzla Dinamo Minsk i to bi vec bilo upitno da li bi ijedni prosli.
Nase ekipe realno nemaju sanse za plasman u grupu od pocetka kvalifikacija nego samo sampion ako prodje ono prvo pretkolo. Ove godine su Borac i Tuzla bili nenosioci i imali su srece sa zrijebom. Borac cak i duplu srecu jer je i u drugom pretkolu dobio losiji ekipu. Da smo imali manje srece Borac bi dobio Ljubljanu a Tuzla Dinamo Minsk i to bi vec bilo upitno da li bi ijedni prosli.
Patuljak od kluba.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tu sreću treba iskoristiti i oboriti rekord što se tiče državnog koeficijenta, uvjeren sam da možemo minimalno 2.500 izvući a ni 3.000 nije daleko.totasef1 je napisao/la: ↑13 jul 2022, 12:40Zrinjski nista u Evropi nije uradio a i ove godine su imali protivnika po mjeri. Ovaj Sheriff je 50% losiji nego prosle godine a pobjednik tog duela igra protiv Maribora, znaci imas dva solidna protivnika za grupnu fazu Konferencijske ili potencijalno i Lige Evrope. Ovako nema sanse da odu u grupu Konferencijske jer u 3. I 4. pretkolu ce biti nenosioci i vjerovatno dobiti i jacu ekipu od Sheriffa i Maribora ili odmah u 3 ili zadnju rundu kvalifikacija, AKO prodju Tiranu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Šansi za grupe nema, ali bar državni da nabijemo jer će nas i kosovari prestići ako ništa ne uradimoMortemHz je napisao/la: ↑13 jul 2022, 12:51Tu sreću treba iskoristiti i oboriti rekord što se tiče državnog koeficijenta, uvjeren sam da možemo minimalno 2.500 izvući a ni 3.000 nije daleko.totasef1 je napisao/la: ↑13 jul 2022, 12:40Zrinjski nista u Evropi nije uradio a i ove godine su imali protivnika po mjeri. Ovaj Sheriff je 50% losiji nego prosle godine a pobjednik tog duela igra protiv Maribora, znaci imas dva solidna protivnika za grupnu fazu Konferencijske ili potencijalno i Lige Evrope. Ovako nema sanse da odu u grupu Konferencijske jer u 3. I 4. pretkolu ce biti nenosioci i vjerovatno dobiti i jacu ekipu od Sheriffa i Maribora ili odmah u 3 ili zadnju rundu kvalifikacija, AKO prodju Tiranu.
-
- Kontakt:
Ide Profa na prvu pobjedu u europi u karijeri

I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Možda bi mogli Litvance prestićiFoSte95 je napisao/la: ↑13 jul 2022, 13:34Šansi za grupe nema, ali bar državni da nabijemo jer će nas i kosovari prestići ako ništa ne uradimoMortemHz je napisao/la: ↑13 jul 2022, 12:51Tu sreću treba iskoristiti i oboriti rekord što se tiče državnog koeficijenta, uvjeren sam da možemo minimalno 2.500 izvući a ni 3.000 nije daleko.totasef1 je napisao/la: ↑13 jul 2022, 12:40Zrinjski nista u Evropi nije uradio a i ove godine su imali protivnika po mjeri. Ovaj Sheriff je 50% losiji nego prosle godine a pobjednik tog duela igra protiv Maribora, znaci imas dva solidna protivnika za grupnu fazu Konferencijske ili potencijalno i Lige Evrope. Ovako nema sanse da odu u grupu Konferencijske jer u 3. I 4. pretkolu ce biti nenosioci i vjerovatno dobiti i jacu ekipu od Sheriffa i Maribora ili odmah u 3 ili zadnju rundu kvalifikacija, AKO prodju Tiranu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Mi stalno neke koeficijente nabijamo..a realno uvijek budemo nabijeni.Sve utakmice do sada su bile bljak..i Borca i Tuzle pogotovo Zrinje.Ovaj Šerif je rinaka teška i tu je pao Sergej ,ne možeš igrati 45 minuta a tri poluvremena se kriti i k.a.k.i.t.i u gaće.Mi imamo kompleks i veliku količinu neznanja.Sergej je katastrofalno skautirao Šerifa i ta je ekipa u rangu Voždovca.Ponavljam ovaj Šerif a ne prošlogodišnji..i kada se krenu igrati ova pretkola od naših lagano dobijem proljev i osip....
-
- Kontakt:
Cek zar ima toga ko je nosioc u 3 pretkolu cl? Netko rece da nema toga(mislim na stupanj prvaka) i jel mi mozemo igrati u trecem sa ekipama koje su ispale u prvom pretkolu jel tako il je drugacije nek mi netko pojasni? Haha
.....nisam te presto voljeti.....
Ispali od 9. plasirane ekipe Bjelorusije, i na guzove prosli prvaka Crne Gore na domacem terenu. I sad oni nasli komentarisati ucinak Zrinjskog.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 jul 2022, 12:34Ma pusti budalu. To je onaj kojem sam rekao da smo odradili vrhunski rok, a on meni odgovori odbio vas Kocevic.![]()
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Majmune ko ti trese kavez. Odyebaus u koracimaTristan10 je napisao/la: ↑13 jul 2022, 16:29Ispali od 9. plasirane ekipe Bjelorusije, i na guzove prosli prvaka Crne Gore na domacem terenu. I sad oni nasli komentarisati ucinak Zrinjskog.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 jul 2022, 12:34Ma pusti budalu. To je onaj kojem sam rekao da smo odradili vrhunski rok, a on meni odgovori odbio vas Kocevic.![]()

Kad ste zadnji put titulu osvojili ?
Kad ste igrali play off nekog takmicenja?
Jeste igrali zadnjih 10 god kvalifikacije za ligu prvaka?

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Kakva je to kultura komunikacije? Hajde dodji i u lice mi to reci, pa da vidimo? Ako smijes? "Gospodin" iz Sarajeva.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 jul 2022, 16:33Majmune ko ti trese kavez. Odyebaus u koracimaTristan10 je napisao/la: ↑13 jul 2022, 16:29Ispali od 9. plasirane ekipe Bjelorusije, i na guzove prosli prvaka Crne Gore na domacem terenu. I sad oni nasli komentarisati ucinak Zrinjskog.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 jul 2022, 12:34
Ma pusti budalu. To je onaj kojem sam rekao da smo odradili vrhunski rok, a on meni odgovori odbio vas Kocevic.![]()
![]()
Osvajače 1. lige FBIH treba počet slati u pretkola lige prvaka pa da i pijačari okuse to voće.
0 (slovima: nula) plasmana
0 (slovima: nula) plasmana

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Sta ti je bolan, opusteno. Samo necu da nastavljam komunikaciju a navalio si na mene jos nedavno na plbih temi.Tristan10 je napisao/la: ↑13 jul 2022, 16:34Kakva je to kultura komunikacije? Hajde dodji i u lice mi to reci, pa da vidimo? Ako smijes? "Gospodin" iz Sarajeva.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 jul 2022, 16:33Majmune ko ti trese kavez. Odyebaus u koracima![]()
Ne citiraj me i necu te citirati

Iskreno, pojma nemam ko si.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 jul 2022, 16:37Sta ti je bolan, opusteno. Samo necu da nastavljam komunikaciju a navalio si na mene jos nedavno na plbih temi.Tristan10 je napisao/la: ↑13 jul 2022, 16:34Kakva je to kultura komunikacije? Hajde dodji i u lice mi to reci, pa da vidimo? Ako smijes? "Gospodin" iz Sarajeva.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 jul 2022, 16:33
Majmune ko ti trese kavez. Odyebaus u koracima![]()
Ne citiraj me i necu te citirati![]()
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Možda si samo slučajno naletio, ali fakat sam ubijeđen bio da nešto baš na mene krenu. Sve ok, i ja sam pretjerao na temi gdje se fino diskutuje, pa da ne kvarimo ostalima fine diskusijeTristan10 je napisao/la: ↑13 jul 2022, 16:39Iskreno, pojma nemam ko si.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 jul 2022, 16:37Sta ti je bolan, opusteno. Samo necu da nastavljam komunikaciju a navalio si na mene jos nedavno na plbih temi.
Ne citiraj me i necu te citirati![]()

Sto se tice Zrinjskog i izjave Jakirovica ne vidim nista pogresno. Ekipa je igrala u skladu sa mogucnostima. To u principu znaci da ti dodje ekipa koja ima iskustvo veliki takmicenja, dovedu na ljeto citavu novu ekipu kvalitetnih igraca, i iako nisu uigrani izbace ti sampiona nase lige, koji se uigravaju duzi period. To je jednostavno razlika u individualnom kvalitetu koja se nadoknadi budzetom i iskustvnom kluba. Mislim da je Zrinjski imao dobre sanse protiv Maribora, i to je po mom bio kiks.
Bajram SeriFF Mubarek Olsun svima koji slave 

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Vise su sanse sad imali...ovako na prvu skoro sva ova ispadanja su ista. Izadju brane se i rezultat na kraju ispadne ok a to sto nisu posteno sutnuli na go nema veze...a ako je iko imo protivnika i protivnika po mjeri to je ZrinskiTristan10 je napisao/la: ↑13 jul 2022, 16:44Sto se tice Zrinjskog i izjave Jakirovica ne vidim nista pogresno. Ekipa je igrala u skladu sa mogucnostima. To u principu znaci da ti dodje ekipa koja ima iskustvo veliki takmicenja, dovedu na ljeto citavu novu ekipu kvalitetnih igraca, i iako nisu uigrani izbace ti sampiona nase lige, koji se uigravaju duzi period. To je jednostavno razlika u individualnom kvalitetu koja se nadoknadi budzetom i iskustvnom kluba. Mislim da je Zrinjski imao dobre sanse protiv Maribora, i to je po mom bio kiks.
Ja sam imo osjecaj da se igralo 5 dana ne bi dali go...jedino frljoka neka. Ovaj Serif je bas bio sansa da prodju
Al ne znam sta je konto jakirovic, sabice ih u 16 i nabijat u kazneni kako bi bilbija kupio odbijance...pa nije svak leotar
Iskreno pokazalo se da Jakirovic i Zrinski nemaju nikakve taktike i plana B, imaju samo sirovu snagu i ho ruk sto je dovoljno za PL
Zadnja izmjena: Victor, dana/u 13 jul 2022, 17:26, ukupno mijenjano 1 put.
Ex "invincible"
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..
/Internazionale Milano/
=NYK=
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.