Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
I ja sam mislio jedno vrijeme ali kakvi.Dobar za nase lige i to je to,nista vise.Jbg nekima paše nasa liga nekima neki drugi stil fudbala,bilo je na papiru puno bolji igraca od njega koji su bili katastrofa u nasoj ligi a fenomenalni vani u puno jacim ligama.Tristan10 je napisao/la: ↑12 jul 2022, 21:11Kazu reprezentativni kalibar?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑12 jul 2022, 21:07Jbg Bilbija zabije 35 golova za sezonu,protiv samo malčice jace odbrane ne moze za 3 sata jedan.Danas 2 mrtve sanse jednu je morao zabit.Savic,Ticinovic,Memija,Cuze katastrofa
Kakva bruka.Ekipa Zrinjskog porazom od moldavskog Sheriffa rezultatom 1:0 ispala je iz nogometne Lige prvaka, čime je nastavljena katastrofalna tradicija bh. klubova u najelitnijem nogometnom takmičenju u Evropi gdje nam je maksimalni domet od 2008. godine 2. pretkolo.
Jel realno da neko nije mogao proci makar jednom,ako nista nekom frljokom? Doduse,nismo ni imali srece u tim zrijebovima.Uvijek su nas zapadali timovi s najvecim koeficijentom,pa cak i kad je Zrinjski bio nositelj prije par godina od svih onih taraba ih zapadne Spartak TrnavaBoixosNois1899 je napisao/la: ↑12 jul 2022, 21:38Kakva bruka.Ekipa Zrinjskog porazom od moldavskog Sheriffa rezultatom 1:0 ispala je iz nogometne Lige prvaka, čime je nastavljena katastrofalna tradicija bh. klubova u najelitnijem nogometnom takmičenju u Evropi gdje nam je maksimalni domet od 2008. godine 2. pretkolo.
Bilbija je malen,nejak,neskocan,spor,seceras. Druga klasa. Moze protiv Leotara,dalje ne !!opalaopala je napisao/la: ↑12 jul 2022, 21:29I onda se čude sto Bilbiju ne zovu u reprezentaciju ? Trebali bi opet pocet kmečati sto ga Petev ne zove ili sto ne igra . Moj Nemanja dokazao si da si kvalitet za našu ligu , al zato čim predjes granicu ti si amater
Jesi im sjeo na dušuopalaopala je napisao/la: ↑12 jul 2022, 21:46Razlog ispadanja je ovaj debeli kuhar sto su ga poveli iz Mostara , lik nije posolio hranu . Zato su nakvi bili
Ma kakva nesreca brate.Manjak kvaliteta.Treba znati i zavrsiti sanse.Zrinjski je ok izgledao do 20m do gola,odatle...
Moram malo , pokušali da budu idoli nacije kad ono prc .JimmyPage je napisao/la: ↑12 jul 2022, 21:54Jesi im sjeo na dušuopalaopala je napisao/la: ↑12 jul 2022, 21:46Razlog ispadanja je ovaj debeli kuhar sto su ga poveli iz Mostara , lik nije posolio hranu . Zato su nakvi bili![]()
60/40 po meni prednost za Zrinjski.Prva u Albaniji vec iduce sedmice,ako se vrati Jakovljevic mogu uzeti vec pozitivan rezultat dole.Mislim da ce opet biti tvrde utakmice,na jedan gol razlike da to ide
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.