FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- manijacikonjic87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
ko je ovaj brat sto je glasao za borbu za titulu
kad je osvojimo da skupa prozivamo ove sto su sumnjali

Mi smo Željini, Željo je naš !
- dubioza144
- Kontakt:
Jaci su ovi sa borbom za opstanak
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
Ganola1921
- Kontakt:
Ma kakvi. Kitari glasali.
- manijacikonjic87
- Kontakt:
Nisam se osvrtao na ovo ranije ali ću sad. O čemu se radi. Vidite profil koji ima 19 postova od 2019 koji.ovoj grupi služi samo.za laži i citiranje,a to su ovi koje prozivam. Tu je već sad jasno o čemu se radi.DoGroba je napisao/la: ↑10 jul 2022, 15:34Četnički pitaru, mrzitelju kluba, provaljen si odavnoHulahopka je napisao/la: ↑10 jul 2022, 14:34Historija se ne ponavlja. Forum su uništili svi ovi koji danas pišu,a otišli su s ovog foruma. Pa se naprosno vratili. Ne znam kako forum može uništiti dvije,tri,osobe. Forum uništavaju grupe ljude s više profila što vi radite godinama, i što vam administracija izlazi u susret. A to što vi aktivirate više naloga da izgledate da pišete istinu,ustvari istina je daleko od toga. Jedan dio te ekipe je moderator ove teme i nije ni cudno sto piše šta piše. Vi ste knjiga pročitana..
Što se tiče mojih postova koji su zalijelljeni da se vratite u te diskusije vidjeli bi da se ja upravo sprdam kroz te postove s likovima to jest nalazima koji upravo to pisu. A onda dodju ovi sto misle da su satro pametni kao da nekog ofiraju. A ustvari ofiraju samo sebe.
Samo vam to neće ići. Dosta je što ste ovaj forum uništili kad ste išli s njega,a sad opet pokušavate i radite isto,samo nadjete novu žrtvu.
Nemas ti sta vise pisati. Nakon vrijedjanja uposlenika kluba i grupe, sramotno je da jos uvijek imas ikakav pristup forumu. Dobro je pa su svi shvatili s kim imaju posla i iako u to sumnjam, nadam se da ce te se administracija nakon 10 godina konacno rijesiti. Zbogom zoharu!
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Mozemo li do pocetka sezone ocekivati neke konkretne stvari vezano za Eldina Diglisića i njegov ankazman u klubu ?
Mjau !
Interesantno da su dvije najzastupljenije opcije u ovoj anketi "Borba za Evropu" i "Borba za opstanak".
Pod uslovom da su za obje opcije glasali, makar većinom, Željovci onda dolazimo do zaključka da definitivno nismo normalni, s ozbirom koliko su mišljenja navijača dijametralno različita
Pod uslovom da su za obje opcije glasali, makar većinom, Željovci onda dolazimo do zaključka da definitivno nismo normalni, s ozbirom koliko su mišljenja navijača dijametralno različita
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- manijacikonjic87
- Kontakt:
Možda se sutra-prekosutra promjeni mišljenje 
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
-
Bojudaosinebu
- Kontakt:
Mozdaa , cekaj da vidimo mozel kome sta propast za vani 
Ili borba za Europu, ili sredina tabele, a prije sredina tabele..
Evo još jednog,pametno moje.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑10 jul 2022, 23:22Mozdaa , cekaj da vidimo mozel kome sta propast za vani![]()
MIGRANTI iz METROPOLE!
- manijacikonjic87
- Kontakt:
Rahmet ti duši vođo !
Bio je i uvijek bit će simbol naše Grbavice
DŽEVAD BEGIĆ ĐILDA LEGENDA !
Bio je i uvijek bit će simbol naše Grbavice
DŽEVAD BEGIĆ ĐILDA LEGENDA !
- dubioza144
- Kontakt:
Jos malo 
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
- lijevapolutka
- Kontakt:
Zadnja izmjena: lijevapolutka, dana/u 11 jul 2022, 10:21, ukupno mijenjano 1 put.
moSa ljoŽe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.