Chelsea FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
Ljudi ga ne vole zbog foliranja pre svega,dobar je igrac,nikada ne bi rekao da ce on da dodje niti sam ocekivao do pocetka ovih spekulacija,na tim krilima smo bas tanki a imamo sirok izbor igraca,verovatno ne mogu da odgovore na zahteve tuhela,pulisic je npr. bio extra prve sezone kod lamparda,posle ocaj 2 sezone.
- wadethegreat
- Kontakt:
Raphinha ide u Barsu.
Meni je iskreno drago 60 milki za igraca koji je objektivno losiji od Sterlinga i koji hoce da ide u drugi klub.
Samo koga dovesti desno nema bas previse opcija na trzistu da imaju smisla.
Na kraju ce nam Hakim i Pulisic i Werner ostati kako je krenulo...
Posto moramo dovesti jos dosta igraca nadam se da ce ubrzati taj proces jer necemo se uigravati kad pocne sezona...
Meni je iskreno drago 60 milki za igraca koji je objektivno losiji od Sterlinga i koji hoce da ide u drugi klub.
Samo koga dovesti desno nema bas previse opcija na trzistu da imaju smisla.
Na kraju ce nam Hakim i Pulisic i Werner ostati kako je krenulo...
Posto moramo dovesti jos dosta igraca nadam se da ce ubrzati taj proces jer necemo se uigravati kad pocne sezona...
Svi ti igrači koji se povezuju sa nama uopšte nisu bolji nego naprotiv i lošiji od Hakima,Wernera,i Pulišća...hajd reći ćemo da će Sterling biti neki upgrade međutim sve je to tankosava.Ono što mi je drago je da je onaj bizon otišao..ali opet nemamo pravog napadača.Ako bi Havertz poradio na fizici,nabacio 5-10 kila čistih mišića da se može tući sa stoperima..mislim da bi se i sami iznenadili kako bi bio učinkovit...
- wadethegreat
- Kontakt:
Havertz malo drugacije igra malo vise laznu 9tku mada zna imati strasnu kretnju u 16.
Dobar je on Broja zamjena.
Ionako radimo remont ne ocekujem da odmah ove sezone zapalimo premier ligu.
Imamo precih stvari stoperi recimo to je hitno.
Sterling je veliki upgrade u odnosu na ovo sto imamo.
Iako nije poceo previse utakmica prosle sezone opet je outscoro sva nasa krila.
Najbolja verzija Sterlinga je svemirski brod za ove.
Dobar je on Broja zamjena.
Ionako radimo remont ne ocekujem da odmah ove sezone zapalimo premier ligu.
Imamo precih stvari stoperi recimo to je hitno.
Sterling je veliki upgrade u odnosu na ovo sto imamo.
Iako nije poceo previse utakmica prosle sezone opet je outscoro sva nasa krila.
Najbolja verzija Sterlinga je svemirski brod za ove.
- wadethegreat
- Kontakt:
Gnabry alternativa za Raphinhu. Iskreno bolja opcija Trebali su ga odmah ganjati.
Mislim da bi Koulibaly bio dobro pojačanje za našu odbranu.
- wadethegreat
- Kontakt:
Najrealnija opcija za sada.
31 godina nekih 3 4 godine moze jos gurati vjerujem s obzirom koliko se produzio prime ovim modernim igracima.
Samo dovodimo sve iskusne bas igrace osim ovog golmana is Amerike.
Treba sada Kounde ili neki drugi mladji malo stoper.
Nadam se i Gnabriju.
31 godina nekih 3 4 godine moze jos gurati vjerujem s obzirom koliko se produzio prime ovim modernim igracima.
Samo dovodimo sve iskusne bas igrace osim ovog golmana is Amerike.
Treba sada Kounde ili neki drugi mladji malo stoper.
Nadam se i Gnabriju.
Kulibali izgleda novi stoper objavio Romano..ugovor na 5 sezona,kostat ce 38 miliona.. Za sad Boehli radi dobar posao,prvo Sterling pa Kulibali .. sad krenuti po Gnabrija,Akea i mozda Rajsa iz Vest Hema za kraj prelaznog roka..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- wadethegreat
- Kontakt:
Rice sljedece sezone za manje para dolazi. Zivotna mu je zelja Celzi taman Kante ode Rice dodje.
Da je mlađi jedno tri godine, rekao bih dobar transfer. Sad je vec ovo upitno. Donekle i panic buy, jer se ocigledno izvisilo za druge opcije koje su se probale dovesti. Jedino bi Ake bio bas crnjak ako se dovede, ovo opet mozda i bude ok...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- wadethegreat
- Kontakt:
Ma Ake za rotacije idealan.
Moze pokriti vise pozicija odgovara Tuchelu stilom.
A Koulibaly ima sigurno 3 4 dobre jos sezone. Kad moze silva Sa 37 on je jos omladinac za njega. Strasnu ekipu pravimo ako jos Gnabrya ili neko drugo dobro krilo dovedemo uz jednog mladog stopera.
Moze pokriti vise pozicija odgovara Tuchelu stilom.
A Koulibaly ima sigurno 3 4 dobre jos sezone. Kad moze silva Sa 37 on je jos omladinac za njega. Strasnu ekipu pravimo ako jos Gnabrya ili neko drugo dobro krilo dovedemo uz jednog mladog stopera.
Ne znam sta je planirao tuhel,kulibali bi bio na centralnom mestu odbrane tu se najbolje snalazi nije ranije ni igrao formacije sa 3 stopera,silva mislim da nije koliko je realno da odigra utakmica kao prosle sezone,ajde ake levo po meni dobar igrac samo da nema povreda kao u sitiju,i desno mora gurne calobu ako ne dovede nikog.
- wadethegreat
- Kontakt:
Ocito je po profilu igraca koji dovodimo da prelazimo na novu formaciju sa dva stopera. Zivi bili pa vidjeli. Naravno da ce 3 nazad biti opcija ali neki ljusi bliski klubu su potvrdili da Se ganja nova formacija. Neka varijacija 4 3 3 bi trebala biti standardna s tim da uvijek ima opciju back 3. Tuchel je od Rudigera koji je izgledao kao ovca kad je dosao napravio stopercinu. Koulibaly ce biti strasan.
4 3 3 je idealna za Mounta Gallaghera Jamesa Chillwela Sterlinga I ko god dodje desno vjerujem. Mount moze na prirodnu poziciju i da napokon u napadu imamo prava krila. Isto skids pritisak da Jamesa I Chillya da budu glavni kreativci u napadu nerijetko.
4 3 3 je idealna za Mounta Gallaghera Jamesa Chillwela Sterlinga I ko god dodje desno vjerujem. Mount moze na prirodnu poziciju i da napokon u napadu imamo prava krila. Isto skids pritisak da Jamesa I Chillya da budu glavni kreativci u napadu nerijetko.
- f0rest1946
- Kontakt:
Top. 2 odlicna pojacanja za male pare.
40mil eura kulibali
55mil eura sterling
40mil eura kulibali
55mil eura sterling
Kakve stoperski dvojac Silva-Kulibali
Boehli za sad demantuje strucnjake kako cemo propast itd..
Jos makar dva igraca i to je to.. Vernera bi istrpio kao i Zijeha jos ovu sezonu pa sta bude

Boehli za sad demantuje strucnjake kako cemo propast itd..
Jos makar dva igraca i to je to.. Vernera bi istrpio kao i Zijeha jos ovu sezonu pa sta bude

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- wadethegreat
- Kontakt:
Idemoooo.
Odlican prelazni za sada.
Odlican prelazni za sada.
Kad bi cijena bila manja nego kod kulibalija i to bi bio onda ok transfer al po svemu sudeci morat ce nas ake demantovat igrama
Napokon.