Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sta im radis profa 

Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
Ima li neko normalno objasnjenje zasto se u nas ne igra Super kup?
Max Allegri
-
- Kontakt:
Vjerojatno bi odgodu tražili i jedni i drugi igraju europu
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
upravo to, Jakiroviceva izjava od prosle godine nakon 1-5 u BL!miky_hz je napisao/la: ↑08 jul 2022, 16:57Fokus na problemu je na Jakirovicu koji se podsmijavao na takve odluke onog trenutka kad mu ekipa nije igrala Evropu.oliverdragojevic je napisao/la: ↑08 jul 2022, 16:36Zrinjski igra u utorak u Moldaviji, pa onda odmah tjedan iza europsko gistovanje. Može biti u Istambulu, Luksemburgu, Mariboru ili Tirani.
Pa ajde vi smislite način kako teoretski otići autobusom na gostovanje Slobodi, vratiti se u Mostar ajmo reći u nedjelju i doći do npr. Istambula u ponedjeljak?
A to pitanje koje si postavio je prica za sebe,predstavio si vožnju autobusom sa gostovanja u Bosni kao da idu pješke u Rusiju,a opet kazem to je najmanji problem nije to fokus,nek odgadja ko želi,ali ako si jucer pricao jedno nemoj danas da radiš drugo.
Ja prvi nebi ni spomenuo ovo da mi ova izjava nije ostala urezana baš sto se neko napokon sjetio to reci od trenera ,ali sada je palo to vodu i ispostavilo se da je šibicar ko i svi ostali
evo i ta izjava, znaci nema lazi, nema prevare, gospodinu "nije jasno", pa ekipe imaju roster od po 20 igraca!

kako se zna obiti o glavu kad se mudruje, a ljudi zapamte

-
- Kontakt:
Jao prevare ovo nema nigdje , a ovaj mu fino dopaci na kraju .vlakanje je napisao/la: ↑08 jul 2022, 21:05upravo to, Jakiroviceva izjava od prosle godine nakon 1-5 u BL!miky_hz je napisao/la: ↑08 jul 2022, 16:57Fokus na problemu je na Jakirovicu koji se podsmijavao na takve odluke onog trenutka kad mu ekipa nije igrala Evropu.oliverdragojevic je napisao/la: ↑08 jul 2022, 16:36Zrinjski igra u utorak u Moldaviji, pa onda odmah tjedan iza europsko gistovanje. Može biti u Istambulu, Luksemburgu, Mariboru ili Tirani.
Pa ajde vi smislite način kako teoretski otići autobusom na gostovanje Slobodi, vratiti se u Mostar ajmo reći u nedjelju i doći do npr. Istambula u ponedjeljak?
A to pitanje koje si postavio je prica za sebe,predstavio si vožnju autobusom sa gostovanja u Bosni kao da idu pješke u Rusiju,a opet kazem to je najmanji problem nije to fokus,nek odgadja ko želi,ali ako si jucer pricao jedno nemoj danas da radiš drugo.
Ja prvi nebi ni spomenuo ovo da mi ova izjava nije ostala urezana baš sto se neko napokon sjetio to reci od trenera ,ali sada je palo to vodu i ispostavilo se da je šibicar ko i svi ostali
evo i ta izjava, znaci nema lazi, nema prevare, gospodinu "nije jasno", pa ekipe imaju roster od po 20 igraca!![]()
![]()
kako se zna obiti o glavu kad se mudruje, a ljudi zapamtei dobro mu Zoka Dragisic na kraju kaze, vidjecemo kada oni budu igrali Evropu sledece godine!
Imaš 34 igrača i ne možeš igrat protiv Slobode , busas se s formom i kondicijom a prva prepreka i odma prcc .
Moj Jakire sto se prosuo u pm , pa sam sebi problem pravi i skače usta .
Bruka i sramota
Zadnja izmjena: opalaopala, dana/u 08 jul 2022, 21:21, ukupno mijenjano 1 put.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Ne sjecam se o cemu smo diskutovali lani.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑30 jun 2022, 15:24@schlager
Sjećaš li se rasprave lani
Evo gledaj jeko danas potpisao za Velež
I još će jedan za nekoliko dana
Ko je potpisao?
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Schlager je napisao/la: ↑08 jul 2022, 21:16Ne sjecam se o cemu smo diskutovali lani.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑30 jun 2022, 15:24@schlager
Ko je potpisao?

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
- Kontakt:
A jest mu ga suknuo brat na krajuvlakanje je napisao/la: ↑08 jul 2022, 21:05
evo i ta izjava, znaci nema lazi, nema prevare, gospodinu "nije jasno", pa ekipe imaju roster od po 20 igraca!![]()
![]()
kako se zna obiti o glavu kad se mudruje, a ljudi zapamtei dobro mu Zoka Dragisic na kraju kaze, vidjecemo kada oni budu igrali Evropu sledece godine!

Onaj dan kad je pisan citirani post je potpisao Antonio Pavić a za par dana će Frane Ikić,a o čemu ste raspravljali prošle godine nemam pojma.Schlager je napisao/la: ↑08 jul 2022, 21:16Ne sjecam se o cemu smo diskutovali lani.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑30 jun 2022, 15:24@schlager
Ko je potpisao?
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Ono za Hrvate u VeležuSchlager je napisao/la: ↑08 jul 2022, 21:16Ne sjecam se o cemu smo diskutovali lani.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑30 jun 2022, 15:24@schlager
Ko je potpisao?
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Normalno, nema.
Pod nebom plavim u gradu BORDO boje.
SARAJEVO SIAMO NOI
SARAJEVO SIAMO NOI
Bruka i sramota,slažem se,pogotovo kad zaostaneš 40 bodova za dotičnimopalaopala je napisao/la: ↑08 jul 2022, 21:15Jao prevare ovo nema nigdje , a ovaj mu fino dopaci na kraju .vlakanje je napisao/la: ↑08 jul 2022, 21:05upravo to, Jakiroviceva izjava od prosle godine nakon 1-5 u BL!miky_hz je napisao/la: ↑08 jul 2022, 16:57
Fokus na problemu je na Jakirovicu koji se podsmijavao na takve odluke onog trenutka kad mu ekipa nije igrala Evropu.
![]()
Imaš 34 igrača i ne možeš igrat protiv Slobode , busas se s formom i kondicijom a prva prepreka i odma prcc .
Moj Jakire sto se prosuo u pm , pa sam sebi problem pravi i skače usta .
Bruka i sramota
A,to..sjecam seOnlyLeft22 je napisao/la: ↑08 jul 2022, 22:47Ono za Hrvate u VeležuSchlager je napisao/la: ↑08 jul 2022, 21:16Ne sjecam se o cemu smo diskutovali lani.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑30 jun 2022, 15:24@schlager
Ko je potpisao?

PoštenoSchlager je napisao/la: ↑08 jul 2022, 22:55A,to..sjecam se...Zaista ih je malo bilo dosad....Nisam znao da jedino ne moze ako su igrali za Zrinjski

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Bajram Serif Mubarek Ollsun svim Muslimanima sirom svijeta, posebno mojim dragim forumasima @Morto, @Maron,@Miljacka,@Ponosni Podrinjac@Sky i @Svrakino naravno.... Uz zelju da nam TC ponovo izbori europu 
.
Zadnja izmjena: elvirbaljic, dana/u 09 jul 2022, 09:14, ukupno mijenjano 1 put.
Tuzla City / Sloga Simin Han
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Allah raziolsun brat moj. Senden Bajram Šerif Mubarek Olsun.elvirbaljic je napisao/la: ↑09 jul 2022, 08:29Bajram Serif Mubarek Ollsun svim Muslimanima sirom svijeta, posebno mojim dragim forumasima @Morto, @Maron,@Miljacka,@Ponosni Podrinjac@Sky..... Uz zelju da nam TC ponovo izbori europu.
- svrakino1921
- Kontakt:
Allah raziolsun brat moj. Bajram Šerif Mubarek Olsun.elvirbaljic je napisao/la: ↑09 jul 2022, 08:29Bajram Serif Mubarek Ollsun svim Muslimanima sirom svijeta, posebno mojim dragim forumasima @Morto, @Maron,@Miljacka,@Ponosni Podrinjac@Sky i @Svrakino naravno.... Uz zelju da nam TC ponovo izbori europu.
Prijatelju, jesu li bili kahva i kolač u Mrvici?svrakino1921 je napisao/la: ↑09 jul 2022, 09:22Allah raziolsun brat moj. Bajram Šerif Mubarek Olsun.elvirbaljic je napisao/la: ↑09 jul 2022, 08:29Bajram Serif Mubarek Ollsun svim Muslimanima sirom svijeta, posebno mojim dragim forumasima @Morto, @Maron,@Miljacka,@Ponosni Podrinjac@Sky i @Svrakino naravno.... Uz zelju da nam TC ponovo izbori europu.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Bing [Bot], Bordo10, delko, jurisicduska, VivaLaLiberta i 59 gostiju.