Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Autobusom išli do Norveške?
Jbga, meni je zao likova. Najiskrenije jer su amareri. Prije 3 dana su trebali biti kod svojih kuca a nece stici do utorka. Klub nema sve pare ovog svijeta tako da su se mozda igraci i naglavili za svoj kesh za hotel, bus...
Pa i meni je druže ali jbg šta bi sad, nespretan splet okolnosti, ili nešto treće, slažem se sa tobom da nisu momci ovo zaslužili.. umjesto da su sa svojim porodicama oni se klackaju po busevima..
Koji si ti provokator u pmAntipolitika3 je napisao/la: ↑11 jul 2022, 12:47Ima li ikakav clanak da je Zrinjski otputovao?
Ili samo prenose kad vrapci polete?
Ado1922 je napisao/la: ↑11 jul 2022, 12:56Koji si ti provokator u pmAntipolitika3 je napisao/la: ↑11 jul 2022, 12:47Ima li ikakav clanak da je Zrinjski otputovao?
Ili samo prenose kad vrapci polete?
Jesu skoro svi hercegovacki mediji ali glavni sportski nista
Mi smo Musu doveli, realno za naše lige perverzija bek, a igrao je i ove sezone u HNL koliko toliko.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑11 jul 2022, 08:19Glupost je pričati o stranim igračima i uzimati Sheriff za primjer. Ne znam koliko klubova iz Bosne i Hercegovine je u mogucnosti da sebi priušti plaćanje igrača onoliko koliko ih tamo plaćaju, samim tim to znači da ne možeš dobiti taj kvalitet.
Ovde je dugo kružila priča da ti za našu ligu treba 2-3 dobra(vrhunska) igrača i već si u top 3. Pa ako već imaš novca i možeš dovesti pet kvalitetnih stranaca, a ne možeš napraviti razliku onda o čemu pričamo?
Niti jedan naš klub nema toliko novca da može dovesti igrača na kojeg se računa u HNL-u niti u Srbiji ili barem top 8-10 klubova tamo. Rest je svakako manje-više nivo naše lige. Naravno uvijek postoje izuzeci. Znači da se mogu dovesti (uglavnom) samo otpisani igrači iz tih liga, a nije baš da takvi igrači zaslužuju da im se daju ogromni ugovori za naše uslove. Jer da imaju dovoljno kvaliteta bili bi zadržani u svojim klubovima.
Uvijek je bolje istrpiti mladog igrača na kojem kasnije možeš i zaraditi, a pare koje bi dao na polovnjake iz liga iz komsiluka (a sigurno nisu male) daš na trenere u OP. Sigurno bolji put za svaki naš klub i dugotrajnija strategija.
Ne klikće
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.