Sto bi rekao pokojni Milan Babic: "Ne ide, ne ide..."

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Kako su govorili Atinjani: Slican se slicnome veseli.jose je napisao/la:Revanš dogovoren za 6. februar 2013. godine, najvjerovatnije u Rimu.
Vidis kako to dogovaraju velike reprezentacije, nekoliko godina unaprijed. A ne k'o ovi naši, mogli bi Mexico, a ako ne uspije, ide Iran i sl.
To su sve stranci koji igraju za Udine.meskalin je napisao/la:po meni Udine imaju fnatasticnu sredinu igraju jako brzo i na prvo, ne znam tacno sve igrace , ali trebalo bi je copy paste u azzure + di natale
MaGiCa je napisao/la:To su sve stranci koji igraju za Udine.meskalin je napisao/la:po meni Udine imaju fnatasticnu sredinu igraju jako brzo i na prvo, ne znam tacno sve igrace , ali trebalo bi je copy paste u azzure + di natale
to ti tek sad skontorobovi88 je napisao/la: Realno po meni Inter ima bolju ekipu od ove ostale 2.
Najvise mi se svidja ovaj trio Pazzini - Cassano - Quaglia![]()
Ett.
Ja ocekujem da se neko od navijaca Rome ovde javi i pokaze post kojim najavljuje pobedu Rome nad Napolijem, nekoliko sedmica pre ove utakmice. To je "hrabrost". Bar je tako to taj momak definisao.Puma je napisao/la:ocekujem mrtvu trku za prvog strijelca lige izmedju Eto'a, Ibrahimovica i Cavanija
mislim da ce Di Natale i Di Vaio popustiti malo
Misliš na mene? Znaš da mi je sjećanje slabo, nisam se mogao sjetiti ni da te ja nisam tjerao sa teme. Ako sam ja, potrudiću se da pronađem taj post..MaGiCa je napisao/la:Ja ocekujem da se neko od navijaca Rome ovde javi i pokaze post kojim najavljuje pobedu Rome nad Napolijem, nekoliko sedmica pre ove utakmice. To je "hrabrost". Bar je tako to taj momak definisao.Puma je napisao/la:ocekujem mrtvu trku za prvog strijelca lige izmedju Eto'a, Ibrahimovica i Cavanija
mislim da ce Di Natale i Di Vaio popustiti malo
Ma ti si dobar decko. Nisam mislio na tebe. Onaj ko treba da se prepozna, vec je to uradio.spielführer_21 je napisao/la: Misliš na mene? Znaš da mi je sjećanje slabo, nisam se mogao sjetiti ni da te ja nisam tjerao sa teme. Ako sam ja, potrudiću se da pronađem taj post..
Btw, čestitam na zasluženoj pobjedi. Navijam za vas da osvojite prvenstvo..
Ekipe Fiorentine i Lucchesea, takozvani Giovanissimi Regionali B (djeca od 12 godina) su kažnjeni sa 100 eura po igraču i oduzimanjem jednog boda na tabeli, zbog toga jer u decembru nisu odigrali utakmicu, zbog solidarisanja sa jednim dječakom iz ekipe Lucchesea, kojemu je umro otac.
Nevjerovatan poraz za sport, kad se dozvolilo da se dva kluba i djeca od 12 godina tako drastično kazne, a sve zbog poštovanja i saosjećanja u bolu sa svojim kolegom i njegovom porodicom koja je prolazila kroz težak i tužan period...