Chelsea je bar na vrijeme to skontao i povukao se iz utrke za de Ligta dok će United izgleda istresti 80 miliona za nizozemskog Cimirota.
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: English Premier League
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- wadethegreat
- Kontakt:

Sterling ima vise tekmi tako da veoma slicni igraci i brojke....
Jedino sto odskace su ove chances created Sterlinga ovo je bas brojka.
De ligt moze a i ne mora ima jos mladih dobrih stopera za manje pare.
Bayern njega ganja bas dugo tako da mislim da su spremni vise kesa dati.
Njegove ambicije ne znam ali ako ih ikako ima nece u Bayern da osvoji ligu u 10tom kolu.
Baustelci su stvarno za Hernandeza i Ligta istresli 200 miliona.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑08 jul 2022, 11:16Pa eto ide u puno slabiju ligu očito. Što misliš da mi sada pošaljemo Tangangu i Holdinga u Dortmund? To bi bio daleko najjači stoperski tandem u Farmerligi.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Zasto je to toliki problem? Pricamo o liku koji je u Leicesteru bio jedan od najboljih stopera lige i u repki redovno brutalan. U Unitedu se nije snasao, ali normalno da ce mu dati sansuDamirT je napisao/la: ↑08 jul 2022, 13:14Erik ten Hag uveo je 5 strogih pravila za igrače Manchester Uniteda:
1. Sazna li da netko otkriva tajne informacije javnosti, odmah će biti izbačen iz momčadi
2. Igrač koji ne dođe na vrijeme na trening ili sastanak, neovisno o statusu, također će biti izbačen
3. Igrači neće smjeti piti alkohol tijekom tjedna u kojem imaju utakmicu
4. Svaki igrač dobit će plan prehrane te će se jednom mjesečno provjeravati njihov indeks tjelesne mase
5. Ako igrači imaju bilo kakav problem, prvo se moraju obratiti Ten Hagu, umjesto agentima
Al ce mu zato Maguire jos biti stub odbrane![]()
![]()
![]()
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
-
- Kontakt:
S bonusima i agentima to ide na 400 milkiJustin je napisao/la: ↑08 jul 2022, 15:29Baustelci su stvarno za Hernandeza i Ligta istresli 200 miliona.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑08 jul 2022, 11:16Pa eto ide u puno slabiju ligu očito. Što misliš da mi sada pošaljemo Tangangu i Holdinga u Dortmund? To bi bio daleko najjači stoperski tandem u Farmerligi.![]()

dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
-
- Kontakt:
Taman da odete na suicide watch kad Real opet nareda citav EPL.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nejasno mi je ovo nekakvo bahacenje na ovoj temi, sta me jede briga za Liverpool, Everton, United, City.
Ja mislim da je ovo jedino mjesto na svijetu gdje se stvorio kult EPL, ne zalazim previse po redditu ali na twitteru nisam primjecivao.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Gledaj naseg dragulja na sliciCipiripiblicblic je napisao/la: ↑08 jul 2022, 16:02Stvarno više nije zanimljiva ova dominacija. Jedino bi bilo pošteno da NBA ima 10 klubova u LP.

4-IN-A-ROW
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Justin je napisao/la: ↑08 jul 2022, 15:29Baustelci su stvarno za Hernandeza i Ligta istresli 200 miliona.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑08 jul 2022, 11:16Pa eto ide u puno slabiju ligu očito. Što misliš da mi sada pošaljemo Tangangu i Holdinga u Dortmund? To bi bio daleko najjači stoperski tandem u Farmerligi.![]()
Najsmiješnija transfer politika na svijetu. To ono kad ti je neznalica sportski direktor.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Mislite da se Hasan jedini pita? Malo sutra.
⚜️~⚜️~⚜️
Nije do njega. Jednostavno Bauern nije nikom zanimljiv sem njemackim antitalentima i potomcima balkanskih baustelaca pa su prosto primorani preplacivati svakog iole trazenijeg igraca.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑08 jul 2022, 20:18Justin je napisao/la: ↑08 jul 2022, 15:29Baustelci su stvarno za Hernandeza i Ligta istresli 200 miliona.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑08 jul 2022, 11:16
Pa eto ide u puno slabiju ligu očito. Što misliš da mi sada pošaljemo Tangangu i Holdinga u Dortmund? To bi bio daleko najjači stoperski tandem u Farmerligi.![]()
Najsmiješnija transfer politika na svijetu. To ono kad ti je neznalica sportski direktor.
Kakva imenaBoixosNois1899 je napisao/la: ↑08 jul 2022, 20:18Justin je napisao/la: ↑08 jul 2022, 15:29Baustelci su stvarno za Hernandeza i Ligta istresli 200 miliona.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑08 jul 2022, 11:16
Pa eto ide u puno slabiju ligu očito. Što misliš da mi sada pošaljemo Tangangu i Holdinga u Dortmund? To bi bio daleko najjači stoperski tandem u Farmerligi.![]()

dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
-
- Kontakt:
Kažem ja da bi Tanganga i Holding bili najbolji stoperiJustin je napisao/la: ↑08 jul 2022, 20:36Kakva imenaBoixosNois1899 je napisao/la: ↑08 jul 2022, 20:18
Najsmiješnija transfer politika na svijetu. To ono kad ti je neznalica sportski direktor.![]()
![]()
Gledaj ove sirotinje iz Barcelone što komentarišu potrošnju Bayerna a u međuvremenu vjenčanice vise po vitrinama Nou Campa.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ovo je istina. Najlakse bilo njega kriviti za ocajne igre i ocajnu atmosferu u citavoj ekipi. Vjerovatno zbog cijene i zbog toga jer izgleda kako izgleda.SMR187 je napisao/la: ↑08 jul 2022, 15:32Zasto je to toliki problem? Pricamo o liku koji je u Leicesteru bio jedan od najboljih stopera lige i u repki redovno brutalan. U Unitedu se nije snasao, ali normalno da ce mu dati sansuDamirT je napisao/la: ↑08 jul 2022, 13:14Erik ten Hag uveo je 5 strogih pravila za igrače Manchester Uniteda:
1. Sazna li da netko otkriva tajne informacije javnosti, odmah će biti izbačen iz momčadi
2. Igrač koji ne dođe na vrijeme na trening ili sastanak, neovisno o statusu, također će biti izbačen
3. Igrači neće smjeti piti alkohol tijekom tjedna u kojem imaju utakmicu
4. Svaki igrač dobit će plan prehrane te će se jednom mjesečno provjeravati njihov indeks tjelesne mase
5. Ako igrači imaju bilo kakav problem, prvo se moraju obratiti Ten Hagu, umjesto agentima
Al ce mu zato Maguire jos biti stub odbrane![]()
![]()
![]()
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.