FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
Voljom žrijeba, Velež će prvi meč 21.07. igrati na domaćem terenu, dok će u uzvratu biti gost i tu će se ujedno i odlučiti putnik u narednu fazu. Kako i oni i Tuzla City igraju na stadionu Grbavica, prednost će imati Velež, dok će Tuzlaci prvi susret gostovati u 2. pretkolu AZ Alkmaru.
-
- Kontakt:
Da li ce neko penosut tekmu protiv Tre Pena??
-
- Kontakt:
Jel ovo PR otpušten ili mu kasni plata pa bojkotuje ili ne zna svoj posao.
Niti jedne informacije a mnogo toga nas interesuje.
Koliko je karta protiv Tre Pennea?
Ako prođemo sta se dešava za domaćinstvom protiv AZ, bolje da igramo i na Bilinom al da smo prvu domaćini. Tako bi bar imali neku šansu. Odemo li tamo prvo, Bgm teško.
Kad će clanske za ovu sezonu. Prošle i pretprošle sam ih u ovo doba već imao u džepu?
Gdje igramo domaće za PL?
Šta je sa odgodom protiv Sarajeva?
Sve ovo nagađamo skupljajući informacije sa portala.
Ako prođemo sta se dešava za domaćinstvom protiv AZ, bolje da igramo i na Bilinom al da smo prvu domaćini. Tako bi bar imali neku šansu. Odemo li tamo prvo, Bgm teško.
Kad će clanske za ovu sezonu. Prošle i pretprošle sam ih u ovo doba već imao u džepu?
-
- Kontakt:
Nece biti prenosa, ali ce se obezbjediti stream. Bar tako je danas Do 12,00 sati bilo. A sobzirom, da kod nas nije nista nacisto, obradova bih se da bude drugacije od onog sto Sam napisao.
Tuzla City / Sloga Simin Han
-
- Kontakt:
Sta da ti kazem. Imas jednog lika, koji se malo umislio, kojeg ocito klub ne "interesuje" plaho. Kad stigne i kad mu se digne nesto i objavi. Ali nebih ja na njega svaljivao krivicu, mada je nekim djelom i on odgovoran. Zna se ko vedri i oblacu, od Azmira do Almira, ali eto haman svima svejedno za interesovanja navijaca. Ukazivao sam na to, ali bojim se da vise necu, nek rade kako MISLE da je Ispravno.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑12 jul 2022, 16:54Jel ovo PR otpušten ili mu kasni plata pa bojkotuje ili ne zna svoj posao.
Ako MISLE da je ovo nacin promovisanja kluba, da na ovakav nacin dobijamo simpatije obicnih ljudi, varaju se.
Nekako nakon završetka protekle sezone sve oko kluba ide nešto sporije nego ranije prethodnih sezona.I na terenu i van terena.
Informacija koje interesuju navijače i simpatizere ima vrlo malo ili ih nema uopšte.Do utakmice u Sarajevu je 2 dana a nikakvih obavještenja i preporuka.
O članskim kartama ništa.Fan šop ne radi.Gdje će se i kada moći kupiti novi bijeli dres u kojem su igrači igrali utakmicu u San Marinu ?
Informacija koje interesuju navijače i simpatizere ima vrlo malo ili ih nema uopšte.Do utakmice u Sarajevu je 2 dana a nikakvih obavještenja i preporuka.
O članskim kartama ništa.Fan šop ne radi.Gdje će se i kada moći kupiti novi bijeli dres u kojem su igrači igrali utakmicu u San Marinu ?
AZMIRU HUSIĆU NAVIJAČI NIKADA NISU TREBALI.PRATIM GA GODINAMA (2 U FEDERALNOJ I 4 U PL),HUSIĆ NIKAD NIJE SPOMENUO NAVIJAČE TUZLA CITYJA.NAJBOLJE DA ZAKLJUČA STADION PRED UTAKMICU I GLEDA JE SAM U DRUŠTVU ODABRANIH AHBABA.ON NE ZASLUŽUJE DA NJEGOV PRIVATNI KLUB NOSI GRB SVETE SREBRENICE.PONAŠA SE KRKANSKI, POTPUNO OTUĐENO OD LJUDI KOJI ZAISTA VOLE I REŠPEKTUJU TUZLACITY.POPUT ONOG DJETETA KOJE UZME LOPTU I KAŽE, NEMA VIŠE IGRE, NE DAM LOPTU.LOPTA JE MOJA...........elvirbaljic je napisao/la: ↑12 jul 2022, 17:34Sta da ti kazem. Imas jednog lika, koji se malo umislio, kojeg ocito klub ne "interesuje" plaho. Kad stigne i kad mu se digne nesto i objavi. Ali nebih ja na njega svaljivao krivicu, mada je nekim djelom i on odgovoran. Zna se ko vedri i oblacu, od Azmira do Almira, ali eto haman svima svejedno za interesovanja navijaca. Ukazivao sam na to, ali bojim se da vise necu, nek rade kako MISLE da je Ispravno.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑12 jul 2022, 16:54Jel ovo PR otpušten ili mu kasni plata pa bojkotuje ili ne zna svoj posao.
Ako MISLE da je ovo nacin promovisanja kluba, da na ovakav nacin dobijamo simpatije obicnih ljudi, varaju se.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 12 jul 2022, 19:11, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Nije bas tako, zna on i zeli da ima navijace. Previse je "svojih" okupio, i onda sve gledao kao moji su, kakav god popust napravili ili koliko god "azurni" bili.tuzlac je napisao/la: ↑12 jul 2022, 19:05AZMIRU HUSIĆU NAVIJAČI NIKADA NISU TREBALI.PRATIM GODINAMA (2 U FEDERALNOJ I 4 U PL),HUSIĆ NIKAD NIJE SPOMENUO NAVIJAČE TUZLA CITYJA.NAJBOLJE DA ZAKLJUČA STADION PRED UTAKMICU I GLEDA JE SAM U DRUŠTVU ODABRANIH AHBABA.elvirbaljic je napisao/la: ↑12 jul 2022, 17:34Sta da ti kazem. Imas jednog lika, koji se malo umislio, kojeg ocito klub ne "interesuje" plaho. Kad stigne i kad mu se digne nesto i objavi. Ali nebih ja na njega svaljivao krivicu, mada je nekim djelom i on odgovoran. Zna se ko vedri i oblacu, od Azmira do Almira, ali eto haman svima svejedno za interesovanja navijaca. Ukazivao sam na to, ali bojim se da vise necu, nek rade kako MISLE da je Ispravno.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑12 jul 2022, 16:54Jel ovo PR otpušten ili mu kasni plata pa bojkotuje ili ne zna svoj posao.
-
- Kontakt:
Definitivno promocija utakmice nula bodova, ali se zaustavilo i sa dovodjenjem igraca i formiranjem ozbiljne ekipe i jako teško ili nikako se ne može naci informacija o desavanju u klubu..ne znam zbog čega, to mi ne lici na ambicioznog Husica koji uvijek zeli vise i sigurno ima potpuno pogrešne ljude oko sebe koji su izgleda totalno bezidejni..ovo je bila savršena prilika da se dobije veca baza navijača i simpatizera ali eto neko ozbiljno zabusava..
MNOGO JE NAŠIH LJUDI TU, U BIH , IZ ČITAVOG SVIJETA.UVJEREN SAM DA ŽELE BITI NA GRBAVICI U ČETVRTAK A I PROTIV ALKMARA.ŠTA JE PROBLEM DATI NEKOLIKO OSNOVNIH INFORMACIJA O UTAKMICAMA,CIJENI KARATA I GDJE IH KUPITI.NARAVNO I KADA SE OTVARA STADION GRBAVICA.DIREKTOR VUGDALIĆ SE POJAVLJUJE SAMO KAD JE KAKVO ŽRIJEBANJE.
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 12 jul 2022, 19:24, ukupno mijenjano 2 puta.
MA ETO, JA MU ROSTER SA KOJIM ULAZIMO U SEZONU KABULIM(PRIHVATAM).MOŽDA JA NE ZNAM ŠTA SE IZ BRDA VALJA PA DA SE NE OGRIJEŠIM O ČOVJEKA.Aristotel555 je napisao/la: ↑12 jul 2022, 19:16Definitivno promocija utakmice nula bodova, ali se zaustavilo i sa dovodjenjem igraca i formiranjem ozbiljne ekipe i jako teško ili nikako se ne može naci informacija o desavanju u klubu..ne znam zbog čega, to mi ne lici na ambicioznog Husica koji uvijek zeli vise i sigurno ima potpuno pogrešne ljude oko sebe koji su izgleda totalno bezidejni..ovo je bila savršena prilika da se dobije veca baza navijača i simpatizera ali eto neko ozbiljno zabusava..
-
- Kontakt:
Sto se tice rostera "tako mora biti" i ok je, ove godine idemo sa mladom ekipom, nije Red na nas i tu se prica zavrsava. Necemo biti kao Velez, ulozis, pojacas se, oni te na drugi nacin srezu. Bit ce konkurentna ekipica, borba za 4/5 mjesto i tamam.tuzlac je napisao/la: ↑12 jul 2022, 19:22MA ETO, JA MU ROSTER SA KOJIM ULAZIMO U SEZONU KABULIM(PRIHVATAM).MOŽDA JA NE ZNAM ŠTA SE IZ BRDA VALJA PA DA SE NE OGRIJEŠIM O ČOVJEKA.Aristotel555 je napisao/la: ↑12 jul 2022, 19:16Definitivno promocija utakmice nula bodova, ali se zaustavilo i sa dovodjenjem igraca i formiranjem ozbiljne ekipe i jako teško ili nikako se ne može naci informacija o desavanju u klubu..ne znam zbog čega, to mi ne lici na ambicioznog Husica koji uvijek zeli vise i sigurno ima potpuno pogrešne ljude oko sebe koji su izgleda totalno bezidejni..ovo je bila savršena prilika da se dobije veca baza navijača i simpatizera ali eto neko ozbiljno zabusava..
NAPOKON.....
Počela rekonstrukcija nogonetnog terena na stadionu Tušanj
426 views Jul 12, 2022
Projekt rekonstrukcije glavnog terena na stadionu Tušanj u Tuzli, većim dijelom se finansira iz UEFA fondova i vlastitih sredstava Nogometnog saveza BiH, dok manjim dijelom u realizaciji učestvuje i Gradska uprava Tuzle.

Počela rekonstrukcija nogonetnog terena na stadionu Tušanj
426 views Jul 12, 2022
Projekt rekonstrukcije glavnog terena na stadionu Tušanj u Tuzli, većim dijelom se finansira iz UEFA fondova i vlastitih sredstava Nogometnog saveza BiH, dok manjim dijelom u realizaciji učestvuje i Gradska uprava Tuzle.

Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 12 jul 2022, 20:26, ukupno mijenjano 1 put.
TRREBA OVO DUBLJE KOPATI.MINIMUM JEDAN METAR I 20 U DUBINU IZVADITI SVU STARU DRENAŽU DA SE DOĐE DO DNA..ONDA IDE NOVA DRENAŽA PA TEK ONDA OVI ZAVRŠNI SLOJEVI.DAVNO JE BILA 1957.
UBRZANI RADOVI NA STADIONU
"Front Slobode" 11.04.1957

https://www.facebook.com/17914897177585 ... 96/?type=3
----------------------

https://www.facebook.com/17914897177585 ... 93/?type=3
----------

UBRZANI RADOVI NA STADIONU
"Front Slobode" 11.04.1957

https://www.facebook.com/17914897177585 ... 96/?type=3
----------------------

https://www.facebook.com/17914897177585 ... 93/?type=3
----------

Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 12 jul 2022, 20:18, ukupno mijenjano 4 puta.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja neću da pričam o ekipi i igračima. Vjerujem da to puno teze ide nego mi mislimo. Govorim o stvarima koje vec imamo i na kojima možemo graditi pricu.elvirbaljic je napisao/la: ↑12 jul 2022, 17:34Sta da ti kazem. Imas jednog lika, koji se malo umislio, kojeg ocito klub ne "interesuje" plaho. Kad stigne i kad mu se digne nesto i objavi. Ali nebih ja na njega svaljivao krivicu, mada je nekim djelom i on odgovoran. Zna se ko vedri i oblacu, od Azmira do Almira, ali eto haman svima svejedno za interesovanja navijaca. Ukazivao sam na to, ali bojim se da vise necu, nek rade kako MISLE da je Ispravno.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑12 jul 2022, 16:54Jel ovo PR otpušten ili mu kasni plata pa bojkotuje ili ne zna svoj posao.
Kad mi koji smo navijači ili simpatizeri ne znamo kad je utakmica npr protiv AZ kako očekivati da to zna prosjecan građanin. Kad mi jos ne znamo koliko je karta protiv Tre Penne kako da zna neko ko ne prati klub a pratio bi.
Ovo treba svaki dan da se spominje, pa bolan igraš evropu kud će bolji marketing da privuče obicne ljude koji vole fudbal i sport uopće. To je nama ciljna skupina a ne oni krezubi na drugoj strani.
Pa za utakmicu u Sarajevu moras imati informacije da se organizujes, nije na Tušnju pa da mozes krenuti pola sata pred utakmicu. Nekad se stvarno zapitam da li uopće zele navijace ili ne. Ja nikakve koristi nemam od kluba, ali pružam podršku koliko treba. Ili ne žele navijače ili je klub pun ljudi koji nemaju ideje, ne znaju svoj posao ili neće da rade.
Za ovu evropu su bar trebali profesionalno odraditi, mnogo tu pčela zuji a malo meda daju.
-
- Kontakt:
Ima jedan video na face stranici Tz Cityja,oko 46 sec jedan tamnoputi igrac,o kome se radi??
Ko zna?
Misic i Gavric vran stroja ponovo...
Ko zna?
-
- Kontakt:
Gavrica mozes zaboraviti, a tamnoputi... Neka jos malo ostane NN, uglavnom odradio je i pripreme u Sloveniji.Pozitivanstav je napisao/la: ↑12 jul 2022, 21:48Ima jedan video na face stranici Tz Cityja,oko 46 sec jedan tamnoputi igrac,o kome se radi??
Ko zna?
Šta je sa Gavricem jel nas napusta.elvirbaljic je napisao/la: ↑12 jul 2022, 22:08Gavrica mozes zaboraviti, a tamnoputi... Neka jos malo ostane NN, uglavnom odradio je i pripreme u Sloveniji.Pozitivanstav je napisao/la: ↑12 jul 2022, 21:48Ima jedan video na face stranici Tz Cityja,oko 46 sec jedan tamnoputi igrac,o kome se radi??
Ko zna?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Doktorinho i 9 gostiju.